• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

sen tembel takımdansın sanırım tatlım yiyim ama kilo almayım ohhh mis kebapp:9:

eğer onca yiyip içip metabolizmayı hızlandırıp kilo almamanın yolu varsa paylaş bu mantıklı buluşu biz de nasiplenelim tatlım tüm kk kadınları bayılır bu fikre vallahi:27:[/QUO

hahahaha ama benim sölediğim çok mantıklı bulcam bulcam bunun bi yolunu bul cam bu arada bir ay önce az yedim sabah akşam yürüyüse çıktım bol bol su içtim tartıldım gram vermemişim ıkı haftdadır ıse basladım yurumuyom yemek çok yemıyom ama az da yemıyorum ıkı kılo vermişim şok oldum adamatartı bozuk degıl demi demi herkes güldü bana yaaa :7:

Son düzenleme:
hahahaha ama benim sölediğim çok mantıklı bulcam bulcam bunun bi yolunu bul cam bu arada bir ay önce az yedim sabah akşam yürüyüse çıktım bol bol su içtim tartıldım gram vermemişim ıkı haftdadır ıse basladım yurumuyom yemek çok yemıyom ama az da yemıyorum ıkı kılo vermişim şok oldum adamatartı bozuk degıl demi demi herkes güldü bana yaaa :7:

hahahhaah iki kiloya şoka girdinse tatlım şöyle adam akıllı bi on kilo versen komadan çıkaramayız biz seni :9:

enerjine sağlık beni de burda güldürdün :1:

hahahhaah iki kiloya şoka girdinse tatlım şöyle adam akıllı bi on kilo versen komadan çıkaramayız biz seni :9:

enerjine sağlık beni de burda güldürdün :1:

anammm naptın kız 10 kilo versem kara kuru bişi olurum ya ben beş vereyım yeter onuda bacak ve kalcadan verdimmi değmeyın keyfıme valla şaka bi yana gercekten metobolızmamı hızlandırmaya calısıom ama bı yandan yıyom bakalım nısana kadar bes kılo verırsem hıhoyttttttt patentini alcam bu buluşun valaa :9:

Kahvaltı =2 dilim tavuk göğüs ızgara-Göbek-Maydanoz
Ara =Rezene Çayı
Öğle =1 kase komposto-1 tabak taze fasulye-3 çiçek karnabahar salatası
Ara =Sade Nescafe
Akşam = 1 Dilim yaşpasta

2,5 lt su

:56:

Çok sağol tavsiyelerin için:)) benim en büyük hatam 1 ay baktım kg lar kendiliğinden gidiyor

Ha bire tatlı börek poğaça yedim ama artık akıllandım normal yemeye başladım ve tatlıyı neredeyse kestim bisküvi yiyorum cnm çekince ... Sen özel bi diyet yapmadan sırf emzirdiğin için mi okadar kg verdin canım

Diyet yaptım canım kendiliğinden gitmedi yani hergün tavuk yumurta cig sebze yedim yağ hiç kullanmadim bol bol su ictim bakliyat hiç tüketmedim bunun nedeni zayıflamak değil bebeğimde gaz olmasın diye doktorum söylemişti banada çok mantikli geldi gerçekten hiç gaz sıkıntısı yaşamadı oğlum çok şükür

sabah sekersiz sütsüz bir kahve 10.30 da nescafe 3 ü 1 arada
öğlen bir kase mercimek çorbası,ince bir dilim ekmek ,koca bir kase salata
arada 25 gr kadar çubuk kraker
akşam 200 gr. çiğ köfte, 1 ince lavaş,bol salata
fene bir gün değildi.
buna şükür

hoyyy elime yüzüme bulaştırmadan ağırladım uğurladım misafirlerime :21::21::21::21:
yediklerime gelirsek

1 kepçe mercimek çorbası
2 but (fırın)
salata

veee çay eşliğinde yutulan bitter çikolatalar

iki akşamdır coşkunun dibine vurdum
bu haftaki yarışmada sondan birincinin kim olcağı belli olmuş oldu MAVİMİİİİİİİ :9::9::9::9::9::9::27::27:

bu arada herkes zayıflama artık yeter diyor Allah Allah zayıf değilim ki normalim ben halbuki vermeliyim daha evet kesin vermeliyim daha :21:

hoyyy elime yüzüme bulaştırmadan ağırladım uğurladım misafirlerime :21::21::21::21:
yediklerime gelirsek

1 kepçe mercimek çorbası
2 but (fırın)
salata

bu haftaki yarışmada sondan birincinin kim olcağı belli olmuş oldu MAVİMİİİİİİİ :9::9::9::9::9::9::27::27:

bu arada herkes zayıflama artık yeter diyor Allah Allah zayıf değilim ki normalim ben halbuki vermeliyim daha evet kesin vermeliyim daha :21:

Eski haline göre zayıf olduğun için yeterli görüyor herkes bence devam etmelisin sonuçta senin ne istediğin için önemli
evet böyle çok hoş görünüyorsun kilolu degilsin ama 55 olduğunda çok çok çok daha iyi görüşeceğin asikar

