• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

slm kızlar
öğlen yemegimde degisiklik oldu
yarım dilim patatesli börek bir kücük kase baharatlı keten tohumlu yogurt

toplamda 2 fincan yesilçay
1.5 lt su
aksama sadece corba yerim herhalde cünkü dişçiye gidecegim tedavim var

öyle kızlar bu arada birazdan cıkıyorum okuldan 1 saat avm gezicem spor olarak:27::27::27:
bu arada yakamoz girmemis neyse tatlım dinlen toparla kendini kasma yani
sonra da dön buralara
haydin saglıcakla kalın

ayyy 3 gündür öğlenleri işyerinin yemekhanesinde yiyorum çeşit de bol böyle giderse kilo alacak gibiyim valla :27:

ben ne yedim bak tavuk ızgara şöyle elim kadar sonra fasülye pilaki vardı onu bitirdim 3 kaşık kadar tel şehriye çorbası içtim salata yedim birde bol sirkeli limonlu.

yemekhaneye çıkınca böyle çeşit çeşit yiyorum da evden getirdiğim zamanlar böyle olmuyo tabi.

selam kızlarrr :16: yeni aldığım hayati kararımı bugün uygulamaya koyuluyorum inşallah artık daha çokm hareket daha çok su ve daha az yemek :16: :16: :16:

bu sabah sınavım olduğu için geç kalktım 11 gibi yemek kartım vardı ve Allahtan bugün sondu... 12:00 gibi bir kase çorba 1 tabak pilav ve patates püreli et yemeği yedim ve bir dilim ekmek 150 gr toplam ağırlıktı (yemek panosunda öyle yazıyor :37:)

daha bişey yemedim acıkmadımda :1: umarım bu kilolar gidicek psikolojik olarakta karar vermeliyiz... destek olursak birbirimize yapabiliriz :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: (slogan gibi oldu :52: :52: :52: :52:)

selam kızlarrr :16: yeni aldığım hayati kararımı bugün uygulamaya koyuluyorum inşallah artık daha çokm hareket daha çok su ve daha az yemek :16: :16: :16:

bu sabah sınavım olduğu için geç kalktım 11 gibi yemek kartım vardı ve Allahtan bugün sondu... 12:00 gibi bir kase çorba 1 tabak pilav ve patates püreli et yemeği yedim ve bir dilim ekmek 150 gr toplam ağırlıktı (yemek panosunda öyle yazıyor :37:)

daha bişey yemedim acıkmadımda :1: umarım bu kilolar gidicek psikolojik olarakta karar vermeliyiz... destek olursak birbirimize yapabiliriz :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: :kkk: (slogan gibi oldu :52: :52: :52: :52:)

tatlımm tatlımmm pilav mı dedin patates mi dedinnnn bunları kilo verdikçe ye ama nadir ye çok az ye ekmek var bir dee oooo bunların hep glisemik indeksleri yüksek yani diyete köstek olur bu yemekler :30:

akşam neler yiceksin bakalım:44:

slmsss
bende öğlen

yarım kase şehriye çorbası
bulgur pilavı yanı güveçte türlü (et yemiyorum bu arada)
1 kaseden az cacık
1 dilim de tahıllı ekmek ama ekmek içi yiyemiyorum sadece kenarları

saat 14.30 da bir yeşil elma yedim

şimdide sallama yeşil çay içiyorum

yanımda erik var bugün ortalık sakinleşsin çaktırmadan yerim artık:1:

sonra kuruyemiş yiycem 6 ya doğru (badem,ceviz ve kaju)

eve gidince ne yesem ya dolapta yemek dolu ama hepsi bol yağlı

iyi akşamlarrr

akşam yemeğimi saat 17.30 gibi öğle yemeyince akşam azcık erken oldu

akşam menü

mantar sote(kızlara karatay da yenıyor demı mantar)
çoban salatası(içerisine 8 adette zeytın attım)
bir kase yoğurt

