• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

akşam yemeğim

yarım porsiyon fasülye yemeği
bi kaç çatal peynir zeytin
1 domates

şimdi de çilek ve erik

doymadı bu mavimi doymadı o kadar eriğin çileğin üstüne bi de koca kupa kakaolu süt içiyor :27:

yıllardır içmiyordum ımmhh çocukluğumda ki gibi :17:

yasemincimmm yersin tatlım arada simit çok feci bir şey zaten mübarek fena kokuyor al ye beni diyor :27:

ben ilk aylarda ne ekmek ne börek çörek ne de simit yedim kilo verdikçe yavaştan gevşettim kendimi böyle de olması kanaatindeyim:56::54:

anlaşılmıştır kaptannnnn

akşam menü

2 kepçe kuru fasulye
domates
2 bardak ayran

ama karnıım şiştiii offfffffffff

başarıların devamını dilerim arkadaşım, maşallah sana, darısı bana ve tüm isteyenlere :16: :nazar:

hu huuu mavimi tatlım nasılsın? ooooo 58 ler olmuşsun maşallah az kalmış 55'e tatlım.:nazar::nazar:

mavimiii canım kutlarım,çok iyi gidiyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada kavuşmanıza az kalmış,ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

sefgilin seniii gördüğü anda
anaaaaaa :53: dicek
veee dibi düşecek tebrik ederim tatlım..:nazar:

vallaa evlenme teklifi geliyoo bence

Son düzenleme:
günaydın kızlarr:21::21::21::21:

bütün annelerin ve içinde anne duygusu bulunan herkesin ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN:16::16::16::16::16::16:

Sahilde piknik yapcaz annemler fena mamalar yapmışlar nasıl tutucam kendimiiiiiiiii:56::56::56::56::56::56::56::56::56::56:

İyi pazarlarrr:33::33::33::33::33:

hu huuu mavimi tatlım nasılsın? ooooo 58 ler olmuşsun maşallah az kalmış 55'e tatlım.:nazar::nazar:

selamlar şekerim iyiyim hamdolsun evet tatlım ama ideal kilomdayım şimdi tam da o yuzden yavaşladı kilo vermeler bi kaç ayı bulur ama vericem :32:

mavimiii canım kutlarım,çok iyi gidiyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

bu arada kavuşmanıza az kalmış,ALLAH KAVUŞTURSUN CANIM:16::16::16::16::16::16::16::16::16:

ay evet tatlımmm ya minicik kaldı devirdim koca 5 ayı şükürler olsun:16:

sefgilin seniii gördüğü anda
anaaaaaa :53: dicek
veee dibi düşecek tebrik ederim tatlım..:nazar:

vallaa evlenme teklifi geliyoo bence

ayyy tatlımmmm teşekkür ederim düşecek gibi evet :9::9::9:
ay benimki odunsudur azcık evlenme teklifi aklına gelmez onun :9::9::9:

kahvaltım

böbrek kavurma
peynir
domates
soğan

kahvaltıda sakatat yemeyi çok seviyorum hoş her zaman yemeyi seviyorum:9:

Günaydın iyi pazarlar olsunnn
Tüm güzel annelerin ve annelerimizin anneler gunü kutlu olsunnnn

dip köşe temizlik yaptım a dostlar çamaşırlarımı yıkadım bulaşıklarımı ev süpür sil ohh mis oldu evim pırıl pırıl kaş bıyık bilem aldım maaşallah bana :37::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

şimdi de acıktım azcık ne hazırlasam bilemedim sütlü kahve yaptım yanında da çilek yiyorum ama akşam yemeğinde ne yiyeceğim konusunda hiç fikrim yok ne yapsam ne pişirsem :44:

tatlımm tatlımmm pilav mı dedin patates mi dedinnnn bunları kilo verdikçe ye ama nadir ye çok az ye ekmek var bir dee oooo bunların hep glisemik indeksleri yüksek yani diyete köstek olur bu yemekler :30:

akşam neler yiceksin bakalım:44:

canım foruma girme şansım olmadı bi türlü yazamadım o yüzden :43:

o gün akşam ne yediğimi unuttum :37: :37:

dün de oruç tutmuştum iftarımı bir kase çorba ve 1 bardak ayran ve bir tabak salatalı az tavuk dönerle yaptım amlum yurt yemekleri :56:

bugün son sınavıma girdim gece arkadaşımda kalmıştım ve geç kalmayayım diye 2 uzun ama ince dilim peynir ve 3 zeytin koyduğum ufak ekmek arası gibi bişey yedimmm

birazdan ara öğün gibi bişey yapmayı düşünüyorum yoğurt olabilir....

kilolar gidicekkk :kkk: :kkk: :kkk: :kkk::10::10::10: :21:

özlemcimmmm tatlım tatlımmmm bak 2 kilocuk gidivermiş şimdiden :nazar::nazar::nazar::nazar:

olacak bu iş olacak erisin margarinler uçsun gitsin :9::9::54::54::54:

özlemcimmmm tatlım tatlımmmm bak 2 kilocuk gidivermiş şimdiden :nazar::nazar::nazar::nazar:

olacak bu iş olacak erisin margarinler uçsun gitsin :9::9::54::54::54:

gidicek tabiki :82: Allah biliyor yüzlerce kez niyet etmişimdir şimdiki bir başka :nazar: gidicek ama 2 değil 1 kg :43: onu çizelge yaparken yanlışlıkla yazmıştım :1:

gidicek tabiki :82: Allah biliyor yüzlerce kez niyet etmişimdir şimdiki bir başka :nazar: gidicek ama 2 değil 1 kg :43: onu çizelge yaparken yanlışlıkla yazmıştım :1:

başka tatlım bambaşkaaa hem de çıtır bir özlem geliyor 2013 senin güzelliğine güzellik katma yılın olacak tatlımmmm bi gören bi daha bakacak dost düşman çatlayacaksın manken olacaksın manken :nazar::nazar::nazar::129:

başka tatlım bambaşkaaa hem de çıtır bir özlem geliyor 2013 senin güzelliğine güzellik katma yılın olacak tatlımmmm bi gören bi daha bakacak dost düşman çatlayacaksın manken olacaksın manken :nazar::nazar::nazar::129:

canım sen benden de çıtır olmuşsun bak yazdığın bişey hala aklımda "beni görünce yine aşık olsun istiyorum" demiştin inşallah öyle de olur :52:

hepimiz mankeniz :kkk::kkk:

canımmmmm aşağı yukarı araları atlayarak baştan sona okudum topiğini ve kanım ısındı sana :) akşam yemeği için önerim bol biberli bulgur pilavı pişir domates ve varsa evde tavuk göğsü didikleyebilirsin içine ayran bide yanına ohhh mis :) nişanlınada az kalmış allahm ayırmasın sizi tez vakitte evleninde bi yastıkta kocayın inşallah. darısıda benim başıma sefgülümle :) yarın temizlik yapıcam bende kısmet olurda oturma organımı kaldırabilsem :))

Son düzenleme:
Back
X