• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

formları dolaşıyordum erik deyince durdum.erik ah bu erik insanın azının suyunu akıtır.ama şu mide problemi olmasa.manava baktım adamlar eriğe 10 lira diyorlar bende kardeşim tarlasınıdamı yanında veriyorsunuz dedim.diyet yapıyorsunuz bende yapmaya çalışıyorum şuan yaptığım diyeten fazla fayda göremedim formdakiler çatır çatır döktüler bende tık yok.

yıllardır gastritle uğraşıyorum erik yedikten sonraki sancımı sen düşün,yıllardır kimse erik sevdamdan vazgeçirememişti beni taakii kilo verme serüvenimin en can alıcı yerinde o erik uğruna tükettiğim tuzun tokat gibi yüzüne çarpmasına kadar..

arkadaşlarım verdi ben kaldım diye düşünme herkesin vücut dili farklı,en samimi arkadaşım her öğünde benim 20 katımı yiyor kilo almıyor:34:

maviimi boyun kaç canım senin,bide sevgilin kilo verdiğini biliyormu yoksa süprizmi yapıcan ayy çok heyecanlı ya,bize hemen yaz olurmu

165 boyum tatlım var ya haberi benim ağzım durmaz valla ne var ne yok anlattığım için bunu da saklamam mümkün olmadı :9:
ama şaşıracak diye düşünüyorum canlı canlı görmedi nasılsa :ssz:

165 boyum tatlım var ya haberi benim ağzım durmaz valla ne var ne yok anlattığım için bunu da saklamam mümkün olmadı :9:
ama şaşıracak diye düşünüyorum canlı canlı görmedi nasılsa :ssz:

boyuna göre şu anki kilon harika canım..

evet biz kadınların ağzında bakla ıslanmaz ama erkek milleti biraz kilo konusunda salak oluyor,sen zayıfladım dediysen bile o kafasında mantıklı ince bir mavimi kuramamıştır.her türlü seni görünce şok şok şok olacak...

boyuna göre şu anki kilon harika canım..

evet biz kadınların ağzında bakla ıslanmaz ama erkek milleti biraz kilo konusunda salak oluyor,sen zayıfladım dediysen bile o kafasında mantıklı ince bir mavimi kuramamıştır.her türlü seni görünce şok şok şok olacak...

evet görüntüm iyi tatlım 60 kiloyum dediğimde kimse inanmıyor zaten 55sin diyorlar etim sıkı birazda bunun avantajı var ama göbeğim az geriden geliyor maalesef ona yoğunlaşmam gerekli:18:

ayy kız valla düşündükçe ağzım kulaklarıma varıyor bi kez daha aşık olsun aşkısım bana benden başkasını görmesin gözü:16:

ama Allah var bi günden bi güne az zayıfla dediğini duymadım hatta şişkoyum ben dediğimde sen çok güzelsin şişko fln değilsin derdi :nazar::nazar::nazar::nazar:

Selam kızlara
bir şey soracağım

hocamız köy yumartası diyor (bulmam zor)normal yumurta olurmu
yoğurtu kendiniz yapın diyor birinde yapsam diğerinde yapamam
haliyle ayranı hazır alırım

ben kahvaltımı sabah 07,00 yaptım

şimdi öğle yemeğinde seçeneklerim dışarda yiyoruz

kuru fasulye
tavuk çorba (bol tavuklu çok az pirinç taneleri)
tavuk sote
et sote (sevmiyorum )kendim yapınca yiyorum çok nadir
köfte (fakat yağda kızıramış) pek sevmem
taze fasulye
kıymalı yumurta vs vs

veya

burda peynir zeytin domates salatalık biber vs yesem olurmu

birde kısa zamanda fındık fıstık ceviz leblebi badem stoğu yapacağım en azından öğlen bunlarla geçiştirebilirim

sevgiler

ben ekmek tüketmiyorum öğünlerimde tatlım ama arada simit pide lahmacun börek fln yediğim oluyor nadir o da , ekmeği aramıyorum artık.

