• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Slm kızlar
Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta
Yarım domates salatalık
Biraz peynir
Ara çikolata
Akşam
Çerkez tavuğu
Annemler gözleme yaptılar bir lokma bile almadım
Sonr birtane meyveli kek birkaçtane kraker

Bu sabah
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
üstüne krem peynir
çeyrek simit
domates salatalık yedim
şekersiz çay içtim..
biraz fazla oldu sanki ama napim kı iş yerınde arkadaşım tazecık sımıt almış mis gibi koktu burnuma :56:

günaydınlar kızçelerim bugün tartı günümüz ve ben yine o civarda çıktım salı ç.ba daha net bilgiler verebilirim size

kahvaltıma gelelim

haşlanmış yumurta yarım tane
süt 1 bardak
zeytin 2 tane
peynir bi kaç lokma

az oldu bugün ben iki yımırta yerdim ama mukadderat, öğleni zor edicek gibiyim :27:

günaydınlar kızçelerim bugün tartı günümüz ve ben yine o civarda çıktım salı ç.ba daha net bilgiler verebilirim size

kahvaltıma gelelim

haşlanmış yumurta yarım tane
süt 1 bardak
zeytin 2 tane
peynir bi kaç lokma

az oldu bugün ben iki yımırta yerdim ama mukadderat, öğleni zor edicek gibiyim :27:

afiyet olsun cnm..boşver az olsun daha iyi :34:

günaydın kızlar....

kalorisiz bir haftamız olması dileğiyle:54::54:

inşallah yaa :52:

öğleni zor etmedim ama kafam ne biçim dönüyo kızlar ya tansiyonuma baktırıyım dedim normal dedi doktor ee niye dönüyoki sizce niye döner bu merat :18:

öğleni zor etmedim ama kafam ne biçim dönüyo kızlar ya tansiyonuma baktırıyım dedim normal dedi doktor ee niye dönüyoki sizce niye döner bu merat :18:

Karnin ac olabilir yada guneste falan dolastiysan bu gunlerde oda bas donmesi yapabilir,nisanli gelmis gezmek tozmalar olmus,Allah mutlulugunuzu daim etsin:)haftasonu annem ablamlar geldi ipin ucunu kacirdim biraz ama gene basliyorum cuma gunune kadar hedefim 59.9 :1:

öğlen menüm
1 dilim kepek ekmeği
yarım kase çorba
yarım tabak mantarlı patatesli yemek
yoğurt

slm bütün çıtır kelebeklere
bildirimimi yapayım
geçen hafta 66.6
bu hafta 66.0
giden 600

cok sükür yaaa kızlar ama malesef yine 65 i göremedim bakalım
insallah haftaya

menülerimi paylasayım kızlar
dün protein günü yaptım
kahvaltı
2 has yumurta
1 dl peynir

ögle bir kücük kase baharatlı yogurt

aksam derisiz 2 fırında baget
yogurt

ara aktiva yogurt

kızlar protein diyeti zorladı beni
cidden zormus ama etkili oldu
her pazar yapıcam artık

bugün neler yedim
kahvaltı
3 catal salçalı yumurta
2 dl peynir
3 zeytin
domates salatalık yesillik
1 dlekmek

ara birkaç parca fındıklı cikolata

öğle 2 kasık makarna 2 kasık yogurtlu havuç

aksamı da az önce 1 muz ve 1 nektarin olarak tamamladım

bugün bitki çayı icemedim aksam 2 fincan yesilçay icicem
neyse fıstıklar öpüldünüz

öğlen yemeğim

koca bi kase salata
türlü
yogurt

akşam yemeğim

patlıcan salatası
fırın tavuk

kızlar iş yerinde seyyar diyetisyen muamelesi görüyorum ayy insanlar tanıdık tanımadık önce selam verip sonra nasıl kilo verdiğimi soruyor ne yapmam lazım diye öneri bekliyorlar bazıları da tanışmadığımız için gelip sormuyorlar da ortak tanıdıklarımız vasıtasıyla meraklarını gideriyorlar Allahım Allahım böyle şeyler yaşayacağım aklıma gelmezdi hiç bi tuhaf oluyor insan ya herkes hayran hayran bakınca hele bi arkadaşın eşi nolmuş bu kıza yarısı gitmiş demiş hhahha özgüven tavan kimse tutmasın beni nazar değmese bari heheheh :nazar::nazar::nazar::27::9::9::8:

