Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Bilmiyorum tatlım tadı kötü gelmiyo bana ben ekşiyi çok seven biriyim bu yüzden olabilir.

ama sen sevmiyosan işkence gibi gelir, anlayabiliyorum seni de

hımm anladım cnm ben ekşiyi sevmem bi limonu yerim öyle canım istediğinde aynen tam bi işkence ve midemi ağrıtıyor. ama seni tebrik ediyorum :)

Nerde aldın canım elma sirkesini? Bir de ne kadar suya katıp içiyorsun kaç kere içiyorsunn?

hımm anladım cnm ben ekşiyi sevmem bi limonu yerim öyle canım istediğinde aynen tam bi işkence ve midemi ağrıtıyor. ama seni tebrik ediyorum :)

Sağol tatlım

Nerde aldın canım elma sirkesini? Bir de ne kadar suya katıp içiyorsun kaç kere içiyorsunn?

Kentparkta bi stand var ya -1 de adı aklıma gelmedi şimdi tam adı Hatay ın yöresel ürünlerini satıyor. zeytinyağını peynirimi fln ordan alıyorum hep.
Sabahları aç karnına bi su bardağı ılık suya bir tatlı kaşığı kadar bile değildir miktarı az atıyorum zararlı olmasın diye. belki bi de akşam yatmadan evvel içiyorum, bazen ama.

Mavimiii inanmıyorummm şimdi farkettim sen 8 kilo vermişsinn. Harikasın canım yaaa. Artık belli oluyordur giden kilocuklarr

Mavimiii inanmıyorummm şimdi farkettim sen 8 kilo vermişsinn. Harikasın canım yaaa. Artık belli oluyordur giden kilocuklarr

tatlım burlara uğradığın benimle ilgilendiğin yok ki evet azcık belli oluyor ama çıpçıtır olana kadar devam edicem

darısı başına tatlım 3 katı da senin olsun ama tembellik üşengeçlik etmemen gerekli yağlar üşengeç insanlara yapışıp kalıyor

akşam yemeğim: fırında çupra(dünden soğan sarmısak limon karabiber ve zeytinyağıyla bi güzel masaj yapılmış enfes çupram benim)+ salata

bu diyet benim içimdeki mükemmel aşçıyı dışa vurmamı sağladı anaamm neler döktürüyorum ben böyle bu daha başlangıç ama başlangıç (bi çupra için demiyorum bunu elbette )

iki büskivi yedim midem bulantı iyi mi off ne biçim oldum vallaha mideyi iyi terbiye etmişim akşam yedim mi ceza veriyo bana :26:
bi de sevgilimi özledim offf oooofffff

Aaaa bozma morelini cancağzım. Gelecek işte bak sayılı gün çabuk geçerrrr Gelince sevgilinede yaparsın o çipuradan

bende denicem bi bakalım azcık koyarım sirkeyi :) çünkü çok faydalı ve yağları yakıyor.
bişey daha sorcam sana cnm, mesela gece tatlı krizin geldi napıyorsun :) benim tatlıya çok düşkün olduğum için dayanamayıp yiyorum tabi de :) sen napıyorsun merak ettim :)

pek tatlıcı değilimdir ama geldi mi de fena gelir süte yoğurta tarçın katıp öyle tüketiyorum ya da kuru meyveler var üzüm kayısı fln onları katıyorum yoğurda çok lezzetli oluyotatlım . hoş geçenlerde bi parça çikolata bile yedim süt eşliğinde

Aaaa bozma morelini cancağzım. Gelecek işte bak sayılı gün çabuk geçerrrr Gelince sevgilinede yaparsın o çipuradan

ayy o bana yapsın mangalda off pikniklerimizi bile nasıl özledim yaaa

Kahvaltım: epeydir meyve yemiyorum dedim akşam da pek istemiyo canım en iyisi sabah yiyim dedim
1 muz+ 1/2 elma+1/2 portakal+ 1 bardak süt

öğlen muhtemelen yine mercimek köftesi yiycem marul ve ayran eşliğinde arkadaş çok yapmış biz de telef olmasın dedik hoş mercimeğin kalorisi de epey varmış ama napalım yaa

Son düzenleme:

olsun cnm okadardan bişey olmaz :) beni kuru meyvelerde kesmez. aklımda bulunsun bende yoğurda yada süte tarçın atıp bi deneyim bakayım saol cnm

Son düzenleme:

kaç tane mercimet köftesi yiyorsun mesela? 3-4 taneyse bişey olmaz :) herşeyi az az ye ki canın çekmesin cnm :)

olsun cnm okadardan bişey olmaz :) beni kuru meyvelerde kesmez. aklımda bulunsun bende yoğurda yada süte tarçın atıp bi deneyim bakayım saol cnm

rica ederim canım her zaman

kaç tane mercimet köftesi yiyorsun mesela? 3-4 taneyse bişey olmaz :) herşeyi az az ye ki canın çekmesin cnm :)

daha yemeden yazmayım dedim de 5 tane flndır 6, 7.8,9.. belki de.

öğlen yemeğim sonuçta tatlım ya tadımlık gibi bi kaç taneyle kalacağımdan şüpheliyim

rica ederim canım her zaman

daha yemeden yazmayım dedim de 5 tane flndır 6, 7.8,9.. belki de.

öğlen yemeğim sonuçta tatlım ya tadımlık gibi bi kaç taneyle kalacağımdan şüpheliyim

aynen cnm ya 10 a kadar yiyebilirsin bence ya 3-4 tane yetmez zaten :) benim annemde güzel yapar bi yaptımı 15 tane falan yerim bende : afiyet olsun sana,kilo olmasın

aynen cnm ya 10 a kadar yiyebilirsin bence ya 3-4 tane yetmez zaten :) benim annemde güzel yapar bi yaptımı 15 tane falan yerim bende : afiyet olsun sana,kilo olmasın

maalesef o plan suya düştü ben de gittim sucuklu kaşarlı tost yaptırdım off o da aşırı çok geldi bi de ayranla götürünce çatlıycam yemez olaydım offf çok feci oldum

çok yediğim zamanlar artık sevmiyorum kendimi çok mutsuz oluyorum bi daha böyle bir şey yapmayacağım kendime, asla!!

tabi mide küçüldüğü için çok geldi yediklerin, olsun ya öğlen yemeği çok geldiyse sen de akşam yemeğini kısarsın az yersin cnm olur arada böyle küçük kaçamaklar cnm yoksa diyet yapmaktan sıkılırsın.

Anladığım kadarı ile 1 ay 2 hafta oldu diyet yapalı.Bu kadar sürede kaç kilo verdiniz ?

evet tatlım haklısın aslında. öğlen sıkı yiyince akşam canım pek bir şey istemiyo zaten peynirli salata yapar kapatırım günümü

Anladığım kadarı ile 1 ay 2 hafta oldu diyet yapalı.Bu kadar sürede kaç kilo verdiniz ?

50 gün kadar oldu tatlım aslında ciddi anlamda başlayalı ama bi kaç hafta öncesine kadar da araştırma evrensindeydim dikkat ediyordum yediğime içtiğime.
sabah 64. 5 falandım akşamları 65.5 oluyo yaklaşık 8 kilo kadar işte giden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…