Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

oluyo tatlım öyle vücudun iniş çıkışları pes etmek ne demek duymayım öyle bir şey sen yoluna devam et doğru yoldayız

Tebrik ederim mavimi...

Azmin sonu bu olsa gerek...

Ara ara bakıyorum yazılanları okuyorum...

Misafir olarak yorum yapmak istedim....

iyi yapmışsın tatlım her zaman beklerim senin de az kalmış yolun epey de vermişsin maaşallah

Mrb mavimi beni de yanına dizinin dibine al haziran da dugun var 70den aşağı veremiyorum 58olmak istiyorum karbonhidrat diyeti yapıyorum kasım ayindan bu güne 8kilo verdim ama daha veremedim lütfen yardım çarem problemim var hafta içi 5gün bir saat yürüyüş yapıyorum hadi bebem zayıflat şu esra yi

hoşgeldin tatlımm

düğüne de az kalmış ayy ben de görecek miyim o günleri Rabbimmm :123:

karbonhidrat diyeti nasıl bir şeydir tatlım kulağa hoş gelmiyor hiç nedense

hoşgeldin tatlımm

düğüne de az kalmış ayy ben de görecek miyim o günleri Rabbimmm :123:

karbonhidrat diyeti nasıl bir şeydir tatlım kulağa hoş gelmiyor hiç nedense

Protein ağırlıklı yumurta peynir falan ışte senin yardimina ihtiyacım var yol göster bana nütfen 58 olucam diyorum kimse inanmiyor olamazsın falan diyorlar o zaman tüm şevkm kiriliyor

Protein ağırlıklı yumurta peynir falan ışte senin yardimina ihtiyacım var yol göster bana nütfen 58 olucam diyorum kimse inanmiyor olamazsın falan diyorlar o zaman tüm şevkm kiriliyor

sen kendine inan kafi tatlım geri kalan herkes sen zayıfladıkça inanmak zorunda kalacaklar zaten

boyun kilon yaşın nedir tatlım çizelge yapsana bir de çizelge de pozitif katkı yapıyor diyete.

karatay cıyım ben tatlım diyet den ziyade yaşam tarzımı yeniledim bu sayede kilo verdim ve bundan sonra da yaşam tarzım bu olur benim, sağlıklı beslenme

karatayın kitabını aldım yanlız uygulayamadım püf noktalara ihtiyacım var haftanın 5günü 40dk yürüyorum 20dk parktaki zayıflama aletlerinden yapıyorum

ben genel hatlarıyla biraz bahsedeyim tatlım.

ara öğün yapmıyorum (insülin- leptin dirençlerini kırmak leptin hormonunu salgılatmak için)

ekmek tüketmiyorum ama pide lahmacun gözleme tarzı gıdaları yediğim oluyor arada

öğünlerimi sağlam yapıyorum doyana kadar yiyorum (bu yüzden ara öğüne ihtiyaç duymuyorum)

ve her öğün arası 4-5 sat mutlaka geçiyor (bu da leptin salgılatmak için)

kahvaltı da mutlaka yumurta yiyorum- eğer sıkılırsam çorba ya da vaktim olmazsa muz süt yapıyorum.

hiç bir şeyin laytını kullanmıyorum. hepsi tam yağlıdır sütüm yoğurdum peynirim kaşarım.

kalori sayımından ziyade glisemik indesk değerlerini önemsiyorum ve karbonhidrat ihtiyacımı düşük glisemik indeksli olanlardan karşılıyorum.

yemeklerde zeytinyağı kullanıyorum ya da tereyağı aylardır ayçiçek yağı kullanmıyorum.

büsküvi kraker kek gibi fabrikasyon ürünleri tüketmiyorum.

kavrulmamış kuruyemiş ceviz badem ve leblebi tüketiyorum çok da tok tutuyor. kayısı incir bunlar da var tabi.

eğer acıkırsak da ayran limonlu çay limonlu su öneriliyor.

