- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydınlar kızçelerim bugün tartı günümüz ve ben yine o civarda çıktım salı ç.ba daha net bilgiler verebilirim size
kahvaltıma gelelim
haşlanmış yumurta yarım tane
süt 1 bardak
zeytin 2 tane
peynir bi kaç lokma
az oldu bugün ben iki yımırta yerdim ama mukadderat, öğleni zor edicek gibiyim![]()
günaydın kızlar....
kalorisiz bir haftamız olması dileğiyle![]()
öğleni zor etmedim ama kafam ne biçim dönüyo kızlar ya tansiyonuma baktırıyım dedim normal dedi doktor ee niye dönüyoki sizce niye döner bu merat :18:
Mavimi tatlım nasılsın. Benimde sorduğum soruya bak, aşkın gelmis, kilon gayet iyi. Sen iyi olmuycan da kim olacak di mi ama
... sevgiler canım. ..
![]()
Mavimi sen ne güzel kilo vermissin öyle maşallah.
Günlüğün de çok sevimli baştan sona okuyacağım valla.Ne güzel bir dille yazmıssın
Ah keşke aynı dönemde başlamış olsaydık diyete.
Seni çok tebrik ediyorum ayrıca erkek arkadaşınla mutluluklar![]()
tatlımmm tatlımmm selamlar hoşgeldin.
mavimi nasıl olsun karnı tok sırtı pek sevgilisi geldi ama maalesef memleketine gitti bi süre daha görüşemiycek sağlık olsun.
sen nasılsın tatlımmm sen de saman altından su yürüten cinstensin valla usul usul nasıl döktün kilocukları maaşallahhh maaşallahhhh
Kizlar Allahaskina su dengesiz arkadasinizi motive edin haftasonu annemler geldi diye ipin ucunu kacirdim yakalaamiyorum,bugunde tozuttum offf![]()