Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ağrı kesici kesmiyo bacım regl ağrısını

valla ben de merak ediyorum ne yapacak adam ne diyecek ilk ama şaşıracağı kesin oyyy balım benim ne biçim de özledim ya
ayy gelirim gelmem mi hiç merak etme bacım 55 olana kadar sürterim burlarda ben o da epey zaman alacak ki girmeden duramıyorum alışkanlık olmuş

45 dakika sporumu yaptım geldim şimdi de kayısılı çayımı içiyorum bi de askerimin aramasını bekliyorum:98:

günaydınlarrrr amankuzum la kahvaltıdan önce 45 dakika spor yaptık sonra da fevkaladenin fevkinde kahvaltı yaptık ımmmhhh

kahvaltım

omlet
yarım salatalık
1 domates
peynir
zeytin
maydanoz
badem

Slm afiyet olsun tatlım kahvalti süper olmuş
gelelim benim menüye
kahvalti
2 yumurta ve light peynirden omlet çok midem bulandi yarısını yiyebildim
öğle soğanlı yağsız tavuk sote
akşam için henüz birşey yok
Sıkıldım kızlar aynı şeyleri yemekten yarın 1 tane cikolata yemek istiyorum kahvalti yerine
çok özledim ya hani şu karam diye bi cikolata varya onu yemeyi düşünüyorum
sizce ne yapmalıyım? Yanlış mi yapmış olurum kahvalti yerine onu yesem?

Kızlaaaar yarina kalmadı yedim valla ohh harikaydi yaa hiç pisman değilim sadece atak son gündü bugün
icimdeki canavara dur diyemedim galiba demek istemedim pisman olmadan
afiyetle yedim tam 295 kalori
böyle bir ödülü 58 oluncada vercem kendime haketmedim mi kızlar böyle bir ödülü?

59.4 kg bu kadar da kaçamak olur ama dimi?
Oğlumun doğum gününde neler yaptım neler 9 çeşittı ama yemedim sadece doğum günü pastasından 4 çatal
aldım oda oğlum içindi. Doya doya sindire sindire her zerresini hissederek yedim karam gurmeyi

çikolatayı öğlen fln ye tatlım ya ben canım sıkıldıkça çorba fln içiyorum sabahları değişiklik oluyo güzel oluyo süt muz da olabilir yani

ohh mis afiyet olsun tatlım arada yersin çikolatanı kasma bu kadar hatta yavaştan gevşet kendini son zamanların bunlar kilo kaybını uzun zamana yayarsan hem bu süre zarfında yeme düzenin iyice oturur hem de diyet bitti psikolojisine girip saldırmazsın hiç bir şeye o kilonda da kalırsın almazsın daha da

Teşekkür ederim canım bende aynen öyle düşünüyorum son kilolarımi ayda 1 kiloda versem yeter
ama bu kez diğer diyet bitince oluşan psikolojim yok ohh bitti deyip iki katı yiyordum
şimdi nedense öyle değil bakalım ya 2 aya yayıcam son 3 kiloyu canım hedef 56 oldu benim pazartesi çizelgeyi
degistircem. Ayy mavimi seni kendimi ve bizim gibi olan insanları çok çok çok tebrik ediyorum 70 li rakamlardan
buralara geldik çok şükür darısı isteyen herkesin başına.
Ne güzel birşeymis zayıf olmak mağazaya gidip 42 beden ceket isteyip 40 beden 38 beden ceket getirmeleri ne güzel
özgüven tavan yapıyor arkadaşlar birilerin yanında birşeyler yerken utanmadan yemek çok güzel bir duygu
hele ki en güzeli eşin yada sevgilinin eli belini sarınca söylediği sözler o mutlulugu milyon katlara çıkarıyor çok mutluyum çok

ayyy kız valla öyle yıllarca gereksiz yere gezmişim tombik tombik şimdi her kıyafetin bedenini bulabiliyorum rahatlıkla yakıştıyorum da bunun tadını aldım ya daha da kimse kilo aldıramaz bana

benim de hedef 55 tatlım ama hiç sıkıştırmıyorum ben de kendimi bunu yazın halledicem diyorum ohh mis sağlıklı hayatıma devam ediyorum şu sabah sporları enfes oluyor arkadaşlar herkese tavsiye ederim verdiği huzur paha biçilemez

