waauuwww ilk denemem iyiydi azcık terledim ysmn ölmezsin hemen tatlım zayıflamadan öyle ölmek yok töbe töbee
1 mil dedim ama bi kaç mil olmuştur yavaş indiriyo internet ben de tekrar dolana kadar yapıyorum aynı hareketleri durmuyorum
hoyyy uyku zamanı iyi geceler cümleten yarın azimle istikrarla hiç kacamaklı bol kalori yakmalı bi gün olcak inşallahhh
canım ilk yesıl cay ıcmeye basladıgım zamanlarda bende byle oluyodu amaiçmeye devam edınce bulantıda gectı sımdı hiç bişey olmuyo
sabret braz ıcmeye devam et bnce
Arkadaşlar birşey sorcam bu sabah aç karnına yeşil çay ictim bunu ikinci kez yapıyorum ikisinde de mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım 10 dk yerimden kalkamadim sizce niye olabilir
günaydın ahali ben bugün kahvaltımı 2 kepçe tarhana çorbasıyla yaptım. şu yarmalı sütlü olanlardan.inş beni tok tutacaktır. gerçi ben sulu yaptım pişirirken fazla yarmalı olmasın diye. bugün 2.5 lt suyu tamamlamaya çalışacağım inş.
bu leslie nasıl bişey kızlar??
Günaydın :)
Dünkü listem;
Kahvaltı = Büyük bir kase Yeşillik,12 adet Zeytin,1 dilim tambuğday ekmeği
Ara = Beşibiryerde
Öğle = Salata-3 Adet Tabuk But
Ara = Beşibiryrde - 1 avuç Kuru Üzüm
Akşam =1 Avuç Fındık - Rezene Çayı
01.03.2013 = 90.800 gr
15.03.2013 = 83,500 gr
tatlım çok hızlı kilo veriyosun sen sanki bu çok iyi bir şey değil pek önermiyorlar ama normal de yiyorsun menülerin öyle sağlıksız da değil metabolizman çok hızlı ya da , maaşallahhhhh
Günaydın kızlar bugün biraz mutsuzum ya bu hafta sadece 400 gr vermişim yarım kilo bile değil yani off niye böyle oluyor ya anlamadim kahvalti henüz yapmadim önce oğlumun kahvaltısı sonra benim 9.30 10 arası yapıyorum kahvaltimi. Bu kilo verme hep böyle gitmez değil mi 5 gün oldu regl biteli bununla ilgisi olabilir mi acaba
Aslında gördüğün gibi menülerim sağlam öyle sağlıksız da değil ama bu şimdilik böyle,yavaşlama dönemi gelir yakında
Spor da yapmıyorum şimdilik evdeki ufak tefek hareketler dışında, hani iyice bi süzüldükten sonra toparlanmak istiyorum.Bakalım.
Bu arada sanırım içtiğim çaydan dolayı oluyor bu 2008 de de böyle kilo vermiştim.Beşibiryerde nin marifeti heralde
Honest masallah canım sana ama akşam ogunün çok hafif geldi bana sanki ya bu arada beşi biryerde çay nasıl oluyor ne ise yarıyor?
aa yok öyle hemen moral bozmak bakalım senin için neler yapabiliriz hmmmm sirkeli su kürü var ben yapıyorum onu sabahları ılıksuya bi kaç damla elma sirkesi (orjinal elma sirkesi olsun) içeriyi temizliyormuş araştır bi internetten öneriyo herkes.
ben bazen de maydanoz sapı kapı kaynatıyorum limonlu onun da çok faydası oluyomuş.
spor yapıyor musun tatlım bu arada
ben de öyle ilk başlarda sporsuz dökmüştüm kiloları nasıl seviniyodum şimdi gel bak bi ayı geçti 64-63lerde sürünüyorum
hımmm şu çayı denemeliyim atarlardan bulabilirim sanırım
Canım İnan onuda annemin zoruyla yedim.Canım hiçbişey istemiyor akşamları bazen.O içtiğim çaydan dolayı oluyor.İştah kesiyor çünkü.
Beşibiryerde çayını ben Bim den alıyorum Lipton markalı.3 tl Paketi.Bu çay yağ yakımına ve iştah kesimine yarıyor canım benim.Ben çok iştaklı bir insanım düşün yani benim iştahımı bile kesti.ilk 3 yada 4 gün acayip yakıyor su içirtiyor sürekli.Belki iştahını açtığını bile düşündüğün oluyor ama öyle değil.O 4 günü atlattığın an herşey düzene giriyor.Ben 2008 de de böyle kilo verdim.İnşallah bu sene de vereceğim
Süpermis ya günde kaç kez içiyorsun aç tok farkeder mi birde sıcak sıcak mi içiyorsun yoksa ılıtıp mi içiyorsun
hımmm sallaması varsa alaa her yerde vardır heralde bugün ya da en geçç yarın bu mevzuya el atıyorum internette de öneriyo herkes ayy heyecan yaptım gitsin kilocuklar erisin göbeciklerrr:118:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?