Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

elbette yer var tatlım ama 60 a kadar pes etmem bırakmam yolum gidişim kesin diyorsan gel iki günde giderim diyorsan ikimizinde enerjisine yazık olmasın
azimli iradeli insanlarla büyük bi keyifle arkadaşlık ederim

boyun fln süper tatlım dal gibi sülün gibi kuğu gibi olursun 60 a inersen biz de maaşalllaahhh hatun a bak deriz taş taş muuaaşallahhh
bebişine sağlık sıhhat diliyorum tatlım bu arada ben bebişlere bayılırım oyy rabbim analı babalı büyütmeyi nasip etsin

paylaşayım yakamozum tabiki

02.01.21013
kilo:68.8
Bel: 81
göbek: 97

24.02.2013

kilo: 64.5
bel:78
göbek:92
bacak:55,5
kalça:100

17.03.2013

Kilo: 62.4
bel: 74
göbek: 92
kalça: 98.5
bacak: 56

bi belim incelmiş bi ayda halbuki daha bi inceldiğimi sıkılaştığımı düşünmüştüm o değilde belim neden inceldi ki :44:

Son düzenleme:
17.03.2013

Kilo: 62.4
bel: 74
göbek: 92
kalça: 98.5
bacak: 56

bi belim incelmiş bi ayda halbuki daha bi inceldiğimi sıkılaştığımı düşünmüştüm o değilde belim neden inceldi ki :44:

Ayy nasıl incelttin o beli sırrın var mi benimki kütük gibi ya. Yaptigin sporla ilgilidir belki belinin incelmesi
Aç karnına sabah dimi bu ölçü?
Bugün bir kaç giyisimi denedim dar olanlar vardı ama yine hala aynılar bu nasıl zayıflamak kg anlamadim hala aynıyim ya sinir oldum
motivasyon falan kalmadı tabi moralim çok bozuk o yüzden
42 beden ceket giyiyorum hala aynı oluyor

KAHVALTIM

2 muz
yarım elma
1 bardak süt

ÖĞLEN YEMEĞİM
Salata
2 yumurta
çay

enfez salatanın içindekiler
marul+ maydanoz+lor+zeytin+domates ve bol baharat

akşam yoldan çıkmanın haksız gereksiz gururunu yaşıyorum

yaşasın yoldan çıkmak yaşasın aşırı yemek yemeeekkkkkk:76::82:
kebapçıya gidelim akşam yemeğine dedim arkadaşlara gittik ne yesem ne yesem seçemedim oyy dedim şiş alayım ben.

şişlerim gelmeden ortaya tereyağlı kaşar gelmesin mi bi de dumanı üstünde bol susamlı pide hoopp götürdüm ordan bi kaç lokma

sonra patlıcan salatası mı dersin ezmeler mi dersin ortaya koca salata iki ondan üç ondan derken çatlama noktasında durdurdum kendimi.

amaneeeyyy asırlardır böyle yemiyodum iyi oldu ve bir şey keşfettim çok yiyince ben çok rahatsız olduğumu farkettim huzursuz oluyorum bi mutluluk vermedi bana

inanın salatalarda kaldı gözüm tavuklu salata alsam daha keyifli olcaktım ama arkadaşlar artık başka bir şey ye ortaya gelecek nasılsa deyince iyi tam yoldan çıkayım dedim.

hep böyle çok yiyim her gün kebapları mideme götüreyim diye dönmüyor gözüm ayda yılda bir arkadaşlarla yapabilirim böyle ama gözüm hala o salatalarda kaldı

ahhh ben yok muyum ben tam bir aslan tebiyecisi olmalıymışım nasıl dize getirdim nefsimi Rabbim aşırı sev beni çıkartma yoldaannn değiştirme bu kulunu

Karın ve bel için özel egzersizim var mi tatlım paylaşırmisin

Bende kilo vermek istiyorum boyum 160 kilom 60 çok huzursuz oluyorum sen şu an kaç kilosun ?

Hiç birşey demiyorum tatlım akşam yemeğine bu senin kendine verdigin ödülün olsun
hakettin çünkü eğer diyeti bozdum zaten deyip yemeye devam etme düşüncesinde olsaydin
kötü olurdu senin için tabi ama yaptiginin farkında olmak çok güzel afiyet bal şeker olsun bidenem
bende 60 kg olunca pizza ile ödüllendircem kendi mi sonra kaldığı yerden devam dicem. Diyim dimi mavisim:)

aç karnına tatlım evet de spor mu yaptığım var bu hafta hele bi sefer mi çıktım yürüdüm ne yok başka da bi ekşin yani

ilk ben 5-6 kilo verdiğim de benim de verdiğim kilolar pek belli değildi vücut o kiloya alıştıkça belli ediyor bu yüzden moral motivasyon bozup mis gibi pozitif enerjimizi kötürüm şeytanın insafına bırakmak saçmalık olur.

bilmiyorum naptım valla bacağım da 0.5 cm kalınlaşmış ayol bu da mantıklı değil daha bi inceldi gibi geldiydi bana göbüşe laf yok herkes gider mersine o tersine icabı dikmiş özgürlük bayrağını nöbet tutuyor orda

