canımmmmm aşağı yukarı araları atlayarak baştan sona okudum topiğini ve kanım ısındı sana :) akşam yemeği için önerim bol biberli bulgur pilavı pişir domates ve varsa evde tavuk göğsü didikleyebilirsin içine ayran bide yanına ohhh mis :) nişanlınada az kalmış allahm ayırmasın sizi tez vakitte evleninde bi yastıkta kocayın inşallah. darısıda benim başıma sefgülümle :) yarın temizlik yapıcam bende kısmet olurda oturma organımı kaldırabilsem :))
"mavimi" merhaba tatlımm , arada sırada bakıyorum nasıl gidyorsun diye , maşAllah 58leri görmüşsün ,azmin daim olsun canım
bende ağustos ayında eşimi askere yollamıştım diyet yapıyordum ama o askerdeyken daha bi sarıldım , eşimin askerlik sürecinde yaklaşık 13-14 kilo verdim
kendime benzettim seni , sende erkek arkadaşının şafağını sayıyorsun , Allah kavuştursun canım , bitmiş artık , mutlu,huzurlu bir hayat sizin olsunn , öpüyorumm
yoksa yarın bildirim günün mü:) merakla bekliyorum canım bi de 60ın altına düşünce foto koymuş muydun öncesi sonrası diye,yoksa gözümden mi kaçtı acaba
mavimi ne kadar tatlı yazmışsın,uslubunu çok beğendim,yazılarınla kendini çok güzel motive etmişsin.benim gibi arada gaza gelipte biranda diyete başlayıpta ertesi günü bırakmamışsın ,azminden dolayı seni tebrik ederim.
yazını maalesef yeni gördüm,sanırım diyetinin sonlarına yaklaşmışsın,keşke seni diyetin başında tanısaydım katılırdım sana,eminim benide gaza getirirdin sen,ne güzel benide zayıflatırdın.ben sürekli diyeti bozuyorum,şu kadarrcık çikolatadan birşey olmaz yada bugün özel birgün bugünlük kola içsem ne olur diye diye bozuyorum diyeti.
maşaallah 20 kiloya yakın vermişsin,nişanlının gelmesine 3 gün kalmış,nişanlın gelince eminim çok şaşıracaktır,çok güzel bir gelin olacağından eminim,mutluluklar dilerim canım.o kadar candan sıcak ve samimi yazmışsınki,buraya iki kelime yazmadan geçemedim.
geçen hafta: 58,6
bu hafta: 58,8
fark: +200
neyse sağlık olsun mavimii kızım sen neler verdin neler şu 200 gram ne ki pehhhh
yakamozummmm ya yeterince ara verdin hadi bekliyorum seni artık moral bozukluğu nereye kadar lütfen aksatma artık buraları özledik seni
akşam yemeğim
1 kase tavuk suyu
yarım peynirli pide
yarım domates+ soğan
tatlım gelen 200 gr olsun
geldigi gibi gider
siskinlik bile olabilir
bu arada safak görülmeyecek gibi degil
yatcan kalkcan yatcan kalkcanyatcan kalkcan
bir bakcan sevdicegin yanında
Slm canlarım valla siz olmadan olmuyor çok alıştım yaa
çok fena şeyler yedim çok
lokum yedim günde 3 4 tane
bulgur pilavı kuru fasulye tarhana çorbası ama abartmadan yedim 3 ay oldu ilk kez yedim
6 dan sonra yine birşey yemedim
burası sorumluluk hissettiriyor insana o yüzden kaldığım yerden devam
kahvalti
2 haşlanmış yumurta
peynir
domates
salatalık
şunu farkettim kaçamaklar yapmaya başlayınca kilom durdu benim bugünden sonra tatlı
kaçamağı yapmicam bu sabah kilom 59.7 aynı yani bir değişiklik yok
mavimi yaa 3 güncük kalmış ayy ne heyecanlısindir şimdi
sea canım + lardan kurtulmuşsun hadi gayret pazartesi 65 i yakalayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?