• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Merak etme tatlım yakındır 59 olman reglden dolayıdir
kız mavimi seytan diyor ki dun ki yediğim cikolatadan bir tane ye diyor ne yapayim
bu şeytani?
2 gün üst üste cikolata yenirmi ne dersin?

kız biz bi ara şeytanın bacağını kırıp kötürüm bırakmıştık hatırladın mı hahahhaha ayy bırak sütün içine incir ez ya da yoğurda kayısı üzüm doğra tarçınlı süt iç ama haftaya ye çikolatanı vücudu alıştırma tatlıya hiç :37:

ya da çok öldüysen aman tanrım yemezsem sabaha çıkamam oram buram şişer kocaman olur diyosan ye anasına satiim ertesi gün yine yersin sonra yine sonra yine derken ayy mavimii kız ben neden durdum kaldım bu kiloda geri bie almışım moralim bozuluyo der durursun :20:

öğlen yemeğim

koca bi kase tavuklu salata
1 kayısı çayı

ayy sabah ne biçim yediğimden dolayı anca acıkabildim az evvel yedim yemeğimi bol baharat limon ekeledim ohh mis :56:

Kız çok guldum :) bizim seytan ayaklanmış geziyor valla bu gidişle ben kötürüm kalcam allah korusun
yedim valla mavimi 2 tane vardı zaten cacık yiyerek bitircem günü
1 hafta tatlı yemek yok kendime gün belirlicem çarşamba günü tatlı günüm
perşembe günü protein günüm olacak önümüzdeki haftadan itibaren böyle yapcam inşallah
artık kaçamak yok bitti söz

yakamozzz evet tatlım aynen öyle yap bi gün ödüllendir kendini :65:

akşam yemeğim

patlıcan salatası
bol limonlu salata
ayran

ayy bugün içim dışım salata oldu ama çok seviyorum ımmmhhhh :56:

o değil de salıya kadar annemlerin yanına gidiyorum pek giremiycem sanırım ama telefondan fln girerim artık duramam ki çünkü :27:

ay canım abur cubur istiyo ıvır zıvır kıvır ya evde de bişi yokki ya aman :18::18::18:

slmmmmm

aklıma geldin çizelgene bi bakayım dedim :1::1:

başlangıç kilomuz ve hedefimiz birbirimize çok yakın,bende 72 den 60 a düştüm.bu hafta yerimde saydım maalesef:50:

benim hedefimde öncelikle 58 sonracıma 56 ve finish (boy 162)

tabi bu arada sen benden çok hızlı kilo verdin,ben eylülden beri dikkat ediyorum:1:

arada bi bakıcam çizelgene:34::34:

selamlar tatlım hoşgeldin ben de 5 ayda verdim bu kilocukları pek de hızlı sayılmaz ama haftalardır bu kilolardayım ilerisi için daha ne yapmam gerekli bilmiyorum hiç:8:

en azından düzenim oturdu bununla avunuyorum şimdilik .

selamlar tatlım hoşgeldin ben de 5 ayda verdim bu kilocukları pek de hızlı sayılmaz ama haftalardır bu kilolardayım ilerisi için daha ne yapmam gerekli bilmiyorum hiç:8:

en azından düzenim oturdu bununla avunuyorum şimdilik .

ben spora belli bir süre ara vermiştim.tekrar başladım. akşamları 45 dak yürüyorum.malum 60 lı kilolar gitmesi en zor kilolardır(benim açımdan öyle) takılıp kalmak en büyük korkum o yüzden sporla desteklemeyi düşünüyorum.44 bedenden 40 bedene düştüm.maaşallahı varda basenlerimin:1: 38 e düşsem süpper olacak ya..

ben spora belli bir süre ara vermiştim.tekrar başladım. akşamları 45 dak yürüyorum.malum 60 lı kilolar gitmesi en zor kilolardır(benim açımdan öyle) takılıp kalmak en büyük korkum o yüzden sporla desteklemeyi düşünüyorum.44 bedenden 40 bedene düştüm.maaşallahı varda basenlerimin:1: 38 e düşsem süpper olacak ya..

ben ömrü hayatımda 60 ın altına düşmemişimdir zaten benim için 50li kilolarda olabilmenin duygusu bile çok farklı.

ben de yürüyüş fln yapıyorum da benim sorunum göbek 38 bedenim şuan 42 flndım ben de göbeğime yoğunlaşmam gerekli de bakalım :8:

Selam canım

ben niye bu kadar kilo aldım bilmiyorum sadece takıntılardan dolayı çünkü aman aman öyle çok yiyen biri değilim arada bir tatlı krızım tutar o kadar onun tutmasının sebepi birşeye kızarım yemekten alırım hıncımı

ama hissediyorum kı vucudum acayip şiş elim ayağım şiş o yuzden bugun hemen yürüşe başlıyorum birde ödem atmak için araştırma yapıyorum

eğer seninde ödem hk bilgin var mı acaba

Slm kızlar
kahvalti
2 yumurta ve peynirden omlet
iki lokma helva
ara
biraz kuru yemiş ve erik
akşam soğanlı tavuk sote düşünüyorum
bu sabah 58.9 kg ciktim arkadaşlar çok şükür ucundan da olsa gördüm

Ne kadar yedim ya off kızlar
soğanlı tavuk sote 3 kasık pirinç pilavı 3 lokma ekmekle helva
erik pekmezi yedim

Slm kızlar kimsecikler yok ya buralarda
neyse kahvalti söyle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
light peynir
2 kepekli grisini
ara henüz yapmadim
sarı beyaz leblebi karışık 3 avuç yemeyi düşünüyorum
akşam henüz belli değil

Çok duzensiz yiyorum canım feci sıkkın
Annem sutlac yapmış 1 kase ondan yedim birazda erik yedim ağzıma lokma almam bundan sonra
inşallah 5 li rakamlari görünce bi gevşeklik oldu toparlanmam lazım ama nasıl

Son düzenleme:
Günaydın kendi kendime konuşuyorum ama neyse
kahvalti
2 yumurta ve light peynirden omlet
2 lokma ekmeksiz helva

ara sarı beyaz leblebi karısık 3 avuç

akşam tavuk sote
şimdilik böyle bir değişiklik olmazsa

Slm bugün 2 kez ara yaptım birincide sarı beyaz leblebi
ikincide leblebi kuru üzüm yedim
Biraz önce
soğanlı tavuk sote, cacık biraz da erik pekmezi yedim

yakamozzzzzz kız giremedim topiğime anamgillerin yanındayım ayy sorma bi yiyorum bi yiyorum düşman başına kilo alıp dönecek gibiyim :18:

tatlımm tatlımmm bu arada sürekli tavuk sote yiyosun mükemmel bi tercih ama tek yönlü beslenme lütfen sebze yemeklerini de tercih et değişiklik olacaktır:54:

Merhaba canım fazla abartmadan keyfine bak dönünce eski duzenine devam edersin ödül gibi düşün bu 3 günü
Evet ya sen soyleyince farkettim gerçekten hergün tavuk yiyorum değişiklik yapmak lazım
zaten eskisi gibi kasmiyorum kendimi bugün oğlum cikolata yerken biraz da ben yedim

Artik cok kasmaya hacet yok tatlim su kilolar iyice oturana kadar dikkat edersek boyle kara bile geceriz .))
Bebisin kahvaltisindan iki lokma cikolatasindan bisicik olmaz nasilsa biliyoruz ne zararli ne faydali artik haytimizi on gore yonlendiricez sonucta .)))

Back