Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

akşam yemeğim

yarım porsiyon fasülye yemeği
bi kaç çatal peynir zeytin
1 domates

şimdi de çilek ve erik

doymadı bu mavimi doymadı o kadar eriğin çileğin üstüne bi de koca kupa kakaolu süt içiyor

yıllardır içmiyordum ımmhh çocukluğumda ki gibi

anlaşılmıştır kaptannnnn

akşam menü

2 kepçe kuru fasulye
domates
2 bardak ayran

ama karnıım şiştiii offfffffffff

başarıların devamını dilerim arkadaşım, maşallah sana, darısı bana ve tüm isteyenlere

başarıların devamını dilerim arkadaşım, maşallah sana, darısı bana ve tüm isteyenlere

sağol tatlım 5 aydır uğraşıyorum azmedip sabredince her şeyi başarır insanoğlu, amin darısı sizlerin başına

hu huuu mavimi tatlım nasılsın? ooooo 58 ler olmuşsun maşallah az kalmış 55'e tatlım.

mavimiii canım kutlarım,çok iyi gidiyorsun

bu arada kavuşmanıza az kalmış,ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM

sefgilin seniii gördüğü anda
anaaaaaa dicek
veee dibi düşecek tebrik ederim tatlım..

vallaa evlenme teklifi geliyoo bence

Son düzenleme:
günaydın kızlarr

bütün annelerin ve içinde anne duygusu bulunan herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN

Sahilde piknik yapcaz annemler fena mamalar yapmışlar nasıl tutucam kendimiiiiiiiii

İyi pazarlarrr

hu huuu mavimi tatlım nasılsın? ooooo 58 ler olmuşsun maşallah az kalmış 55'e tatlım.

selamlar şekerim iyiyim hamdolsun evet tatlım ama ideal kilomdayım şimdi tam da o yuzden yavaşladı kilo vermeler bi kaç ayı bulur ama vericem

mavimiii canım kutlarım,çok iyi gidiyorsun

bu arada kavuşmanıza az kalmış,ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM

ay evet tatlımmm ya minicik kaldı devirdim koca 5 ayı şükürler olsun

sefgilin seniii gördüğü anda
anaaaaaa dicek
veee dibi düşecek tebrik ederim tatlım..

vallaa evlenme teklifi geliyoo bence

ayyy tatlımmmm teşekkür ederim düşecek gibi evet
ay benimki odunsudur azcık evlenme teklifi aklına gelmez onun

kahvaltım

böbrek kavurma
peynir
domates
soğan

kahvaltıda sakatat yemeyi çok seviyorum hoş her zaman yemeyi seviyorum

Günaydın iyi pazarlar olsunnn
Tüm güzel annelerin ve annelerimizin anneler gunü kutlu olsunnnn

dip köşe temizlik yaptım a dostlar çamaşırlarımı yıkadım bulaşıklarımı ev süpür sil ohh mis oldu evim pırıl pırıl kaş bıyık bilem aldım maaşallah bana

şimdi de acıktım azcık ne hazırlasam bilemedim sütlü kahve yaptım yanında da çilek yiyorum ama akşam yemeğinde ne yiyeceğim konusunda hiç fikrim yok ne yapsam ne pişirsem :44:

canım foruma girme şansım olmadı bi türlü yazamadım o yüzden

o gün akşam ne yediğimi unuttum

dün de oruç tutmuştum iftarımı bir kase çorba ve 1 bardak ayran ve bir tabak salatalı az tavuk dönerle yaptım amlum yurt yemekleri

bugün son sınavıma girdim gece arkadaşımda kalmıştım ve geç kalmayayım diye 2 uzun ama ince dilim peynir ve 3 zeytin koyduğum ufak ekmek arası gibi bişey yedimmm

birazdan ara öğün gibi bişey yapmayı düşünüyorum yoğurt olabilir....

kilolar gidicekkk

özlemcimmmm tatlım tatlımmmm bak 2 kilocuk gidivermiş şimdiden

olacak bu iş olacak erisin margarinler uçsun gitsin

özlemcimmmm tatlım tatlımmmm bak 2 kilocuk gidivermiş şimdiden

olacak bu iş olacak erisin margarinler uçsun gitsin

gidicek tabiki :82: Allah biliyor yüzlerce kez niyet etmişimdir şimdiki bir başka gidicek ama 2 değil 1 kg onu çizelge yaparken yanlışlıkla yazmıştım

gidicek tabiki :82: Allah biliyor yüzlerce kez niyet etmişimdir şimdiki bir başka gidicek ama 2 değil 1 kg onu çizelge yaparken yanlışlıkla yazmıştım

başka tatlım bambaşkaaa hem de çıtır bir özlem geliyor 2013 senin güzelliğine güzellik katma yılın olacak tatlımmmm bi gören bi daha bakacak dost düşman çatlayacaksın manken olacaksın manken :129:

canım sen benden de çıtır olmuşsun bak yazdığın bişey hala aklımda "beni görünce yine aşık olsun istiyorum" demiştin inşallah öyle de olur

hepimiz mankeniz

canımmmmm aşağı yukarı araları atlayarak baştan sona okudum topiğini ve kanım ısındı sana :) akşam yemeği için önerim bol biberli bulgur pilavı pişir domates ve varsa evde tavuk göğsü didikleyebilirsin içine ayran bide yanına ohhh mis :) nişanlınada az kalmış allahm ayırmasın sizi tez vakitte evleninde bi yastıkta kocayın inşallah. darısıda benim başıma sefgülümle :) yarın temizlik yapıcam bende kısmet olurda oturma organımı kaldırabilsem :))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…