• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

kahvaltım

2 yumurta haşlama
peynir
zeytin
1 avuç badem
yeşil çay

kızlar bu çiğ badem beni çok tok tutuyor dün 14 gibi yemiştim biraz valla akşam eve gittim saat 18 oldu 19 oldu yok canım istemedi bir şey ama acıkmayım metabolizmayı yavaşlatmayım diye yedim sonradan bir şeyler artık

canım gözün aydın kavuşmuşsun sevdicağine vee 58 olmuşsun tebrikler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

deeee nişana epey varmış daha:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:yardım gerekiyorsa haber ver tatlım tatlım malum oğlan evi sayılırız adanalı olarak:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::4::4::4::4::4:

Mavimi hadi bana bi liste yapiver cnm cumaya kadar 59 u goreyim,her aksam yada gun icinde listeye uydummu uymadimmi yazayim:26:

Mavimi hadi bana bi liste yapiver cnm cumaya kadar 59 u goreyim,her aksam yada gun icinde listeye uydummu uymadimmi yazayim:26:

liste miii::53:

sabahları yumurta, peynir, zeytin marul maydanoz

öğlen ve akşamları tavuk sote, fırın tavuk, kıymalı sebze yemekleri patlıcan kabak ya da bulgurlu ıspanak ya da mercimek çorbası seçeneklerinden biri bir porsiyon kadar yanına bol salata ya da yoğurt ya da ayran ya da cacık bajgabajga bajgaa

akşam saat 19 a kadar akşam yemeği faslı bitsin ara öğün yapma kahvaltı mutlaka yap öğlene acıkırım diyorsan 2 yumurta ye ekmek ve türevleri yok bitki çayı yeşil çay beyaz çay bunları ara öğün niyetine içebilirsin ya da limonlu çay ve hepsi de şekersiz bol su biraz spor ımmmmh cillop gibi sarıpapatya olur çıkarsın:54:

canım gözün aydın kavuşmuşsun sevdicağine vee 58 olmuşsun tebrikler :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

deeee nişana epey varmış daha:1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1::1:yardım gerekiyorsa haber ver tatlım tatlım malum oğlan evi sayılırız adanalı olarak:3::3::3::3::3::3::3::3::3::3::4::4::4::4::4:

tatlım tatlım henüz tarihimiz belli değil uzun tuttum ki hayal kırıklığına uğramayım paşamız anasıyla konuşacak da biz de görecez o günleri nasipse bakalım :9:

bu ara akşamları acıkmıyorum sinir oldum olmuyo böyle yine saat 3 gibi biraz badem yemiştim onun etkisi bu kesin demekki arada bir şey yememem lazım.

öğlen yemeğim:

sucuklu yumurta
peynir zeytin
domates salatalık

saat 15 gibi bi kaç avuç çiğbadem

akşam da 1 bardak kakaolu süt içtim

bu ara akşamları acıkmıyorum sinir oldum olmuyo böyle yine saat 3 gibi biraz badem yemiştim onun etkisi bu kesin demekki arada bir şey yememem lazım.

öğlen yemeğim:

sucuklu yumurta
peynir zeytin
domates salatalık

saat 15 gibi bi kaç avuç çiğbadem

akşam da 1 bardak kakaolu süt içtim

acıkmıyormuş :))havan batsın emi:1::1::1::1::1::1::1::1:ben de deneyim olmazsa şu çiğ bademi ,ama heryerde yok

acıkmıyormuş :))havan batsın emi:1::1::1::1::1::1::1::1:ben de deneyim olmazsa şu çiğ bademi ,ama heryerde yok

aa yok kız ne havası metabolizmam yavaşlayacak diye korkuyorum 3 öğün yemek lazım düzeni bozmamak için:56:

ben badem diyorum da kayısı içi tatlım aslında

kızlar nasıl moralim bozuk anlatamam :43::43::43:

2 gün onca saat 9 da tam olarak diyetin içine ettim :43:

bi tanıdık aile dostuyla ymeğe gittim adam "sen öğrencisin ye" diyerek daha ben söylemeden yemek söyledi

1,5 kebap :43:

yanına da fanta :43::43::43::43:

salatası falan offf yazarken bile utanıyorum yaaa :43:

bu sabahta küçük boylarda salatalık domates
9 tane siyah zeytin
kibrit kutusu beyaz peynir

ve süt :43:

yıllarca aç gezsem yeridir kendi kendimi dövmek istiyorum :41::41::41:

kızlar nasıl moralim bozuk anlatamam :43::43::43:

2 gün onca saat 9 da tam olarak diyetin içine ettim :43:

bi tanıdık aile dostuyla ymeğe gittim adam "sen öğrencisin ye" diyerek daha ben söylemeden yemek söyledi