geçmiş olsun oğluşuna tatlım:nazar::nazar::nazar:

herkes erikçi olmuş anam tüm erikseverler toplaşmış ne güzel ağzım sulandı ben de deli gibi severim eriği ekşiyi :27:

tşk ederim cnm sabah götürdüm doktora şimdi evde dinleniyor oğluşum bende sabah 2 yumurta deneyim yarın

hehehh aynı bende sabah uyanır uyanmaz su üstü erik yapardım ..şimdi bıraktım sabah yemeyi..normalde tuzu seven biriyim sanırım akşamları erikle beraber yediğim onca tuz vücuduma fazla geldi.alyansımı bile takamadım 1 hafta boyunca,o yüzden geç saatte deilde yürüyüş öncesi tuzsuz yemek daha mantıklı

ya eriğin çat çut sesi olmasa işe getirip erken saatte yiyeceğim ama müdür ne der bana orası malum:1:

ben pazardan alıyorum peçeteyle silip silip yolda yiyorum valla eve gelene kadar yarım kilosu bitiyo :37::37::37:

formları dolaşıyordum erik deyince durdum.erik ah bu erik insanın azının suyunu akıtır.ama şu mide problemi olmasa.manava baktım adamlar eriğe 10 lira diyorlar bende kardeşim tarlasınıdamı yanında veriyorsunuz dedim.diyet yapıyorsunuz bende yapmaya çalışıyorum şuan yaptığım diyeten fazla fayda göremedim formdakiler çatır çatır döktüler bende tık yok.

Bu sene erik tam ucuzlamadı bende pazardan 6 tl ye aldım
Canım menüleriini yaz bakalım herkesi bünye farklı oluyor

Slm kızlar
mavimi tebrik ederim canım
benim motivasyon sıfırın altında 60 kiloyum 2 ayda 1 kilo verdim 59 u gördüm hatta 58.9 u
gördüm ama geri geldi kilolar çok sıkıldım normal yemek yesem anında kilo alirim öyle görünüyor
hiç şevkim kalmadı ben devam etmicem kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Yemeklere saldırmicam diyet mantığında devam etcem ama hiç umudum yok arada gelip bakarim sizlere
inşallah herkes istediği kilolara kavusur

Selam kızlara
bir şey soracağım

hocamız köy yumartası diyor (bulmam zor)normal yumurta olurmu
yoğurtu kendiniz yapın diyor birinde yapsam diğerinde yapamam
haliyle ayranı hazır alırım

ben kahvaltımı sabah 07,00 yaptım

şimdi öğle yemeğinde seçeneklerim dışarda yiyoruz

kuru fasulye
tavuk çorba (bol tavuklu çok az pirinç taneleri)
tavuk sote
et sote (sevmiyorum )kendim yapınca yiyorum çok nadir
köfte (fakat yağda kızıramış) pek sevmem
taze fasulye
kıymalı yumurta vs vs

veya

burda peynir zeytin domates salatalık biber vs yesem olurmu

birde kısa zamanda fındık fıstık ceviz leblebi badem stoğu yapacağım en azından öğlen bunlarla geçiştirebilirim

sevgiler

tatlım o seçeneklerinden hepsinden ben afiyetle tükettim zaman zaman , afiyet olsun sana da:56:
sütçüden süt alıp yoğurt yaptığım oldu da hazır da alıyorum yumurta köy yumurtası bulursam alıyorm bulamazsam normal tüketiyorum napalım mukadderat

Son düzenleme:
Slm kızlar
mavimi tebrik ederim canım
benim motivasyon sıfırın altında 60 kiloyum 2 ayda 1 kilo verdim 59 u gördüm hatta 58.9 u
gördüm ama geri geldi kilolar çok sıkıldım normal yemek yesem anında kilo alirim öyle görünüyor
hiç şevkim kalmadı ben devam etmicem kızlar hepinize teşekkür ederim desteğiniz için
Yemeklere saldırmicam diyet mantığında devam etcem ama hiç umudum yok arada gelip bakarim sizlere
inşallah herkes istediği kilolara kavusur

tatlım ya dukan yaptığın için oluyor böyle dukan yapıp yapıp atağın devamını getirmezsen her vatandaş kilo aldım sanır kendini lütfen olumsuz düşünme az kaldı şunun şurasında bu tarzda beslenmeye devam et kilon iyice yerleşsin biraz fazla yiyince de kilo alacağım korkusu yaşamazsın

tatlım o seçeneklerinden hepsinden ben afiyetle tükettim zaman zaman , afiyet olsun sana da:56:
Sütçüden süt alıp yoğurt yaptığım oldu da hazır da alıyorum yumurta köy yumurtası bulursam alıyorm bulamazsam normal tüketiyorum napalım mukadderat

teşekkürler canım

şimdi dışardan yemek yiyesim gelmedi işyeirnde olanları tukettım aslında çok aç değildim sadece alışkanlık amaç öğün atlmasın mantığı :1::1::1::1::1: şunlar ı yedim

