Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

"mavimi" merhaba tatlımm , arada sırada bakıyorum nasıl gidyorsun diye , maşAllah 58leri görmüşsün ,azmin daim olsun canım

bende ağustos ayında eşimi askere yollamıştım diyet yapıyordum ama o askerdeyken daha bi sarıldım , eşimin askerlik sürecinde yaklaşık 13-14 kilo verdim
kendime benzettim seni , sende erkek arkadaşının şafağını sayıyorsun , Allah kavuştursun canım , bitmiş artık , mutlu,huzurlu bir hayat sizin olsunn , öpüyorumm

amin tatlımmmm amin inşallah herkesler kavuşur sevdiğine bi yastıkta kocar ama ruhları hep çıtır kalır
ay görüyon mu o kadar şey yazmışsın ben gidip sevgilili kısma cevap veriyorum heheehhe aşırı özledim valla bıraksan saatlerce konuşurum anlatırım sevgilimi

amin canım ayy çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.

çok zor asker yolu beklemek ama şükürler olsun Rabbime bitirdik sonunda :98::123:

çıtır olma yolunda sana da başarılar diliyorum tatlımm azmettikten sonra her şey oluyor bunun ispatı bu giden kilocuklar

sana da eşinle çoluk çocugunla mutlu çıtır bi hayat diliyorum

yakamozummmm ya yeterince ara verdin hadi bekliyorum seni artık moral bozukluğu nereye kadar lütfen aksatma artık buraları özledik seni

akşam yemeğim

1 kase tavuk suyu
yarım peynirli pide
yarım domates+ soğan

yoksa yarın bildirim günün mü:) merakla bekliyorum canım bi de 60ın altına düşünce foto koymuş muydun öncesi sonrası diye,yoksa gözümden mi kaçtı acaba

yoksa yarın bildirim günün mü:) merakla bekliyorum canım bi de 60ın altına düşünce foto koymuş muydun öncesi sonrası diye,yoksa gözümden mi kaçtı acaba

58 olunca yüklüycem demiştim tatlım sevgilim gelince çeksin de yükleyim bari

ayy evet yarın bildirim günü bi değişiklik olacağını sanmıyorum zaten p.tesileri olmuyo değişiklik nedense ya salı ya da ç.ba fln oluyo
bakalım sizlerde ne değişiklikler olacak tatlımmm umarım lop lop dökülmüştür kilocukların erimiştir margarinlerin

Allahım Allahım 3 günüm hatta 3 güncüğüm kaldı misminik 3 güncük

ayyy nasıl heyecanlıyım nasıl çok özledim her gün gördüğüm adamı 4 ayı geçti görmeyeli burnumda tütüyor burnumdaa off off Rabbim kimseyi ayırmasın sevdiğinden, aminnnnn:123::123::123:

mavimi ne kadar tatlı yazmışsın,uslubunu çok beğendim,yazılarınla kendini çok güzel motive etmişsin.benim gibi arada gaza gelipte biranda diyete başlayıpta ertesi günü bırakmamışsın ,azminden dolayı seni tebrik ederim.

yazını maalesef yeni gördüm,sanırım diyetinin sonlarına yaklaşmışsın,keşke seni diyetin başında tanısaydım katılırdım sana,eminim benide gaza getirirdin sen,ne güzel benide zayıflatırdın.ben sürekli diyeti bozuyorum,şu kadarrcık çikolatadan birşey olmaz yada bugün özel birgün bugünlük kola içsem ne olur diye diye bozuyorum diyeti.

maşaallah 20 kiloya yakın vermişsin,nişanlının gelmesine 3 gün kalmış,nişanlın gelince eminim çok şaşıracaktır,çok güzel bir gelin olacağından eminim,mutluluklar dilerim canım.o kadar candan sıcak ve samimi yazmışsınki,buraya iki kelime yazmadan geçemedim.

Son düzenleme:
4 yıl sonra okuduğum üniversiteye okuduğum şehre denizliye gittim geldim kızlar. haliyle tahinli pideler, hacı şeriften helvalarla dolu bir beslenme düzenim oldu. kilo vermedim ama almadımda. olsun çok özlemişim oralaları çok iyi geldi

tatlımm tatlım teşekkür ederim güzel cümlerin için çok mutlu oldum böyle düşündüğün için

kendimi çok hoş bulmuyordum (sevgilim her ne kadar sen çok güzelsin şişko değilsin dese de) sağlıksız görüyordum bu yüzden başka bir çarem yoktu tek yol zayıflamaktı, öyle de yaptım.