mavi gidecek mi bu yağ kütlelerim hoş gerçi öle çıkan bir yerim yok sade karnımda şişkinlik var ben nasıl böyle hatta yaptım 2 ayda kilo aldım kendime çok kızıyorum yawwwwwwwwwww

ha birde eğer acıkırsan bır bardak süt içebilirmiyimmmmmmmm

çok soru soruyorum kusara bakmayınnnnnn

sevgilerimle

iyi ki varsınızzzzzz

iyi akşamlarrr

akşam menü

bir kase yoğurt

mavi gidecek mi bu yağ kütlelerim hoş gerçi öle çıkan bir yerim yok sade karnımda şişkinlik var ben nasıl böyle hatta yaptım 2 ayda kilo aldım kendime çok kızıyorum yawwwwwwwwwww

sevgilerimle

iyi ki varsınızzzzzz

yasemin tatlım sen vermiştin kilolarını yanlış hatırlamıyorsam 60 olmuştun...

hayırdır aldın mı klolarını...?

yasemin tatlım sen vermiştin kilolarını yanlış hatırlamıyorsam 60 olmuştun...

hayırdır aldın mı klolarını...?

SOrma tatlım stres sıkıntı sorunlar kabizlik regl düzensizliği iki ayda hop geri geldi bahanelere bakarmisin
Şimdi karatayla yola devam bakalimmmm

iyi akşamlarrr

akşam menü

bir kase yoğurt

sevgilerimle

iyi ki varsınızzzzzz

ben mantar çok severim tatlım bol bol da yiyorum :56:
iç tatlım şekersiz süt ayran da içebilirsin limonlusu ya da çay da içebilirsin. :27:

ya akşam yemeğim çok saçma sapan oldu valla kızlar ya işten geldim hemen üç beş lokma tavuk attım ağzıma bi domatesten ısırık aldım bi avuç badem yedim sonra 5 6 da tuzla erik yedim sonra da yattım uyudum ahanda şimdi kalktım :27:

günaydın tombul kelebeklerimmmm hafta sonu da 8 de uyanılır mı yahu offf uyandım ben maalesef pofff:53:

amin diyecem mev*can ım ama canım aşırı simit istiyor sorma :ssz:

günaydın kızlar :21::21::21::21::21:
tartıda artıdayım regl oldum uf sinir bir durum :37::37::37::37::37:

dün akşam mantarlı mercimekli salata yaptım kendime çok şişkinlik verdi bitki çayı içsemde rahatlaymadım onunda sebebi sanırım

herkese güzel kaçamaksız hafta sonları:33::33::33::33::33:

kahvaltım

tereyağında iki yumurta
1.5 simit
süt

şiştim şiştim abbowww

günaydın tombul kelebeklerimmmm hafta sonu da 8 de uyanılır mı yahu offf uyandım ben maalesef pofff:53:

amin diyecem mev*can ım ama canım aşırı simit istiyor sorma :ssz:

cmt günleri yarım gün olduğu için ofiste yemek olmuyor o yüzden her cmt benim simit günümdür..vallahada yedim 1 tane sıcak sıcak fırından yeni çıkmış:39::39:

selam kızlar iyi hafta sonları

ooooo götürmüşsünüz simitleri maşallah ay mavimmm hafta BİR BENDE yesem olur mu karnım aç değil amma canım pek çekti yawwww

sabah kahvaltı sağlam hala acıkmadım biraz önce bir bardak kahveli süt içtimmmm

kahvaltım

domates
salatalık
biber
maydnoz
2 yumurta
peynir
az ceviz
10 zeytınnn

anam ne çok yemişim bide acıkayım mı kızlar

akşama kuru fasulye ve kabak var bakalım canım hangisini yemek isteyecek

yasemincimmm yersin tatlım arada simit çok feci bir şey zaten mübarek fena kokuyor al ye beni diyor :27:

ben ilk aylarda ne ekmek ne börek çörek ne de simit yedim kilo verdikçe yavaştan gevşettim kendimi böyle de olması kanaatindeyim:56::54:

Back
X