Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ayyyyy yakamoz gelmis hoşgeldin sekerim
tatlım burası olmadan olmuyor
evet haftaya cok iyi rakamlar görmeliyiz
yaz geliyor
aynen bende tadımlık da olsa bırakıyorum kacamakları
sıkı yapmadıgımdan beri gram gram gidiyor
hadi bakalım haftaya eritiyoruz kalan margarinleri

canım galiba belin ince alt ve üst bölgende kiloların mevcut
vücut yapısı ve kilo alma tarzı kisiye göre degisyor yeme tarzından ziyade kişinin yapısıyla ilgili bence
ama azimli olursan her türlü incecik olursun bence
bir de ben ilk 8 kiloyu verene kadar hiç abur cubur cikolata vs yemedim
cok da etkili oldun nasıl disiplinli baslarsan öyle gider
kilo verdikçe minik ödüller seklinde yersen daha iyi olur bence
basarılar canım bu yolda

canım belim ince sırtımda ve omuzlarım dada kilom yok sadece biraz genişler

bende kestim çikolata vs.yi inşallah işe yarıyacakkk

Mavimi seni tebrik ederim ya dun sitede dolasirken dikkatimi cektin,boyumuz basladigimiz kilo diyete basladigimiz tarih nerdeyse ayni ama ben bi turlu ellili rakamlari goremedim,ama seni gercekten tebrik ederim zayiflama isini benim gibi dugunden sonra birakmadigin icin,bende simdilik hamile kaldigim kilo olan 58e dusmeye calisiyorum sonradan bi kac kilo daha gidebilirSana bisi sorcam 62-61 lere dustukten sonra nasil bisi uyguladin,benim kilolar biraz asilesmeye basladi bana karsi

selamlar tatlımmm hoşgeldin

farklı bir şey yapmadım normal hayatıma devam ediyorum tatlım özel bir şey uygulamadım ama son kilolar sıkıntılı tabi 3 haftayı buluyo 1 kilonun gitmesi maalesef burda da devreye istikrar giriyor yapacak bir şey yok 55 olana kadar devam bakalım

Ara karışık kuru yemiş
çok acıktım 1 yumurta biraz peynirden omlet yedim
17.30 gibi taze fasulye ve cacık yicem

bugün çok gevezelik ettim ama öğünlerimi yazmayı akıl edemedim

kahvaltım (saat: 70.30 gibi)

yarım kase tavuk suyu
az peynir

saat 9.30 gibi

sucuklu kaşarlı tost ve çay (arkadaş yapmış gelmiş ee özenmiş yiyim dedim)

öğlen yemeğim (15 e doğru sağolsun tost aşırı tok tuttu)

koca bi kase salata (atom marul+maydanoz+tere+domates+salatalık+peynir+zeytin+ bol baharat)

öğle-akşam yemeği niyetine sayılabilecek(bu saate kadar acıkmamıştım ) bir yemek yedim patates yemeği ve 2 dilim tuzsuz kızarmış etimek

bu saatten sonra yememeyi zaten kendime ilke edindiğim için akşama doğru yurtta kızlarla çay içebilirim ve yanında 1-2 dilim etimek yiyebilirim o kadar

bi de 2:50 de iki adet erik ve 3:50 gibiydi sanırım orta boy bir yeşil elmayı bitanemle paylaştık

bana öyle destek oluyo ki

kiloşlar gidicekk

akşam yemeğim

bi kase tavuk suyu
4 kaşık taze fasülye yemeği
salata

Mavimi tatlim gene ben,dusundum tasindim bu topikte yazmak istiyorum,olurmu:44:Cunku seninle diyet ile ilgili rakamlarimiz birbirine benziyo,seninde yardimlarinla ellili rakamlari gorebilirim,degilmi

Mavimi tatlim gene ben,dusundum tasindim bu topikte yazmak istiyorum,olurmu:44:Cunku seninle diyet ile ilgili rakamlarimiz birbirine benziyo,seninde yardimlarinla ellili rakamlari gorebilirim,degilmi

elbette yazabilirsin tatlımmm hoşgeldin kocaman, burda birbirimiz için varız niye varız
inşallah hepimiz birlikte idealimiz kavuşucazz

elbette yazabilirsin tatlımmm hoşgeldin kocaman, burda birbirimiz için varız niye varız
inşallah hepimiz birlikte idealimiz kavuşucazz

Saol cnm yaa,haziranin 3unde arkadaslarimla bulusmam var,onlara supriz yapmak istiyorum,aslinda bugun 61 kusurleri gordum ama 62 diyorum,3une kadar 58 olmam lazim,sabah aksam yesil cay iciyorum ve gunde 2 litre su iciyorum ama yemeklerim duzensiz

günaydın kızlar

artık buraya bugun yazmaya utanıyorum sabah gerçekten sapıttım

hafta sonu davatte bile bir tane kaçamak yapmadım ama bugun hiç mutlu değilim bozuldu regl olacam acep ona mı bağlı bilmiyorum bilmiyorum

karataya 09-05-2013 de 66,10kg ile başladım bugun 65,50 kg tabi yarına çıkmazsam offfffffffffffff

sabah sapıtsan ne kadar sapıtabilirsin tatlımmmm tüm gün sabah yediklerini telefi edecek aktivite eylem için koca bir fırsatın var böyle minik şeylere takılma ya bir de şöyle bi durum var aklında bulunsun regl dönemlerinde dikkat edersen kilo verimi 2 ye katlanıyormuş nedeni ise metabolizmanın feci hızlı olması ben regl dönemlerinde bilhassa dikkat ediyorum 60 dan 58 küsürlere düşmemin nedeni budur

Saol cnm yaa,haziranin 3unde arkadaslarimla bulusmam var,onlara supriz yapmak istiyorum,aslinda bugun 61 kusurleri gordum ama 62 diyorum,3une kadar 58 olmam lazim,sabah aksam yesil cay iciyorum ve gunde 2 litre su iciyorum ama yemeklerim duzensiz

çok çok sporla destekle tatlım giden kilocuklar hemencik belli olmuyor maalesef sen yaptığın spordan biraz fazlasını yap ki arkadaşların seni görünce ooo bizim papatyamız incecik olmuş desinler

bugün günlerden adıyaman kızlar hepi topu 2 güncük kaldı

kahvaltım

2 haşlama yumurta
salatalık
peynir
süt
3 kuru kayısı

bugün günlerden adıyaman kızlar hepi topu 2 güncük kaldı

kahvaltım

2 haşlama yumurta
salatalık
peynir
süt
3 kuru kayısı

ayyy yaaa en zor bu 2 gün.haftalar kadar uzun gelecektir.amaaa gerçekci düşününce sadece 2 şafak dahaaa.allah kavuştursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…