• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ahhhh ahhhh
oooofffff offffff
aaaaaayyyyyyyyyyyhhhhhhhh
çok fena kızlar
aksam yemegınde kuru fasulye ve cok az tursu yıyecektım ama baktım annem pırasada yapmış
bende pırasayı cok sverım, kuruyu fazla sevmem
1 tabaka kadr bıle olmıcak kadar pırasa yemeği ve yarım dılım çavdar ekmeği yedım
buraya kadar hersey normal ya bndan sonra :26:
reglim yaklastıça kaç gundur tatlı krıızm tutuyodu en snunda dayanamayıp bu aksam tarcınlı kek yaptım
ve tam 3 dılım yedım :26:
aferım banaaa hiç yapmıcaktım o kekı
reglıde oldum braz önce
reglım btene kadr bdaha tatlıda yok ceza verdım kendımı

ahhhh ahhhh
oooofffff offffff
çok fena kızlar
aksam yemegınde kuru fasulye ve cok az tursu yıyecektım ama baktım annem pırasada yapmış
1 tabaka kadr bıle olmıcak kadar pırasa yemeği ve yarım dılım çavdar ekmeği yedım
reglim yaklastıça kaç gundur tatlı krıızm tutuyodu en snunda dayanamayıp bu aksam tarcınlı kek yaptım
reglıde oldum braz önce

ayyy benim canımda çekti valla.tarçın,üzüm,ceviz,havuç,incir.uzun zamandır yapmıyordum.offff:17::17::17: :18::18::18::18::18:

ahhhh ahhhh
oooofffff offffff
çok fena kızlar
reglıde oldum braz önce

ımmmh pırasa mı sapsağlıklı afiyet şeker olsun tatlım ama şeker olmamış tabi kek yemişsin bi de anlık bir şeymiş değerlendirmişsin baya bildiğin uğraşmış pişirmiş bi de oturmuş yemişsin:20: vazgeçmek için nerden baksak 1 saatin varmış ama biz kızlar hep regl e sığınıyoruz kendimden biliyorum:27:

neyse tatlım ceza diye niteleyip stres yapıp daha çekici kılma böyle şeyleri bi süre yemiycem de ya da bi kaç kilo eksilince ödül olarak yicem de ödülü bekle :54::56:

ımmmh pırasa mı sapsağlıklı afiyet şeker olsun tatlım ama şeker olmamış tabi kek yemişsin bi de anlık bir şeymiş değerlendirmişsin baya bildiğin uğraşmış pişirmiş bi de oturmuş yemişsin:20: vazgeçmek için nerden baksak 1 saatin varmış ama biz kızlar hep regl e sığınıyoruz kendimden biliyorum:27:

neyse tatlım ceza diye niteleyip stres yapıp daha çekici kılma böyle şeyleri bi süre yemiycem de ya da bi kaç kilo eksilince ödül olarak yicem de ödülü bekle :54::56:

şimdi gidip ceza olarak 3 mil lesli yapıcam
grusuruz kızlarrrrr

ayyy ben akşam akşam görevimi ifşa edeyim şu mükemmel linki sizlerin huzuruna tekrar tekrar ve bıkmadan usanmadan sunayım ve gören okuyan tombul kelebekler umutla azimle kamçılansın:68:

Milliyet - Böyle değiştiler

ayyy ben akşam akşam görevimi ifşa edeyim şu mükemmel linki sizlerin huzuruna tekrar tekrar ve bıkmadan usanmadan sunayım ve gören okuyan tombul kelebekler umutla azimle kamçılansın:68:

Milliyet - Böyle değiştiler

bu kızlar basardysa bızde basarırız
ben gdyorummm lesli yapıcam
mavımı tesekkur edrım canım sanada moral oldu bu resımler bana
ama bence sende ufktan ufaktan leslı yapmalısın
hadı ben kaçtım

bu kızlar basardysa bızde basarırız
ben gdyorummm lesli yapıcam
mavımı tesekkur edrım canım sanada moral oldu bu resımler bana
ama bence sende ufktan ufaktan leslı yapmalısın
hadı ben kaçtım