Ve mavimicigim dunden beri bir rahatlik seziyorum sende ama... Cikolata olmamış tatlım 62 seni rahatlamasin seytana uymayalim kötürüm seytan topallamaya başlamış bilgin olsun :)

kızlar ben ancak gece girip yazabileceğim galiba kızım bu aralar huysuz şimdi fırsat buldum ancak...

akşam kabak yemeği yedim ama etsiz ve çok az zeytinyağlı ve az tuzlu

yanında bir dilimçavdar ekmek ve 2 kaşık yoğut,salata

Ben doğumdan sonra o kadar tatlı yiyotdumki günde 6-7 porsyon ortalama

şimdi onun yerine akşam çayla 5 petibör bisküvi, 3 çikolata kaplı light bisküvi yedim

Amaaa inşallah bisküvileride keseceğim...

Hedeffff hazirana kadar 12 kg vermek Allah yardımcımız olsun hepimizin iyigeceler diliyorum:)))

yediklerime gelirsek

1 kepçe mercimek çorbası
2 but (fırın)
salata

ya mavimi birşey soracağım sence bisküvi yerine bitter çikolata yemek dahamı mantıklı,

ben hem yapı gereği hemdeemzirdiğimden beri acayip tatlıyiyorum şimdi kestim ama yinede canımçokçektiğinde

sence bitter çikolatamı yoksa bisküvilermi daha iyi bir bilgin varmı canım???

Ve mavimicigim dunden beri bir rahatlik seziyorum sende ama... Cikolata olmamış tatlım 62 seni rahatlamasin seytana uymayalim kötürüm seytan topallamaya başlamış bilgin olsun :)

ayy yok rahatlık değil tatlım öyle denk geldi üstüste diğer 5 gün çok daha dikkatli olucam , söz veriyorum :54:

ya mavimi birşey soracağım sence bisküvi yerine bitter çikolata yemek dahamı mantıklı,

ben hem yapı gereği hemdeemzirdiğimden beri acayip tatlıyiyorum şimdi kestim ama yinede canımçokçektiğinde

sence bitter çikolatamı yoksa bisküvilermi daha iyi bir bilgin varmı canım???

tatlım bisküvi çikolata yerine evde puding kurabiye fln hazırla kendine minik bi tepsi. günde iki günde bi kaç parça kurabiyenin pek bi etkisi olmaz hem de bebişin fabrikasyonlu katkılı bisküvilerinden tatmamış olur :9:
sen de bi eksiklik huzursuzluk hissetmezsin hem yedim az spor yapıyım der sporu da artırabilirsin bu sayede.

ben her çikolatayı yiyemiyorum maalesef ne maalesefi bu iyi bişi aslında bitter paklıyo beni ama 3 ayda 10 u geçmemiştir :54:

sabahları iştahsızlık başladı bu hoşuma gitmiyor en güzel tüketimi sabah yapmam gerekirken çok cılız şekilde geçiştiriyorum.

kahvaltım
dünden kalan peynirli omletim
1 bardak süt

öğlen mercimek çorbası var yanında bi kaç parça tavuk yiyebilirim

akşam ne olacağı mechul bakalım :44:

slm sekerler
bugün hava süper cok enerjik buldum kendimi:3:
sabah 7 de kalktım kahvaltım:
cay
1 form etimek
2 siyah tuzsuz zeytin
2 yesil zeytin
1.5 kk köy peyniri tuzunu cıkarttım
bir catalın ucuyla tahin pekmez
tere nane

simdi okuldayım ve birazdan tarcınlı yesilcayımı icicem
11.00 gibi bir elma

öglen icinde 3 kücük köfte salata ve ayran yanımda getirdim
simdilik böyle fıstıklar

hadi bakalım içelim sularımızı bol bol bugün 3lt tamamlayalım

sabahları iştahsızlık başladı bu hoşuma gitmiyor en güzel tüketimi sabah yapmam gerekirken çok cılız şekilde geçiştiriyorum.

kahvaltım
dünden kalan peynirli omletim
1 bardak süt

öğlen mercimek çorbası var yanında bi kaç parça tavuk yiyebilirim

akşam ne olacağı mechul bakalım :44:

hıımm canım kahvaltı cok önemli sonra acısı öglen ve aksam cıkıyor
zorlansan da yemeye calıs ben öyle yapıyorum
tatlım bir de pazartesi ben de bildirim yapıyor muyum
yapacaksam buraya mı
ne cok soru sordum bu da son sorum
elma sirkesinin nasıl ne zaman iciyosn tavsiye eder misn

bir de dün keten tohumunu sormussun
ben karataycıların sayfada görmüstüm
günde bir tatlı kasıgı metayı hızlandiriyormuş
bagırsakları da calıstırıyor tarafımdan test edilmiştir

bende size katılmaya karar verdim ya :D ben sabah bı yumurta kibrit kutusu peynır üç zeytin azcıkta çıkolata yedim yanında da adaçayı ipi kaçırmışmıyım acaba :S

Back