Karın ve bel için özel egzersizim var mi tatlım paylaşırmisin

bi ara twist yapıyordum her yürüyüşte 6 dakika kadar olduysa onun faydası olmuştur onun dışında özel bişi yok tatlım gördüğün gibi yeterince kamuya açık biriyim fotoğraflarım havalarda uçuşuyor vücut ölçülerim falan

Bende kilo vermek istiyorum boyum 160 kilom 60 çok huzursuz oluyorum sen şu an kaç kilosun ?

huzursuz olacak durumda değilsin tatlım abartma ne şişkolar var burda sen iyi bile durumdasın bi kaç ayda ağır bi programa bile girmeden çok rahat zayıflayacağın kanaatindeyim.

aslında ödül gibi bile değerlendirmiyorum bunu hani öyle ayıla bayıla da yemedim yemesem de olurdu ben o pişmanlığı yaşadığıma sevindim huzur salatadır

sağol balım ince hamurlu olduktan sonra bi pizzanın lafı mı olur ye tabi

Benimde göbek 4 cm gitmiş diğerleri aynı tik yok

Bende twist istiyorum tatlım bu ara eşime söyledim hatta bu akşam nerden aldın kaç tl civarıydi canım

Bende twist istiyorum tatlım bu ara eşime söyledim hatta bu akşam nerden aldın kaç tl civarıydi canım

almadım tatlım bizim sitenin içinde spor aletleri var sabit orda yapıyorum yürüyüşü de orda yapıyorum parkurda, çıktığım zamanlar.

eğer onun faydası olduysa bu kadar artık manyak gibi yaparım onu hahahaha kimse tutmasın beni üleyyynnnn

Ben biraz araştırmistim canım bayağı bel inceltiyormuş twister bende almak istiyorum o yüzden galiba onun etkisi oldu sende ay inşallah bana da olur aynı etki.

Ben biraz araştırmistim canım bayağı bel inceltiyormuş twister bende almak istiyorum o yüzden galiba onun etkisi oldu sende ay inşallah bana da olur aynı etki.

inşallah canım ya bi de göbeğe çare bulabilsek valla en büyük dert o :18:

İnşallah hepsi gidecek su mermer karın efsanesi var ya bizde dahil oluruz ona inşallah
tatlım ben kaçar öptüm iyi geceler yarın görüşmek dileğiyle...

Merhaba Mavimi bayaaa bi okudum sayfalarını aradığım kişisin galiba okurken bile gaza geldim maşallah sana:)))

Hamilelikte 13 kg aldım doğumdan sonra 11 kg ını verdim direk 1 ayda ama sen lohusasınn yee yee diyenlere uyarak geri 5 kg ını aldım

şimdi 77 kg oldum aslında ben evlendikten sonra 8 kg kadar almıştım ve o şekildede hamile kalınca sonuç 77 oldu doğumdan değil sırf(

neyse sonuç olarak haziran da birsürü düğünler nişanlar var... ben de tabiki üniversitedeki hallerime dönmek istiyorum,hiç bir zaman incecik olmadım

Zatende ortalama 63-65 kglarda hoş görünüyorum, hedefim 77den 65e düşmek senin sayfan tüm sayfalardan çok daha gaz getirici

Bu sayfları okurken bile çok motive oldum şimdi kim bilir nasııl olurum size katılınca:==))

Neyse çoook uzattım sonuç olarak bende sana katılmak istiyorum uzun vadede 12 kg vermek istiyorum çünkü emziriyorum kızım 3 aylık daha:))

Benide aranızaa alınnn:))

mavimi çoook teşekkür ederim:)))))
harika oldu çizelgem çok sağol.

dün sabah kahve içerek başladım ben güne. sade ve şekersiz.
saat 10.30 da nescafe 3 ü 1 arada
öğlen bir kase çorba içtim.
15.00 da iki eti form bisküvi ve nescafe
akşam bir kase çorba yanına salata sadece bir kalem zeytinyağlı sarma ( salatada da biraz zeytin yağı vardı)
bir kaç saat sonra da işaret parmağım kadar çikolata , çayın yanında
iyi gitmişim darısı bugüne

ay bu sabah çok sevindim, 77,1 olmuşum :) 1,5 kilo ama olsun bi hareket olmuş kızlar :)
biliyorum daha ilk günler su kaybu falan oluyor, yoksa 2 günde 1,5 kilo verilmez :) :) :)

diyete devam

oyyyy hoşgeldin annecik dört bir yanımı sardı çıtır annecikler

azimli istikrarlı olcaksan buyur gel memnun oluruz

tatlım kahvaltın yok mu sebze fln da tüketseydin az yemişsin ama ben beğenmedim
neyse arada olur böyle diyelim

ay bu sabah çok sevindim, 77,1 olmuşum :) 1,5 kilo ama olsun bi hareket olmuş kızlar :)
biliyorum daha ilk günler su kaybu falan oluyor, yoksa 2 günde 1,5 kilo verilmez :) :) :)

diyete devam

maaşaaallllaahhhhh devam tatlım yavaş da versen hızlı da versen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…