sen tembel takımdansın sanırım tatlım yiyim ama kilo almayım ohhh mis kebapp
eğer onca yiyip içip metabolizmayı hızlandırıp kilo almamanın yolu varsa paylaş bu mantıklı buluşu biz de nasiplenelim tatlım tüm kk kadınları bayılır bu fikre vallahi[/QUO
hahahaha ama benim sölediğim çok mantıklı bulcam bulcam bunun bi yolunu bul cam bu arada bir ay önce az yedim sabah akşam yürüyüse çıktım bol bol su içtim tartıldım gram vermemişim ıkı haftdadır ıse basladım yurumuyom yemek çok yemıyom ama az da yemıyorum ıkı kılo vermişim şok oldum adamatartı bozuk degıl demi demi herkes güldü bana yaaa
hahahaha ama benim sölediğim çok mantıklı bulcam bulcam bunun bi yolunu bul cam bu arada bir ay önce az yedim sabah akşam yürüyüse çıktım bol bol su içtim tartıldım gram vermemişim ıkı haftdadır ıse basladım yurumuyom yemek çok yemıyom ama az da yemıyorum ıkı kılo vermişim şok oldum adamatartı bozuk degıl demi demi herkes güldü bana yaaa
hahahhaah iki kiloya şoka girdinse tatlım şöyle adam akıllı bi on kilo versen komadan çıkaramayız biz seni
enerjine sağlık beni de burda güldürdün
Kahvaltı =2 dilim tavuk göğüs ızgara-Göbek-Maydanoz
Ara =Rezene Çayı
Öğle =1 kase komposto-1 tabak taze fasulye-3 çiçek karnabahar salatası
Ara =Sade Nescafe
Akşam = 1 Dilim yaşpasta
2,5 lt su
sabah sabah tavuk göğsü mü yenir yaa
Çok sağol tavsiyelerin için:)) benim en büyük hatam 1 ay baktım kg lar kendiliğinden gidiyor
Ha bire tatlı börek poğaça yedim ama artık akıllandım normal yemeye başladım ve tatlıyı neredeyse kestim bisküvi yiyorum cnm çekince ... Sen özel bi diyet yapmadan sırf emzirdiğin için mi okadar kg verdin canım
Evet tatlım yiyorum alıştımÇok tok tutuyor tavsiye ederim
hoyyy elime yüzüme bulaştırmadan ağırladım uğurladım misafirlerime
yediklerime gelirsek
1 kepçe mercimek çorbası
2 but (fırın)
salata
veee çay eşliğinde yutulan bitter çikolatalar
iki akşamdır coşkunun dibine vurdum
bu haftaki yarışmada sondan birincinin kim olcağı belli olmuş oldu MAVİMİİİİİİİ
bu arada herkes zayıflama artık yeter diyor Allah Allah zayıf değilim ki normalim ben halbuki vermeliyim daha evet kesin vermeliyim daha
hoyyy elime yüzüme bulaştırmadan ağırladım uğurladım misafirlerime
yediklerime gelirsek
1 kepçe mercimek çorbası
2 but (fırın)
salata
veee çay eşliğinde yutulan bitter çikolatalar
iki akşamdır coşkunun dibine vurdum
bu haftaki yarışmada sondan birincinin kim olcağı belli olmuş oldu MAVİMİİİİİİİ
bu arada herkes zayıflama artık yeter diyor Allah Allah zayıf değilim ki normalim ben halbuki vermeliyim daha evet kesin vermeliyim daha
Ve mavimicigim dunden beri bir rahatlik seziyorum sende ama... Cikolata olmamış tatlım 62 seni rahatlamasin seytana uymayalim kötürüm seytan topallamaya başlamış bilgin olsun :)
ya mavimi birşey soracağım sence bisküvi yerine bitter çikolata yemek dahamı mantıklı,
ben hem yapı gereği hemdeemzirdiğimden beri acayip tatlıyiyorum şimdi kestim ama yinede canımçokçektiğinde
sence bitter çikolatamı yoksa bisküvilermi daha iyi bir bilgin varmı canım???
sabahları iştahsızlık başladı bu hoşuma gitmiyor en güzel tüketimi sabah yapmam gerekirken çok cılız şekilde geçiştiriyorum.
kahvaltım
dünden kalan peynirli omletim
1 bardak süt
öğlen mercimek çorbası var yanında bi kaç parça tavuk yiyebilirim
akşam ne olacağı mechul bakalım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?