- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
hıımm canım kahvaltı cok önemli sonra acısı öglen ve aksam cıkıyor
zorlansan da yemeye calıs ben öyle yapıyorum
tatlım bir de pazartesi ben de bildirim yapıyor muyum
yapacaksam buraya mı
ne cok soru sordum bu da son sorum
elma sirkesinin nasıl ne zaman iciyosn tavsiye eder misn
bir de dün keten tohumunu sormussun
ben karataycıların sayfada görmüstüm
günde bir tatlı kasıgı metayı hızlandiriyormuş
bagırsakları da calıstırıyor tarafımdan test edilmiştir
bende size katılmaya karar verdim yaben sabah bı yumurta kibrit kutusu peynır üç zeytin azcıkta çıkolata yedim yanında da adaçayı ipi kaçırmışmıyım acaba :S
Kahvalti
2 haşlanmış yumurta
1 domates
1 salatalık
35 gr peynir
3 kepekli grisini
oğlumun kahvaltısından iki lokma
birazdan elmali yeşil çay içicem
12 1 gibi cola leblebi
3 gibi cacık yicem
6 dan önce iki elma ile günü bitircem inşallah
Ben en çok sabah aç oluyorum hiç dayanamam sabah acligina
tatlım kahvalti önemli evet ama bu ara sabah yiyemiyorsan öğle yemeğini kahvalti yaparak geçiştirebilirsin
bu arada ben 400 gr daha vermisim 63.7 kg çizelgeyi değiştirmek için pazartesiyimi beklesem hani ogun kilo bildirimi yapıyoruz ya o yüzden çizelgede pazartesi günleri mi değişse diye düşündüm
öncelikle günaydın arkadaşlar
benide disipline edermisiniz 5 kg yakın verdim ama daha vermem gerek
gel görki deli gibi yiyorum
sabahları iştahsızlık başladı bu hoşuma gitmiyor en güzel tüketimi sabah yapmam gerekirken çok cılız şekilde geçiştiriyorum.
kahvaltım
dünden kalan peynirli omletim
1 bardak süt
öğlen mercimek çorbası var yanında bi kaç parça tavuk yiyebilirim
akşam ne olacağı mechul bakalım :44:
Günaydın kızlar bugün kahvaltida değişiklik yaptım ama sadece bugünluk
2 tost
1 domates
1 salatalık
tost kepekli ekmekten light kasardan ve yağsız yaptım
ara cola ve leblebi yicem inşallah
4 gibi de tavuk düşünüyorum 300 gr ama kararsiz kaldım eğer böyle yersem bugün 1150 kalori oluyor bu çok fazla ne yapsam bilemedim
mavimi yanlışmi görüyorum sanki kaçamak yapıyorsun eski özenin yok gibi dün akşam ki dolmalar hiç olmamış
evet tatlım aynen ben de kilo verişimdek disiplini buraya borçluyum
Öğlen yemeğim:
ayyy açılış vardı bizim burda kanapeler fln gelmiş ekler kurabiyeler fln napsam napsam dedim bi de ne biçim açım tek lokmalık içi peynirli olanlardan attım ağzıma bi kaç tane çay eşliğinde yemek gibi olmadı ne yesem ne yesem gittim beyaz leblebi aldım ondan yedim biraz da o da maaşallah tok tutuyor
akşama da karnabahar mı haşlasam napsam şöyle yoğurtlu bol baharatlı :44:
bende bendeee
valla bnm de aklıma bişi gelmedi
dedim ızgara köfte yapayım en iyisi
ohh mis afiyet olsun tatlım ızgara deyince aklıma piknik geliyor balkonda ızgara mı yakıyorsun bol dumanlı ızgara dediğimiz nedir acep :44:
ay gına geldi artık 3 ögünümü de düşünüp planlayıp bi de dengeli olsun hafif olsun hem tok tutup hem az kalorili olsun diye kara kara düşünmekten.
kahvaltıyla akşam yemeğini evde yiyorum ama öğle yemeğini de iş yerinde halletmem lazım o yüzden akşamdan hazırlayıp sefer tasına koyup getiriyom.
insanın günü gününe uymuyor bazen hazırlayamıyorum burda da böyle saçma sapan şeyler yapmak zorunda kalıyorum haliyle.
bi de her akşam yemek yapmak zorundayım bi sonraki akşam için. çünkü işten gelince aç oluyorum hemen yemem lazım saat iyice geç olmadan.
ayy ne büyük çilem varmış bi de evli çoluklu çocuklu olaydım napardım ben nerde kalırdım oyy kendimi hangi dağlara hangi taşlara vureeemmmm
yok tatlım
tavayı kısık ateşe koyuyorum üzerine de diziyorum ne pişireceksem
kısık ateşte öyle güzel pişiyorlar ki
yağsız olduğu için ızgara diyorum
öğle yemeği için öneri de bulunayım mı
- yoğurt götürebilirsin üzerine de 1 dilim ekmeği küçük küçük parçalrsan ve baharatlarsan harika bir öğün oluyor
- yağsız bir tost söyleyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?