- 1 Ekim 2010
- 13.876
- 38.106
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben kullandım canım yulaf kepegi ama geçmiyor boğazımdan ya sütün içine koydum olmadı yoğurt içine koydum yine yiyemedim bir
süre kullandım ama daha fazla devam edemedim
Yulaf kepegi midede şişiyormuş ve midedeki yağı emip dışarı
atıyormuş ama gelgelelim ki tadı berbat bogazimi sarıyor çünkü
Ayy ne berbat birşey o dimi tatlım ya
bende kitabını aldım hatta birgün a dan z ye gereken bütün
diyet ürünlerini aldim kitabıda baştan sona okudum ama ilk günden biraktim
o kadarda zor değilmiş ya bugün 2. Atak günüm hiç zorlanmadim
normalde kendi kafama göre diyet uyguluyorum 2 ay oldu 2 haftadir kilom hiç değişmedi
bende o yüzden 4 gün atak yapmayı düşündüm bakalım inşallah güzel sonuçlar alirim
kahvaltım
1 simit
peynir
zeytin
çay
Merhaba kızlar menü aynı yazdığım gibi oldu onun dışında sadece yarım bardak
light ayran ictim şimdilik iyi gidiyor kaldı iki gün bu sabah bile hemen tartıda fark oldu
sabah aç karnına 60.9 kg çıktım
demekki bünyem aynı yeme şekline alıştığı için değişiklik olmuyordu ama bu dukan metabolizmama tokat gibi geldi
iyiki böyle bir karar almışım
pazar günü tekrar eski diyetime devam etcem her durduğunda atak dönemini uygulamayi düşünüyorum
sea tatlım hosgeldin gayet güzel kilo veriyorsun 65 e ne kalmış ki
böyle giderse 1 ay sonra 60 bile olursun
mavini tatlım bende perşembe günlerimi protein günü ilan ediyorum
güzel kahvaltı tatlım
arada simit falan da yemek lazım
hatta bende haftasonu yiycem
afiyet olsun bebekiiim
hoyyyy ben geldim günlükçüm
ne temizliktir ya rabb üşengeçliğime son verip bahar temizliğine giriştim tül perde halı kilim indirdim cam pencere parke halı kilim pırıl pırıl pek de iyi yaptım çok da iyi yaptım
tabi bunca iş bittikten sonra ne yemekler hazırladım misafir bile ağırladım güveçde kuru fasülye mi dersiniz tarhana çorbası mı dersiniz cacıklar salatalar mı dersiniz eee bu kadar yorgunluğun ve emeğin üstüne hak ettim hepsini yemeği
ımmhh ellerime sağlık![]()