Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Canım soya senden iyi olmasın bize yardım eden bir arkadas oda 85 kg 59 kg düştü
Bende yarın itibariyle karatay diyeti yapayım nasıl olacak bakalım
Tek sıkıntı ben mryvediz duramam tatlı istegimi genelde meyve den karşılıyorum
Meyve yesem olur demi
Ben sana günlük menümü yazacağım sende yorumlardan sevinirim
Ayrıca kısa süre icinde karatay kitabı alacağım
Sevgilerrrr

elbette yorumlarım tatlım meyveyi protein eşliğinde tüketirsek kana direkt şeker gibi karışmayacağını ve kolaylıkla acıktırmayacağını söylüyor hocamız

yoğurtlu ya da sütlü meyve tabakları hazırla kendine madem çok seviyorsun kayısı üzüm fln doğra hoooop alıp götürüyor tatlı isteğini tarçınlı süt de içebilirsin bunun için

bunun dışında destekçinim tatlım fırsatım oldukça ilgilenicem senle

Günaydın kızarrrrrr

artık bende bu topikte takılacağım izninizle

evet bugun kartay tarzında beslenmeye çalışacağım elımden geldikçe

sabah kalkınca 2 bardak su

kahvaltı

domates
salatalık
biber
2 yumurt
avuç içim kadar köy peynırı
bitki çay

şimdilik bukadar şu 6kg inşallah yine veririm

gerçi ben 75 kg buduruma geldim buna da şükür

Ayyy ne göbecikler atsam azdir sevgilim gelene kadar 58 olaydim iyiydi dedim olcam insallah .))))

Eklentiler

• $123.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
günaydınn sekerler
dün geçmise baktım masallah mavimi ve yakamoz diyorum ikinize de
ne olursa olsun artık 50 li kilolara düstünüz gerisi de gelecektir
az kaldı hedeflerinize
aldıgım +400 ün 100 gramı gitmiş bu sabah 66.9 çıktım
ve 2 gündür tekrar düzenli beslenmeye gectim

yaa kızlar önemli bir tespitim var meyve kilo aldırıyor
hastayken hemen hemen cok az yememe ragmen yedigim meyveler yüzünden artıya geçtim

dün ne yediğime gelirsek

kahvaltı 2 hurma 2 bardak su

ögle 1 has yumurta yogurtlu patlıcan

aksam patlıcanlı mantar yemegi yogurt(bu yemegi mavimiden ithal ettim)

kızlar banada yardım edin lütfen 67 kiloyum 57 olmak istiyorum

istikrarlı olurum yürekten zayıflamak istiyorum diyene sonsuz enerjimizi sunarız tatlım, hoşgeldin

ohh miss afiyet olsun tatlım çok güzel

ara öğün yapma çok acıkırsan bitki çayı iç çok fena olursa fındık fıstık at ağzına ya da ayran iç bisküvi kraker fln tüketme ve ben özellikle dikkat ediyorum öğünlerim arası en az 4-5 saat geçiyor (bu süre leptin hormonunun salgılanması için (yağ yakan hormon))

Son düzenleme:
bugünki menüm

kahvaltı
1 has yumurta
4 zeytin
yarım salatalık
süt

öglene mantar yiycem

aksama da bilmiyorum yazarım yine

bu arada yeni gelenler olmus onlara da bu yolda basarılar diliyorum:44:

yakışıyo ama demi patlıcanla mantar

tatlım tatlım meyvenin kalorisi azsa bile glisemik indeksi yüksek ve bu da kan şekerini çabuk yükseltiyor kana çabuk karışıyor kana çabuk karıştığı için de direkt depolanıyor anlamına geliyor. ayran süt tüketmen çok daha güzel olacaktı

Ayyy ne göbecikler atsam azdir sevgilim gelene kadar 58 olaydim iyiydi dedim olcam insallah .))))

Kızzz sen mükemmelsin
yeni gördüm ve coook sevindim
sevgilin sok olacak dilitutulacak va öylece kalıp sadecee sana bakacak

bu arada akşam marketten erik aldım eve gidince 3 -4 tane tuzsuz yedim,napayım nefsimi bastırmak için sonrada hopp yürüyüşe sabah karnım dümdüz uyandım ama tartılmadım..evet artık eminim benim bütün sıkıntım 2 haftadır kilo aldım diye motivasyonumun içine eden şey TUZMUŞŞŞŞ...

Son düzenleme:
allahım allahım harikasın bebeğim

sevgilin seni görünce aynı böyle olacak

ayy deme öyle deme heyecan bastı şimdiden

darısı başına tatlımmmmm daha güzel kilocuklar sizin olsun

kahvaltım

2 yumurta haşlama
1 domates
1 salatalık
peynir
zeytin
süt

öğlen ne yiyeceğim ne yiyeceğim ne yesem Allah ne yesem:44:

günaydın kızlarr

Kahvaltıda tost tahıllı ekmekle 1 yumurta

oğluşum gece rahatsızladı onu doktora götürcem şimdi öğleden sonra görüşmek üzere

Ekmek tüketmiyomusunuz kahvaltıda biraz bilgi verirmisiniz bana

tebrikler canım süper

Tatlım ben erik manyagı bir insanım tuza batırıp çok yedim şimdi tuzsuz yemeye alıştım sabah gözümü açıyorum 5-6 erik yiyorum

ben ekmek tüketmiyorum öğünlerimde tatlım ama arada simit pide lahmacun börek fln yediğim oluyor nadir o da , ekmeği aramıyorum artık.

geçmiş olsun oğluşuna tatlım

Tatlım ben erik manyagı bir insanım tuza batırıp çok yedim şimdi tuzsuz yemeye alıştım sabah gözümü açıyorum 5-6 erik yiyorum

herkes erikçi olmuş anam tüm erikseverler toplaşmış ne güzel ağzım sulandı ben de deli gibi severim eriği ekşiyi

tebrikler canım süper

hehehh aynı bende sabah uyanır uyanmaz su üstü erik yapardım ..şimdi bıraktım sabah yemeyi..normalde tuzu seven biriyim sanırım akşamları erikle beraber yediğim onca tuz vücuduma fazla geldi.alyansımı bile takamadım 1 hafta boyunca,o yüzden geç saatte deilde yürüyüş öncesi tuzsuz yemek daha mantıklı

ya eriğin çat çut sesi olmasa işe getirip erken saatte yiyeceğim ama müdür ne der bana orası malum

maviimi boyun kaç canım senin,bide sevgilin kilo verdiğini biliyormu yoksa süprizmi yapıcan ayy çok heyecanlı ya,bize hemen yaz olurmu

formları dolaşıyordum erik deyince durdum.erik ah bu erik insanın azının suyunu akıtır.ama şu mide problemi olmasa.manava baktım adamlar eriğe 10 lira diyorlar bende kardeşim tarlasınıdamı yanında veriyorsunuz dedim.diyet yapıyorsunuz bende yapmaya çalışıyorum şuan yaptığım diyeten fazla fayda göremedim formdakiler çatır çatır döktüler bende tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…