Slm canlarım valla siz olmadan olmuyor çok alıştım yaa
çok fena şeyler yedim çok
lokum yedim günde 3 4 tane
bulgur pilavı kuru fasulye tarhana çorbası ama abartmadan yedim 3 ay oldu ilk kez yedim
6 dan sonra yine birşey yemedim
burası sorumluluk hissettiriyor insana o yüzden kaldığım yerden devam
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
şunu farkettim kaçamaklar yapmaya başlayınca kilom durdu benim bugünden sonra tatlı
kaçamağı yapmicam bu sabah kilom 59.7 aynı yani bir değişiklik yok
mavimi yaa 3 güncük kalmış ayy ne heyecanlısindir şimdi
sea canım + lardan kurtulmuşsun hadi gayret pazartesi 65 i yakalayalım
kızlar bi de bişey dicem benim vücut kum saati gibi yani tip olarak
böyle yapısı olan varsa diyetle beraber yaptığı şeyleri yazabilir mi acabaaa
çikolata vs. gibi tatlı şeyleri yiyor musunuz bunları da anlatın mutlu mutlu sağlıklı kilo verelim gitsin kiloşlar
canım galiba belin ince alt ve üst bölgende kiloların mevcut
vücut yapısı ve kilo alma tarzı kisiye göre degisyor yeme tarzından ziyade kişinin yapısıyla ilgili bence
ama azimli olursan her türlü incecik olursun bence
bir de ben ilk 8 kiloyu verene kadar hiç abur cubur cikolata vs yemedim
cok da etkili oldun nasıl disiplinli baslarsan öyle gider
kilo verdikçe minik ödüller seklinde yersen daha iyi olur bence
basarılar canım bu yolda
Kızlar vücut tipini merak edenler için asırlar önce bi konu açmıştım okuyun faydasını görürsünüz inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-yontemleri-deneyimlerimiz/601971-vucut-tipinizi-taniyin-zayiflayin.html
Mavimi seni tebrik ederim ya dun sitede dolasirken dikkatimi cektin,boyumuz basladigimiz kilo diyete basladigimiz tarih nerdeyse ayni ama ben bi turlu ellili rakamlari goremedim,ama seni gercekten tebrik ederim zayiflama isini benim gibi dugunden sonra birakmadigin icin,bende simdilik hamile kaldigim kilo olan 58e dusmeye calisiyorum sonradan bi kac kilo daha gidebilirSana bisi sorcam 62-61 lere dustukten sonra nasil bisi uyguladin,benim kilolar biraz asilesmeye basladi bana karsi
akşam yemeğim
bi kase tavuk suyu
4 kaşık taze fasülye yemeği
salata
mavimiii kız o tavuk suyu nasıl içilir be cancazım
Mavimi tatlim gene ben,dusundum tasindim bu topikte yazmak istiyorum,olurmu:44:Cunku seninle diyet ile ilgili rakamlarimiz birbirine benziyo,seninde yardimlarinla ellili rakamlari gorebilirim,degilmi
elbette yazabilirsin tatlımmm hoşgeldin kocaman, burda birbirimiz için varız niye varız
inşallah hepimiz birlikte idealimiz kavuşucazz
günaydın kızlar
artık buraya bugun yazmaya utanıyorum sabah gerçekten sapıttım
hafta sonu davatte bile bir tane kaçamak yapmadım ama bugun hiç mutlu değilim bozuldu regl olacam acep ona mı bağlı bilmiyorum bilmiyorum
karataya 09-05-2013 de 66,10kg ile başladım bugun 65,50 kg tabi yarına çıkmazsam offfffffffffffff
Saol cnm yaa,haziranin 3unde arkadaslarimla bulusmam var,onlara supriz yapmak istiyorum,aslinda bugun 61 kusurleri gordum ama 62 diyorum,3une kadar 58 olmam lazim,sabah aksam yesil cay iciyorum ve gunde 2 litre su iciyorum ama yemeklerim duzensiz
bugün günlerden adıyaman kızlar hepi topu 2 güncük kaldı
kahvaltım
2 haşlama yumurta
salatalık
peynir
süt
3 kuru kayısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?