1,5 kebap :43:

yanına da fanta :43::43::43::43:

salatası falan offf yazarken bile utanıyorum yaaa :43:

bu sabahta küçük boylarda salatalık domates
9 tane siyah zeytin
kibrit kutusu beyaz peynir

ve süt :43:

yıllarca aç gezsem yeridir kendi kendimi dövmek istiyorum :41::41::41:

kebabın etinden yoğurdundan yeseydin tatlım ekmeğini yemeseydin salatada da zaten sıkıntı yok abartma tatlım bir de insanlar yüzüne şişko demezler ye ye gençsin eritirsin ye derler ama arkandan ooo o popo ben de yok hele göbeğe bak everest gibi diye konuşurlar bu yüzden sen insanların pohpohlamalarına bakma kendi sağlığına düzenine bak bunlar tecrübe olsun bi süre eşle dostla yemeğe çıkma en azından yemek düzenin iyice oturana kadar :54:

günaydınlar kelebeklerim tartım çıldırmış olmalı sabah 59,6 leri gösterdi regl olcek gibiyim belirtileri var buna mı yorsam bilemedim vallahi o çıldırdıysa ben de çıldırırım kırar dağıtırım onu kimsecikler tutmasın beniiiii :27:

kahvaltım

mercimek çorbası 2 kase
peynir
zeytin

kebabın etinden yoğurdundan yeseydin tatlım ekmeğini yemeseydin salatada da zaten sıkıntı yok abartma tatlım bir de insanlar yüzüne şişko demezler ye ye gençsin eritirsin ye derler ama arkandan ooo o popo ben de yok hele göbeğe bak everest gibi diye konuşurlar bu yüzden sen insanların pohpohlamalarına bakma kendi sağlığına düzenine bak bunlar tecrübe olsun bi süre eşle dostla yemeğe çıkma en azından yemek düzenin iyice oturana kadar :54:

yaa bi daha tövbe zaten :47::47:

Allahttan tutabiliyorum :37::37:

neyse artık daha dikkatli olucam :kkk:

mavimi bu arada totomu herşeye benzettim bir everest e benzetmemiştim :52::52::52::52:

günaydınlar kelebeklerim tartım çıldırmış olmalı sabah 59,6 leri gösterdi regl olcek gibiyim belirtileri var buna mı yorsam bilemedim vallahi o çıldırdıysa ben de çıldırırım kırar dağıtırım onu kimsecikler tutmasın beniiiii :27:

kahvaltım

mercimek çorbası 2 kase
peynir
zeytin

tartını sağlam tut

yakında 55 göstericek o :37:

günaydın

özlemcim moralini bozma abarttığın günün,ertesi günü yediklerine dikkat eder sporuda artırırsan bir gün öncesini telafi edersin :34:

mavimii öğünlerine dikkat et canım,acıkmamak güzel bir şey ama metobolizma hızı denen bi şey var maalesef,tartı arada öyle oyunlar oynar yılmamak tek çözümdür:54:

bu arada ben yediklerime gayet dikkat ediyorum ve her akşam düzenli sporumu yapıyorum,en son tartılma şoku ile tartıya çıkmaya belli bir süre ara verdim bekleyip görecez..

Slm kızlar benim diyet diyetlikten çıktı valla abur cubur hayatıma
girdi resmen ama abartmadan yiyorum
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 kofte
1 avuç badem
ara bir parça bitter cikolata ve badem
akşam için henüz bir fikrim yok
Ve bu sabah ki kilom 58.3
çok şükür

öğlen yemeğim

ezogelin çorba 1 kepçeden az
rosto köfte püresini yemedim
salata bol ekşili

akşama da yumurtalı yoğurtlu ıspanak yapabilirim yumurta yemedim bugün zaten iyi olur :56:

günaydın

özlemcim moralini bozma abarttığın günün,ertesi günü yediklerine dikkat eder sporuda artırırsan bir gün öncesini telafi edersin :34:

mavimii öğünlerine dikkat et canım,acıkmamak güzel bir şey ama metobolizma hızı denen bi şey var maalesef,tartı arada öyle oyunlar oynar yılmamak tek çözümdür:54:

ayyy kesinlikjle mev*can yaa :16:

bugün öğle yemeği yemeye hem fırsatım olmadı hem de yemek de istemedim zaten :34:

Akşamda aynı pirinç pilavı üzerine iki kaşık sebze yemeği
Bir avuç kraker

akşam yemeğim

yumurtalı ıspanak
yoğurt

mini magnum yedim az evvel de

Back
X