kilo bildirimimi yapayım
geçen hafta: 61.5
bu hafta : 61.4
giden: 0.1
hedef: 55
teyy teyyyy kaplumbalar gibiyim artıkın her hafta 100 gram versem 10 hafta da 1 kilo eder bu da bi buçuk aya tekabül eder iyi Allah bereket versin almıyorum en azından
Taş gibi oldun hala kilo vercem dion ya hayreti mucit
öyle deme öyle deme fatmagül üzülür hahahahhaha
önce 58 sonra 55 olsam fena mı olur bunun gelinliği var hamileliği var doğumu oooo çoluk çocuk büyütmek kolay mı o zaman hiç düşünemem kendimi en iyisi ben tedbirimi alayım
öyle deme öyle deme fatmagül üzülür hahahahhaha
önce 58 sonra 55 olsam fena mı olur bunun gelinliği var hamileliği var doğumu oooo çoluk çocuk büyütmek kolay mı o zaman hiç düşünemem kendimi en iyisi ben tedbirimi alayım
Düşün kuzum sen düşün bunları hep.Biz gibi yumurta tavugun ..... gelince aklın başına gelmemiş ne güzel.Mavimi sirkeli su mdene zarar verir yavrum ya.Sakın aç karnına içme olur mu?
bana bişicik yapmıyo tatlım bi bardak ılıksuya bi kaç damla atıyorum da sabah aç karnına içmemek lazımmış tok karnına olmalıymış. valla ne kadar doğru bilmiyorum herkes başka bişi söylüyo
Tatlım ben karatay yapmıyorum ki hem çok severim karpuzu. Kavunuda çok severim ama onun kalorisi çok o yüzden
onu tercih etmiyorum.
Kafama göre birşey yapıyorum ışte bütün diyenlerden bağımsız birşey benimkisi
Hımmm ben aç karna içiyolar diye biliyorum ama...Hatta bi tanıdıgımız az kalsın mdesini dediyodu.Bilinçsizlik kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?