Merhaba Mavimi bayaaa bi okudum sayfalarını aradığım kişisin galiba okurken bile gaza geldim maşallah sana:)))
Hamilelikte 13 kg aldım doğumdan sonra 11 kg ını verdim direk 1 ayda ama sen lohusasınn yee yee diyenlere uyarak geri 5 kg ını aldım
şimdi 77 kg oldum aslında ben evlendikten sonra 8 kg kadar almıştım ve o şekildede hamile kalınca sonuç 77 oldu doğumdan değil sırf(
neyse sonuç olarak haziran da birsürü düğünler nişanlar var... ben de tabiki üniversitedeki hallerime dönmek istiyorum,hiç bir zaman incecik olmadım
Zatende ortalama 63-65 kglarda hoş görünüyorum, hedefim 77den 65e düşmek senin sayfan tüm sayfalardan çok daha gaz getirici
Bu sayfları okurken bile çok motive oldum şimdi kim bilir nasııl olurum size katılınca:==))
Neyse çoook uzattım sonuç olarak bende sana katılmak istiyorum uzun vadede 12 kg vermek istiyorum çünkü emziriyorum kızım 3 aylık daha:))
Benide aranızaa alınnn:))
Slm kızlar kahvalti şöyle
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
35 gr peynir
3 kepekli grisini
oğlusumun kahvaltısından iki lokmacik
egzersizimi yaptım
şimdi de yeşil çayımi ictim birazdan leblebi ve cola ile
ara öğün yapcam
3 gibi haşlanmış karnabahar üzerine sarımsaklı yoğurt yicem 5 e
doğru iki elma
6 dan sonra birşey yemek yok bir bardak süt
bugunu böyle atlatcam inşallah
mavimicim kahvalti çok az olmuş sende farkındasin keşke akşam yemeğine öğle yemeğini degistirsen daha iyi olurdu
tabi buna imkan varsa
ama gayet güzel başarılı istikrarlı bir şekilde devam ediyorsun ee tabi bende
neyse mayısa çıpçıtır olmak dileğiyle...
elbette yer var tatlım ama 60 a kadar pes etmem bırakmam yolum gidişim kesin diyorsan gel iki günde giderim diyorsan ikimizinde enerjisine yazık olmasın
azimli iradeli insanlarla büyük bi keyifle arkadaşlık ederim
boyun fln süper tatlım dal gibi sülün gibi kuğu gibi olursun 60 a inersen biz de maaşalllaahhh hatun a bak deriz taş taş muuaaşallahhh
bebişine sağlık sıhhat diliyorum tatlım bu arada ben bebişlere bayılırım oyy rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin
Bugün yediklerim
Sabak okulda bir elma 1 fincan yesilçay icinde cubuk tarçın
12 gibi kahvaltı yaptım
1 fincan sekersiz cay
kk peynir 6 yesil zeytin
1dl tahıllı ekmek
bol tere nane maydonoz
bir catalın ucuyla tahin pekmez
simdi 5li cay
bugün 2 ögün yaparm
arada elma yiycm
aksama köfte salata ve keten tohumlu yogurdum var
oyyyy hoşgeldin annecik dört bir yanımı sardı çıtır annecikler
azimli istikrarlı olcaksan buyur gel memnun54:
Hoşbuldum mavimi:)) azimliyim tabiki:))
Kızım çok geç uyuduğu için ancak saat 12.30 da kahvaltı edebiliyorum
12.30- 1 dilim Çavdar ekmeği
Bir k.k peynir
3zeytin
2 tane light bisküvi
14.30- 6 sarma
3 bisküvi
Arkadaşlar ben emzirdiğim için tüm besinlerden almaya çalışıyorum Yoksa daha sıkı yapardım ama kızım daha çok minik
İyi emmesi gerekli bol suuu tabiki içiyorum bu arada sabah tartıda tam 77.3 çıktım Pzt kg ı yazacağım:))
Akşam yediklerimi de gece yazacağım herkese az kalorili diyetler :))
Günün son yemeğini yedim
haşlanmış karnabahar üzerine sarımsakli yoğurt
1 saat sonra 2 elma yicem
mavimi çizelge nasıl düzenleniyor
Anladım canım peki profilindeki çizelge alanini boşaltıyormusun yenisini eklemeden önce?
ya benim de şöle bi beş kilo zayıflamam lazım :S zayıflayamıyorum demim agzıma tutsam zayflıcam amaaa
mesele tam da o tatlım boğazımıza hakim olsak kilolu olmayacağız zaten
Canım hosgeldin bende hamileliğimde 23 kilo almıştım bebekti sislikti derken bana kalan 78 kg di
Lohusalik bitince hemen diyete başladım yememekle süt azalmaz canım bebeğin ve sütün için senin tek ihtiyacın olan şey 4 lt su ve protein hergün tavuk yumurta ye bak nasıl süt oluyor ama hiç şeyde gözün kalmasın diyelim ki pilav gördün canın çekti kasığın ucuyla tat bırak onun ötesine gitme ben böyle beslenerek 3 ayda 63 kg olmuştum bebeğim 4 aylıkti o zaman. 6 ay sadece anne sütü ile besledim sutten dolayı bin kere masallah allah nazarlardan korusun ayna 2 kg alıyordu oğlum. Suan 23 aylık ve hala gece gündüz emiyor bir iki hafta sonra bıraktırcam inşallah. Birde arkadaşım sık sık emzir bebeğini valla ben saat başı emzirdim desem yalan olmaz hem sütüm arttı bu sayede hiç misafirliğe bile gitmedim rahat rahat emzireyim diye ah ah annelik ışte neyse tatlım benim tavsiyelerim bunlar
bu arada allah bebeğinize sağlık sıhhat versin anne babasıyla bir ömür mutlu mesut yaşar inşallah. Rabbim yavrularımizi bizlere bagislasin
canım bebişin kaç aylık?
hogeldinnnnn
demi demi :d ama bazen düşünüyorum cevremde öle arkadaslarım var ki yiyo yiyo zayıf hatta çöp metebolızmayla alakalı eger bende onu hızlandırırsam yediğim halde zayıflarım mantıklı demi
Üç aylık oldu hoşbulduk canım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?