bi ara bi fotograf yükleyelim ne dersin yakamozummmm

Süper olur mavimim de benim kocis fotografa izin vermez malesef
bende yaza yaycam bebem son kilocukları
kız memlekette beni gören ne kadar kilolu varsa herkes diyette devrim başlattım burda diyetisyen sanıyorlar beni:)
tatlım sen vücut ölçülerini hiç bildirmedin merak ediyorum
Ben bu sabah ölçtüm
bel başlangıç 81 şimdi 73
göbek 94 84
ayy ne hoş eski göbekten eser yok
Malesef spor yapamıyorum egzersizden sıkıldım yurumeyide çok isterim ama benim 2 yaşında tatlı bir canavarim var

Allah bağışlasın tatlım ay nasıl sevimli bişidir maaşallahhh

kilo 73 göbek 103 bel 83
kilo 60 göbek 88 bel 72

Sağol canım allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
masallah tatlım ne güzel incelmişsin daha da ince ipince bir hatun olursun (oluruz)
inşallah
akşam yemeğim
1 yumurta ve peynirden bir kasık zeytinyagi ile omlet
leblebi ve erik
çok yedim ya

akşam yemeğim

fırın tavuk sebzeli
bi kase cacık
bol marul

az evvel de bi top kadar maraş usulu dondurma yedim

evde kahvaltı yapasım gelmedi bu sabah ya aşırı cısslı şeyler yedim hehehehheh arada olur mavimi abartma kızım sakin ol

1 simit
1 dilim börek
peynir
zeytin
çay

heheheehe gırtlağıma yedim neyse öğlen salata var tavuklu salata amorti eder bunu heralde heheh etsin bi zahmet

bi de sevgilimi özledim yaaaaa offff:98::127:

Günaydın kızlar afiyet olsun mavimi
henüz kahvalti yapmadim
kahvalti
2 yumurta peynirden omlet
böyle yapmayı düşünüyorum

Günaydın fıstıklarım
ben hala hastayım serumlarla falan ayakta duruyorum
aman dikkat edin kendinize acayip bir salgın var

diyetimi cok bozmadım ama asırı da dikkat etmedim kacırdıgım zamanlar oldu
ama cok azdır

bu arada sizler de cok iyi gidiyorsunuz yakamoz ve mavimi masallah ikinize de

bugün kahvaltım
1 has yumurta
2 dilim peynir
1 yesil zeytin
1 bardak süt

ara birazdan yesilçay icicem 2 form bisküviyle
öglene salata yogurt var

off toparlanmam lazım kızlar su hastalıgı bir atlatsam süper olacak
bu arada bu sabah 66.6 cıktım 100 gr eksilmis sadece
neysemm durmak yok devammm

Günaydın kızlar afiyet olsun mavimi
henüz kahvalti yapmadim
kahvalti
2 yumurta peynirden omlet
böyle yapmayı düşünüyorum

afiyet olsun tatlımmmmm

çok geçmiş olsun tatlım hepimizden uzak dursun pis mikroplar :122:

durmak yok sağlıklı yaşama devam tatlımmmmm :118:

Sea tatlım çok geçmiş olsun düşünme şimdi sen diyeti önce sağlık kısa zamanda iyileşip aramiza dön arkadaşım
kendine çok çok çok cici bak
kız mavimi kız mavimi gözlerim simiti okuyunca bende gittim simit aldım
veee yedim light peynirle beraber
ve ve ve sonra oğlum kahvalti yaparken 1 lokma bal ve 2 lokma helva yedim beyaz ekmekle
çok kalorili bir kahvalti yaptım 450 kalori
bu sabah tamı tamina 59 kg

,

afiyet olsun tatlım yaaa neeee 59 muuuu neeee bana ne ya bana nee ben de olcam ben de olcam:18:

ben 60 ın altına inemedim 2 hafta önce 59,7leri gördüm o kadar şimdi 60,4 regl megl ayağına üzülmüyorum şişkinlik fln vardır diyorum ama hadi hayırlısı sevgülüm gelene kadar 58 olaydım iyiydi

Merak etme tatlım yakındır 59 olman reglden dolayıdir
kız mavimi seytan diyor ki dun ki yediğim cikolatadan bir tane ye diyor ne yapayim
bu şeytani?
2 gün üst üste cikolata yenirmi ne dersin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…