bugün günlerden adıyaman kızlar hepi topu 2 güncük kaldı
GÜNLERDEN ADIYAMAN
SAATLERDEN ASKERİİMMMMMMM
AZ KALDI AZ BİTECEK HASRETİN CANIM
Günaydın kızlar oğluma ameliyat kararı verildi onlarla uğraşıyorum bademcik genizeti alıncak
sizin gibi bende sabahları 2 yumurtayla kahvaltı yaptım bana ağır geliyodu sonra doktora gittim protein yüklenmesi dolayısıyla kanda ürik asit seviyem yüksek çıktı buda kemik erimesine eklemlerde şişliğe sebeb olurmuş daha ilersi gut hastalıgı da olabilirmiş yani bana her sabah 2 yumurta fazla geldi çünkü gün içinde peynir yoğurt tavuk vs yiyincede olmadı sizinle bilgi amaçlı paylaşmak istedim
şimdi diyetisyen eşliğinde devam ediyorum
mavimi tatlım heycanın hep böle devam etsin sevgilinle bir ömür boyu ilerde eşin olarak inşallah
Günaydın kızlar oğluma ameliyat kararı verildi onlarla uğraşıyorum bademcik genizeti alıncak
sizin gibi bende sabahları 2 yumurtayla kahvaltı yaptım bana ağır geliyodu sonra doktora gittim protein yüklenmesi dolayısıyla kanda ürik asit seviyem yüksek çıktı buda kemik erimesine eklemlerde şişliğe sebeb olurmuş daha ilersi gut hastalıgı da olabilirmiş yani bana her sabah 2 yumurta fazla geldi çünkü gün içinde peynir yoğurt tavuk vs yiyincede olmadı sizinle bilgi amaçlı paylaşmak istedim
mavimi tatlım heycanın hep böle devam etsin sevgilinle bir ömür boyu ilerde eşin olarak inşallah
Mavimi tatlim simdi nisanlin seni en son 73 kiloykenmi gordu,lutfen seni gordugunde verdigi tepkiyi buraya yaz,hem nisanlin geliyo hemde zayifladin senin moraller tavandir simdiAllah mutluluklarini daim etsin. Sabah kahvaltisiyla pek aram yok ama tok tutsun diye bi tane yumurta yedim,buyuk fincanimla yesil cay ictim,4e dogru yogurdumu yerim aksamda yaptigim yemeklerden bi kac kasik
geçmiş olsun canım,benim kızımda geniz ameliyatı oldu göz açıp kapayıncaya kadar biter kalbini ferah tut
protein yüklenmesi oldu demek sende,yakında bendede karbonhidrat yüklenmesi olur gibi geliyor bakalım
tatlımm çok geçmiş olsun bebişine Allahım kolaylıklar şifalar versin , aminnnn güzel dileklerin için de
yazarım tatlım hiç merak etmeyin hele bi görsün de beni ajgommm hemen cepten girip yazarım
kahvaltı önemli tatlım benim de alışkanlığım yoktu hele sabah uyanıp evde kendine mülekkef kahvaltı hazırlıcaksın deselerdi hahahah diye gülerdim ama sağlık sıhhat için alışıyor insan ve keyif alıyor en güzeli
Kızlar yaa ben kötü birşey yaptım leblebi kalmamis o yüzden çikolatalı gofret yedim bir tane
172 kalori
selam canım geçmiş olsun
çok kolay bir amaliyat benım oğlumda 5 yıl önce oldu keşke daha önce yaptırsaydım çocuk bir rahatladı anlatamam
geçmiş olsun canım Rabbim en kısa zamanda ona şifa versin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?