küçük minik bir öneri tatlım cola çikolata adı her neyse yaptığın bu kaçamaklardan sonra diyet bozulmuş olmuyor sadece kaçamak yapmış oluyorsun yani kaldığın yerden devam etmen gerekir. çünkü tecrübeyle sabittir öyle arada yediğim çikolata içtiğin kola sana kilo olarak dönmüyor ya da abartmadıkça senin zayıflamana engel olmuyor

beklerim günlüğüme tatlım son kilolar hemen verilmiyor o yüzden daha uzun bi süre burdayım

geçen hafta: 58,6
bu hafta: 58,8
fark: +200

neyse sağlık olsun mavimii kızım sen neler verdin neler şu 200 gram ne ki pehhhh

Günaydın kızlara

bugun tartı günü ben unuttum tartılmadım yarın tartılsam olur muuuuuuu

kahvaltı

2 gün kurusu kaysı
2 yumurta
1 yk kadar lor peyir
7 siyah zeytın
domates
salatalık
1 tanecik ceviz

Selam herkeslere
Hafta sonları pek giremiyorum kızımla uğrasıp temizlik yapmaktan
sayfalar baya ilerlemiş
geçen hafta 67.0
bu hafta 66.6

neyseki arada aldıklarım gitti şimdi eksiye geçme zamanı
bu hafta cok sıkı tutacagm isi

Haftasonunun özeti hiç abartmadım sadece
ctesi birkaç fıstıklı lokum yedim
pazar da 1 minik dilim baklava
bunlar kaçamaklarımdı
ki tatlıyı 2 aydır ilk kez yedim çok da özlemedigimi fark ettim

bu sabah kahvaltı 07.00
1dl peynir
2 catal sakatalık
iki ısırık ekmek
sekersiz cay
nedense saglam yapamadım kahvaltıyı canım istemedi

09.00 2 fincan cubuk tarçınlı yesilçay

10.30 1 bardak ayran

öğle
yesil fasülye yogurt olacak menüm

geçen hafta: 58,6
bu hafta: 58,8
fark: +200

neyse sağlık olsun mavimii kızım sen neler verdin neler şu 200 gram ne ki pehhhh

tatlım gelen 200 gr olsun
geldigi gibi gider
siskinlik bile olabilir
bu arada safak görülmeyecek gibi degil
yatcan kalkcan yatcan kalkcanyatcan kalkcan
bir bakcan sevdicegin yanında

Evet tatlım yaa yakamoz görünmüyor
keske toparlansa da dönse

Slm canlarım valla siz olmadan olmuyor çok alıştım yaa
çok fena şeyler yedim çok
lokum yedim günde 3 4 tane
bulgur pilavı kuru fasulye tarhana çorbası ama abartmadan yedim 3 ay oldu ilk kez yedim
6 dan sonra yine birşey yemedim
burası sorumluluk hissettiriyor insana o yüzden kaldığım yerden devam
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
şunu farkettim kaçamaklar yapmaya başlayınca kilom durdu benim bugünden sonra tatlı
kaçamağı yapmicam bu sabah kilom 59.7 aynı yani bir değişiklik yok
mavimi yaa 3 güncük kalmış ayy ne heyecanlısindir şimdi
sea canım + lardan kurtulmuşsun hadi gayret pazartesi 65 i yakalayalım

tatlım gelen 200 gr olsun
geldigi gibi gider
siskinlik bile olabilir
bu arada safak görülmeyecek gibi degil
yatcan kalkcan yatcan kalkcanyatcan kalkcan
bir bakcan sevdicegin yanında

ayyy aynen tatlımmm yaaaa aşırı heyecanlıyımmmm

tatlımmm tatlımmmmm hoşgeldin afiyet olsun bal şeker olsun arada dinlenmeler iyi oluyor diyet stresinden kurtulup tekrar diyete dönünce sanki yeniden başlıyorsun gibi oluyor yıpranmıyorsun tazeleniyorsun

kilo durması iyi bir şey tatlım ya durunca sıkılaşıyor vücut verdiğin kilolar o süreçte belli oluyor sevinmelisin bence

gidiyor kilolarrrr

sabah kahvaltıda bir küçük boyla orta boy arası (nasıl oluyosa artık ) domates bir tane
küçük boy salatalık ve bir adet yumurta yedim çok azimliyim

ara öğün olsun diye 2 tane erik ve 1 orta boy yeşil elma aldımmm çok heyacanlıyımmm
çikolatasız ve dondurmasız yapamam sanarken bir baktım 5 gündür yemiyorum onları

saat 2:50 gibi eriklerimi 3:50 gibi de elmamı yerim tamamdır

kızlar bi de bişey dicem benim vücut kum saati gibi yani tip olarak
böyle yapısı olan varsa diyetle beraber yaptığı şeyleri yazabilir mi acabaaa
çikolata vs. gibi tatlı şeyleri yiyor musunuz bunları da anlatın mutlu mutlu sağlıklı kilo verelim gitsin kiloşlar

selam kızlar ögle yemegimi 12.00 da yedim
3 kasık yesil fasülye
2 kasık yogurt
2 kasık bulgur pilavı

üstüne de 5 li çayımı ictim

artık aksama kadar bir sey yok gelsin leptinler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…