Bilmiyorum tatlım tadı kötü gelmiyo bana ben ekşiyi çok seven biriyim bu yüzden olabilir.
ama sen sevmiyosan işkence gibi gelir, anlayabiliyorum seni de
hımm anladım cnm ben ekşiyi sevmem bi limonu yerim öyle canım istediğindeaynen tam bi işkence ve midemi ağrıtıyor. ama seni tebrik ediyorum :)
Nerde aldın canım elma sirkesini? Bir de ne kadar suya katıp içiyorsun kaç kere içiyorsunn?
Mavimiii inanmıyorummm şimdi farkettim sen 8 kilo vermişsinn. Harikasın canım yaaa. Artık belli oluyordur giden kilocuklarr
bende denicem bi bakalım azcık koyarım sirkeyi :) çünkü çok faydalı ve yağları yakıyor.
bişey daha sorcam sana cnm, mesela gece tatlı krizin geldi napıyorsun :) benim tatlıya çok düşkün olduğum için dayanamayıp yiyorum tabi de :) sen napıyorsun merak ettim :)
Aaaa bozma morelini cancağzım. Gelecek işte bak sayılı gün çabuk geçerrrrGelince sevgilinede yaparsın o çipuradan
pek tatlıcı değilimdir ama geldi mi de fena gelir süte yoğurta tarçın katıp öyle tüketiyorum ya da kuru meyveler var üzüm kayısı fln onları katıyorum yoğurda çok lezzetli oluyotatlım. hoş geçenlerde bi parça çikolata bile yedim süt eşliğinde
Kahvaltım: epeydir meyve yemiyorum dedim akşam da pek istemiyo canım en iyisi sabah yiyim dedim
1 muz+ 1/2 elma+1/2 portakal+ 1 bardak süt
öğlen muhtemelen yine mercimek köftesi yiycem marul ve ayran eşliğinde arkadaş çok yapmış biz de telef olmasın dedik hoş mercimeğin kalorisi de epey varmış ama napalım yaa
olsun cnm okadardan bişey olmaz :) beni kuru meyvelerde kesmez. aklımda bulunsun bende yoğurda yada süte tarçın atıp bi deneyim bakayım saol cnm
kaç tane mercimet köftesi yiyorsun mesela? 3-4 taneyse bişey olmaz :) herşeyi az az ye ki canın çekmesin cnm :)
rica ederim canım her zaman
daha yemeden yazmayım dedim de 5 tane flndır 6, 7.8,9.. belki de.
öğlen yemeğim sonuçta tatlım ya tadımlık gibi bi kaç taneyle kalacağımdan şüpheliyim
aynen cnm ya 10 a kadar yiyebilirsin bence ya3-4 tane yetmez zaten :) benim annemde güzel yapar bi yaptımı 15 tane falan yerim bende : afiyet olsun sana,kilo olmasın
maalesef o plan suya düştü ben de gittim sucuklu kaşarlı tost yaptırdım off o da aşırı çok geldi bi de ayranla götürünce çatlıycam yemez olaydım offf çok feci oldum
çok yediğim zamanlar artık sevmiyorum kendimi çok mutsuz oluyorum bi daha böyle bir şey yapmayacağım kendime, asla!!
tabi mide küçüldüğü için çok geldi yediklerin, olsun ya öğlen yemeği çok geldiyse sen de akşam yemeğini kısarsın az yersin cnmolur arada böyle küçük kaçamaklar cnm yoksa diyet yapmaktan sıkılırsın.
Anladığım kadarı ile 1 ay 2 hafta oldu diyet yapalı.Bu kadar sürede kaç kilo verdiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?