şekerle pek aram yoktu zaten çikolata kek tatlı baklava o tarz şekerli gıdaları da pek tüketmiyorum. ama tükettiğimçikolata yediğim de çok oldu.

akşam genelde 19 a kadar yemek yiyip kapatıyorum günü ama saat 20 den sonra hele hiç bir şey yemiyorum.

yeşilçay, beyaz çay, 5i1yerde çayı da içiyorum gün içinde.

şimdilik aklıma gelenler bunlar tatlım kendimi özet geçtim sorun oldukça sorarsın

Bana örnek menü yazabilirmisin

Bana örnek menü yazabilirmisin

diyetisyenliğe soyunmayım şimdi tatlım uzman değilim nihayetinde ama illa sen yaz diyorsan evvelki sayfalarda yazmıştım hep günlük menülerimi göz at istersen fikir edinirsin

öğlen yemeğim

şehriyeli güveç (çok severim çook)
zeytinyağlı taze fasülye
salata

sıkı yedim bugün hea burnuma kadar ama şehriyeli güveci çok seviyorum nedense dayanamıyorum

Slm kızlar 2 de
350 gr haşlanmış tavuk ve kornişon biber turşu

Şimdi 2 haşlanmış yumurta light beyaz peynir ve light kasar peynir yedim
Bugünlük böyle bitti çok güzel doydum kalori hesaplamadim
bakalım belki dukan metabolizmami canlandırır
normalde dukan yapmicam karatay yapmaya karar verdim karataya uymayan sadece grisiniydi
onuda yemem çok önemli değil
4 günlük dukan ataktan sonra karatay teyze ile devam etcem
pazar gününü diyet gününden çıkartıyorum oğlumun doğum günü çünkü fazlaya
kaçmadan yicem ogün

Bende yarın dukan tarzı besleneyim diorum ama bakalım normalde karataycıyım ama biraz hile ye ihtiyacım var arkadaşlarla idaaya girdik 31 mayıs a kadar toplamda 8 kilo vermem gerek cünkü

bizimki dukan sayılmaz tatlım nihayetinde biz ürünlerin laytlarını tüketmiyoruz

perşembe günleri protein tüketicez buna dukan yerine protein günü diyelim biz

akşam yemeğim

1 kase yeşil mercimek
1 kaşık kadar yoğurt
az peynir
8 zeytin
bi avuç badem

sevdiğimden yiyorum ya yemekten sonra canım atıştırmalık çekmesin diye tok da tutuyodur ama en azından göz tokluğu

SLM fıstıklar
kaç gündür cok yogundum
sunumum falan vardı resmen bittim yorgunluktan
mavimi tatlım asırı cok asırı hatta coook asırı sevindim artık 50 li kilolardasın ne diyeyyim yürü kim tutar seni
maasaaalllaaah sekerim nazarımız degmesin
yakomozcum sende haftaya kesin fazla fazla vereceksin kiloları bozma moralini süpersin sende

eeee gelgelelim banaa
pazartesi tartılmayı unutmusum kahvaltıdan sonra geldi aklıma
salı günü sabah 67.0 geldim cok sükür 500 daha gitti bu sabah da 66.9 u gördüm

bakalım gidecek bu margarinler de biraz sabır lazım

kızz tartılmayı nasıl unuttun hahahaha benim hayatta unutmayacağım bir şeydir

darısı başına tatlım olucak sennde olucak

Slm bütün çıtır kelebeklere

sizin oralar nasıl bilmiyorum ama yine soguk bir gün
bugün 7.00 kalktım ve ilk isim elma sirkeli ılık su ve bir bardak normal su icmek oldu
ardından kahvaltı
2 hasl.yumurta
yarım kk peynir
yarım salatalık yarım domates
şekersiz çay

yarım litre suyumu içtim
birazdan tarçınlı yesilçayımı icicem

öglene de cacık yiycem yanında en fazla 2 kasık bulgur pilavı yerim
cünkü ögleden sonra misafirlik var
malesef gitmek durumundayım bebek görmesi ama abartmam börek kek hiç yemem insallah tabi
hafif geçistiricem artık şekerlerim

aksama da bakarım belki 1 elmayla ya da yogurtla kapatırım

ya kızlar ben ne zaman 65 olucam yaaaa gelir mi o günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…