Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kendi kendime konuşma devrim yeniden başlamış bulunmaktadır
neyse saat 18 gibi koca bir mağnum yedim bademli bi de kafam feci ağrıyo off yarın da iş var bi yeşilçayımı içeyim ben sonra da yatayım en iyisi
ay ben de narlı magnum yiyorum iki gündürrr
erkek arkadaşının gelmesine çoook az kaldıııı
Allah kavuştursunnnnn canımm
başın niye ağrıyor canım hayırdır:18::18:
kilo bildirimimi yapayım
60,700 çıktı sabahtan reglim ondan mıdır yoksa gram bazında bi artış mı gerçekleştirdim bilemiyorum ama şu 17 günde şu 2 kilocuğu daha atsam çok iyi olacak ha gayret mavimi ha gayret sen yaparsın sen başarırsın 13 kilo verdin 2 kilonun lafı mı olur sen aslansın mavimi sen kaplansın hadi kızım
kahvaltım
yağda 2 yumurta
bi kaç çatal peynir
4 zeytin
1 salatalık
mor meyve çayı
Slm kızlar
kilom 60 bir değişiklik yok
mavimi canım reglden dolayı su tutmus olabilir vucudun
Ben o artı gramlarla 1 aydır uğraşıyorum zor bir süreç. Karatay yapıyorsun biliyorum ama
şu dukan atak dönemini tavsiye ederim uzun bir süre 61.7 de takilmistim atak ile 60 civari gidip geliyorum
şimdi yine 5 li rakamlari görmek için yapıyorum istersen bir dene
kahvalti
3 haşlanmış yumurta
light kasar ve beyaz peynir
biraz önce
tavuk sote
akşam yine yumurta ve peynir yemeyi düşünüyorum
sea tatlım olur öyle arada kaçamaklar önemli olan nede olsa diyet bozuldu deyip yemeye devam etmemek
bende geçen gün çikolatalı pasta yedim ertesi gün toparladım kendimi. Gayet güzel gidiyorsun canım kısa zamanda bu kilolar gidecek allahin izniyle
geçen günkü tatlı kaçamağı boşuna değilmiş dün regl oldum
Akşam yemeğim 17.30 da yedim
2 yumurta ve peynirden yağsız omlet yaptım yedim peynir normaldi light kullanmadim
ne zor ya böylede neyseki 2 gün kaldı
herkes yeter artık daha verme diyorlar özellikle eşim ama hayır ben devame etcem
Tatlım o zaman mutlaka denemelisin gerçekten çok etkili. Hiç moralini bozma herşey istediğimiz gibi olacak inşallah