Mavimi tatlım nasılsın. Benimde sorduğum soruya bak:52:, aşkın gelmis, kilon gayet iyi. Sen iyi olmuycan da kim olacak di mi ama:34:... sevgiler canım. ..:16:

Mavimi tatlım nasılsın. Benimde sorduğum soruya bak:52:, aşkın gelmis, kilon gayet iyi. Sen iyi olmuycan da kim olacak di mi ama:34:... sevgiler canım. ..:16:

tatlımmm tatlımmm selamlar hoşgeldin.

mavimi nasıl olsun karnı tok sırtı pek sevgilisi geldi ama maalesef memleketine gitti bi süre daha görüşemiycek sağlık olsun.

sen nasılsın tatlımmm sen de saman altından su yürüten cinstensin valla usul usul nasıl döktün kilocukları maaşallahhh maaşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1:

Mavimi sen ne güzel kilo vermissin öyle maşallah.
Günlüğün de çok sevimli baştan sona okuyacağım valla.Ne güzel bir dille yazmıssın :16:
Ah keşke aynı dönemde başlamış olsaydık diyete. :(
Seni çok tebrik ediyorum ayrıca erkek arkadaşınla mutluluklar :16:

Mavimi sen ne güzel kilo vermissin öyle maşallah.
Günlüğün de çok sevimli baştan sona okuyacağım valla.Ne güzel bir dille yazmıssın :16:
Ah keşke aynı dönemde başlamış olsaydık diyete. :(
Seni çok tebrik ediyorum ayrıca erkek arkadaşınla mutluluklar :16:

aa çok sağol tatlım güzel dileklerin pozitif düşüncelerin için :54::54::54:

isteyince başarıyor insan tatlım azmedersen sen de ulaşırsın hedefine :8::8::15:

Mavimi gözünaydın tatlım...

Maşallah kilondan da bişey kalmamış...

:46::46::46::46:

Kizlar Allahaskina su dengesiz arkadasinizi motive edin haftasonu annemler geldi diye ipin ucunu kacirdim yakalaamiyorum,bugunde tozuttum offf:43:

tatlımmm tatlımmm selamlar hoşgeldin.

mavimi nasıl olsun karnı tok sırtı pek sevgilisi geldi ama maalesef memleketine gitti bi süre daha görüşemiycek sağlık olsun.

sen nasılsın tatlımmm sen de saman altından su yürüten cinstensin valla usul usul nasıl döktün kilocukları maaşallahhh maaşallahhhh:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::1::1::1::1:

Olsun nasilsa doner memleketten, sen aylarca bekledin. Biraz daha beklersin nasilsa .
Evet canım ya ben de iyi verdim kilocuklari ama benim yolum uzun daha cooook var..

Kizlar Allahaskina su dengesiz arkadasinizi motive edin haftasonu annemler geldi diye ipin ucunu kacirdim yakalaamiyorum,bugunde tozuttum offf:43:

noldu tatlımmm ya niye motivasyon yerlerde derdin ne senin bakiiim dökül anlat mavimi bacına yoksa o göbeciğinden devasa totondan kalın bacaklarından çok mu memnunsun he söyle bakiim :20:

günaydın kızlar...

maviminin yarısı gitmiş demek:1::1: eee doğru söze nedir:38::38:

motivasyonum gayet iyi kilom yerlerde ama sporuma yemem içmeme çok dikkat ediyorum.

haftaya cuma gününe kadar tartıya çıkmıycam.

güzel sonuçlar yazarım buraya inşallah..

Back
X