öğle
domates
salatalık
az peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin

saat 15,00 gibide ayran içerim(olurmu)
akşamda saat 19,00 gibi yeme işlemini bitririm herhalde

teşekkürler canım

şimdi dışardan yemek yiyesim gelmedi işyeirnde olanları tukettım aslında çok aç değildim sadece alışkanlık amaç öğün atlmasın mantığı :1::1::1::1::1: şunlar ı yedim

öğle
domates
salatalık
az peynir
5 siyah zeytin
5 yeşil zeytin

saat 15,00 gibide ayran içerim(olurmu)
akşamda saat 19,00 gibi yeme işlemini bitririm herhalde

ooo şahanesin tatlım kaptın sen bu işi sıkmaya kasmaya gerek yok gördüğün gibi sağlıklı beslenip kilo veriyoruz ohhh miss:32:

selam kızlar yurtta... şuanda yeni kalktığım sofradan rastgele açıp okuduğum bu yazı sayesinde mutlu oldummm :21: :21: :21: bende size katılabilir miyim lütfen :16: okuduklarım sayesinde böyle bir katrar aldım inşallah hayrını görürüm...

kum saati şeklinde bir vücudum ve bazen ağzımı açık bırakacak kadar gözüme kocaman gelen bir popom var :52: :52:

1.75 boyum (tam olarak) ve sanırım 90 kadar da kilom var... :43: :43: ama ilk bakışta vücut duruşumdan pek kocaman gözükmem :52:

niyetim 60-55 olmak ve umarım bundan sonra da olucamm :51:
mavimi özellikle sana teşekkür ederim :16: :16: :16: bana bu azmi veren sensin :8:

selam kızlar yurtta... şuanda yeni kalktığım sofradan rastgele açıp okuduğum bu yazı sayesinde mutlu oldummm :21: :21: :21: bende size katılabilir miyim lütfen :16: okuduklarım sayesinde böyle bir katrar aldım inşallah hayrını görürüm...

kum saati şeklinde bir vücudum ve bazen ağzımı açık bırakacak kadar gözüme kocaman gelen bir popom var :52: :52:

1.75 boyum (tam olarak) ve sanırım 90 kadar da kilom var... :43: :43: ama ilk bakışta vücut duruşumdan pek kocaman gözükmem :52:

mavimi özellikle sana teşekkür ederim :16: :16: :16: bana bu azmi veren sensin :8:

cnm bende yeni kaltıldım arkadaşlara boyun çok güzel avantaj bende 1.73 boyundayım çok güzel kilolar vercez öpüyorum seni

iyi akşamlar

saat 16.30 gibi 3 yk yoğurt
2 çılek
1 kaysı
1 erik

saat 19.00

semiz salatası
sulu köfte

ay çok mu olmuş ya
bundan sonra meyveleri sabah kahvaltısında tüketeceğim

hoşgeldin tatlımmmmm sen istedikten sonra her şey olur ve elbette yanındayız :54:

kızlar kilo bildirim yaptıgınız bir gün var mı :44::44::44::44:

p.tesi leri yapıyoruz tatlım bildirimleri hafta sonunun rahatlığına kapılmayalım p.tesiyi düşünelim azimlenelim diye :8::36:

akşam yemeğim

taze fasülye yemeği
yoğurt
vee erik

2 avuç da ayçekirdeği ayy maç vardı da izlerken zevkli oluyo :27:

kahvaltım

2 haşlama yumurta
1 domates
1 salatalık
peynir
zeytin
maydanoz
çay

ve badem

fevkaladenin fevkinde bir kahvaltı oldu:56: aslında sabah hazırlamaya üşendim ay dedim işyerinden simit mi alıp yesem sonra yook yok dedim simitle olmaz kaynattım yumurtamı hazırladım sefer tasımı iş yerine getirdim ımmhh :27:

Günaydın hayırlı cumalar

sanırım bu karatay diyetini azcıkda olsa kavramaya başladım
tek sıkıntı akşam meyve yemeyi severim ondan zorlanıyorım ama alışacağım

kahvaltı

tereyağlı 2 yumurta
peynır
1 zeytın (zeytını severim ama ekmeğin içine sararak böyle alışmam zama alacak)
1 lokma karpuz
1 fincan yeşil çay
2 ADET CEEVİZ

Son düzenleme:
Back