şimdi şuan tv intikamı bırakıp ilk leslie denememi yapıyorum hoyyyy kimse tutmasın biziiiiii :52::52:

ben gıdıyorum yarım saat daha yapıp 3 mil tamamalam lazım
yaaaaa allahımmmm bu kızlara verdıgın azımden bende ıstıyorummm :52: :52: :52:

kızlar ben 45 dk tamamladım leslıyı
elimdekı yrım sıse suyuda içince bgun 3 lıtre su ıcmıs olcam
yatmadan öncede yesıl çayımı içip gunu kapatırım

waauuwww ilk denemem iyiydi azcık terledim ysmn ölmezsin hemen tatlım zayıflamadan öyle ölmek yok töbe töbee :27:

1 mil dedim ama bi kaç mil olmuştur yavaş indiriyo internet ben de tekrar dolana kadar yapıyorum aynı hareketleri durmuyorum :35::33::52:

hoyyy uyku zamanı iyi geceler cümleten yarın azimle istikrarla hiç kacamaklı bol kalori yakmalı bi gün olcak inşallahhh:16::54::54::54::54::54:

Slm kızlar ben geldim oğlumü uyutuyorum fırsat bu fırsat deyip slm vereyim dedim. Ysmn canım tarçın öneririm tatlı isteğin için bende tatlıya duskun biriydim ama 24 gün oldu ağzıma tatlı namina birşey değmedi ben bunu tarçınli süte borçluyum hem süt tok tutuyor. Birde ben psikolojik olarak 6 dan sonra oruc moduna giriyorum su ve süt içmek dışında tabi saat 6 yi 1 geçse bile asla birşey yemiyorum bunu hem diyet için hemde diyet sonrası her zaman yapmak istiyorum hazır alışmışken böyle devam etmek istiyorum inşallah

waauuwww ilk denemem iyiydi azcık terledim ysmn ölmezsin hemen tatlım zayıflamadan öyle ölmek yok töbe töbee :27:

1 mil dedim ama bi kaç mil olmuştur yavaş indiriyo internet ben de tekrar dolana kadar yapıyorum aynı hareketleri durmuyorum :35::33::52:

hoyyy uyku zamanı iyi geceler cümleten yarın azimle istikrarla hiç kacamaklı bol kalori yakmalı bi gün olcak inşallahhh:16::54::54::54::54::54:

İyi geceler canım allah rahatlik versin bende bu sabah 6 da kalktım ölüyorum uykusuzluktan benim canavar bir uyusada girsem sıcacık yatağıma

Arkadaşlar birşey sorcam bu sabah aç karnına yeşil çay ictim bunu ikinci kez yapıyorum ikisinde de mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım 10 dk yerimden kalkamadim sizce niye olabilir

Slm kızlar ben geldim oğlumü uyutuyorum fırsat bu fırsat deyip slm vereyim dedim. Ysmn canım tarçın öneririm tatlı isteğin için bende tatlıya duskun biriydim ama 24 gün oldu ağzıma tatlı namina birşey değmedi ben bunu tarçınli süte borçluyum hem süt tok tutuyor. Birde ben psikolojik olarak 6 dan sonra oruc moduna giriyorum su ve süt içmek dışında tabi saat 6 yi 1 geçse bile asla birşey yemiyorum bunu hem diyet için hemde diyet sonrası her zaman yapmak istiyorum hazır alışmışken böyle devam etmek istiyorum inşallah

yakamozzz60 yarından ıtıbaren öneını uygulamaya çalıscam bakalım nasıl olcak
sımdılık tesekkur ederım canım benım

Arkadaşlar birşey sorcam bu sabah aç karnına yeşil çay ictim bunu ikinci kez yapıyorum ikisinde de mide bulantısı ve baş dönmesi yaşadım 10 dk yerimden kalkamadim sizce niye olabilir

canım ilk yesıl cay ıcmeye basladıgım zamanlarda bende byle oluyodu amaiçmeye devam edınce bulantıda gectı sımdı hiç bişey olmuyo
sabret braz ıcmeye devam et bnce

Back