Mavimi hadi bana bi liste yapiver cnm cumaya kadar 59 u goreyim,her aksam yada gun icinde listeye uydummu uymadimmi yazayim:26:
canım gözün aydın kavuşmuşsun sevdicağine vee 58 olmuşsun tebrikler
deeee nişana epey varmış dahayardım gerekiyorsa haber ver tatlım tatlım malum oğlan evi sayılırız adanalı olarak
bu ara akşamları acıkmıyorum sinir oldum olmuyo böyle yine saat 3 gibi biraz badem yemiştim onun etkisi bu kesin demekki arada bir şey yememem lazım.
öğlen yemeğim:
sucuklu yumurta
peynir zeytin
domates salatalık
saat 15 gibi bi kaç avuç çiğbadem
akşam da 1 bardak kakaolu süt içtim
acıkmıyormuş :))havan batsın emiben de deneyim olmazsa şu çiğ bademi ,ama heryerde yok
kızlar nasıl moralim bozuk anlatamam
2 gün onca saat 9 da tam olarak diyetin içine ettim
bi tanıdık aile dostuyla ymeğe gittim adam "sen öğrencisin ye" diyerek daha ben söylemeden yemek söyledi
1,5 kebap
yanına da fanta
salatası falan offf yazarken bile utanıyorum yaaa
bu sabahta küçük boylarda salatalık domates
9 tane siyah zeytin
kibrit kutusu beyaz peynir
ve süt
yıllarca aç gezsem yeridir kendi kendimi dövmek istiyorum
kebabın etinden yoğurdundan yeseydin tatlım ekmeğini yemeseydin salatada da zaten sıkıntı yok abartma tatlım bir de insanlar yüzüne şişko demezler ye ye gençsin eritirsin ye derler ama arkandan ooo o popo ben de yok hele göbeğe bak everest gibi diye konuşurlar bu yüzden sen insanların pohpohlamalarına bakma kendi sağlığına düzenine bak bunlar tecrübe olsun bi süre eşle dostla yemeğe çıkma en azından yemek düzenin iyice oturana kadar
günaydınlar kelebeklerim tartım çıldırmış olmalı sabah 59,6 leri gösterdi regl olcek gibiyim belirtileri var buna mı yorsam bilemedim vallahi o çıldırdıysa ben de çıldırırım kırar dağıtırım onu kimsecikler tutmasın beniiiii
kahvaltım
mercimek çorbası 2 kase
peynir
zeytin
günaydın
özlemcim moralini bozma abarttığın günün,ertesi günü yediklerine dikkat eder sporuda artırırsan bir gün öncesini telafi edersin
mavimii öğünlerine dikkat et canım,acıkmamak güzel bir şey ama metobolizma hızı denen bi şey var maalesef,tartı arada öyle oyunlar oynar yılmamak tek çözümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?