az evvel ne yaptım biliyor musunuz hayır tabiki bilmiyorsunuz üstelik tahmin dahi edemezsiniz hiç yapmadığım bir şey
spor yaptım spor tempolu yürüyüş+ egzersiz hem de açık havada o çiseleyen yağmura rağmen
hem de tam 1 saat yehhuuuuuu aşırı güzellikte oldu sabaha tutulmazsa her yerim yine iyi
Mavimi ya sana sorucam sorucam hep unutuyorum. Nerede yaşıyordun sen? Birde yaşın kaçtı seninnnn
ankaradayım tatlım ben 24 yaşındayım
hayırdır tatlım neden merak ettin:44:
Bende bende bende Ankaralıyımmhemşeriymişiz bak kan çekiyorr
kahvaltım: tavada yumurtalı patates
(bir patatesi minik minik doğrayıp bir kapak zeytinyağıyla kavurdum bol baharat attım yumurtayı sütle çırpıp üstüne ekledim, ımmhhh leziz)
+peynir+ zeytin+ tere + bitki çayı
az evvel de şahane bi yemek yaptım onun tarifini de yedikten sonra yazıcam
emine beder e taş çıkarırım maşallah bana maşallah:103::118:
ara : muz+ greyfurt
akşam yemeğim: tüptürlü+ yoğurt
Türlünün içindekiler: 1 havuç+ 1 biber+ 1 soğan+3 yerelması+1 patlıcan+10 adet köfte
ımmm enfes olmuş ayy elim de ne güzel ne bereketli maşallah 3 gün gider bu bana
az evvel de süt le iki parça çikolata yedim, 2 aydır ilk defa yedim heralde çikolatayı da
şu akşam vaktinde yemeseydim iyiydi ama yedim ki bi kere 2 ay sonra yerim bi daha ancak
Mavimi yapma güzelim derin nefes al burnundan ve ağzından ver. Yazı düşün. Güneş sen inceciksin. Hemen kendine bir iş bul krizleri atlatman lazim tatlım.
kırk yılda bir geliyo tatlım ama şükür gitti şimdi dimdik ayaktayım az evvel işyerinden epeydir görüşmediğim arkadaşlarım oo epey zayıflamışsın hoş olmuşsun dediler:90:
benim görmediğim bir şeyler görmüşler sanırım hehehehh aşırı sevinçlilik tam gaz devam çıpçıtır olucam çıpçıtırrr
Kahvaltım: 1 haşlanmış yumurta+ peynir+ zeytin+ süt+ 1 salatalık
geçen gün gittim orjinal elma sirkesi aldım sabahları aç karnına ılıksuyla onu içiyorum, cilde de iyi geliyormuş
İÇELİM GÜZELLEŞELİM :115:
Canım günaydın, afiyet olsunmidene zarar vermesin sirke dikkat et tatlım.:26:
.
azcık atıyorum tatlım ılıksuyla tüketince zararlı olmuyormuş dozunu bildikten sonra , sağol tatlım uyarın için
şu sirkeli suyu nasıl içiyorsunuz ben hiç sevmiyorum ve içemiyorum yaa :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?