• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

günaydın kızlar
benimde gıdım gıdım gidiyor kilolar
metobolizmam çalışmıyorrrrrrrrrrr adeta
bende kahvaltımı diyeyimde yorumlayın
1 çay kaşığı zeytinyağı sindirim için
3 zeytin
domates
salatalık
1adet yımurta
1 tk bal
labne peyniri
süt

10 gibide
1 bardak yeşil çay
4adet kuru kayısı ile ara yapıcam aralarımı abartıyorum

günaydın kızlar
3 zeytin
domates
salatalık
1adet yımurta
1 tk bal
labne peyniri
süt

10 gibide
1 bardak yeşil çay

ben abartılı bir şey görmedim tatlım domates salatalık kalorisi pek minik zaten ama labne yerine beyaz peynir yerdim ben heralde:9:

o zeytinyağı neden tatlım onu anlamadım :29:

Kahvaltimi yaptım kızlar şöyle;
büyük bir bardak limonlu su
1 domates
1 salatalık
35 gr peynir
2 haşlanmış yumurta
3 grisini

1 saat sonra yeşil çay içerim

günaydın kızlar
3 zeytin
domates
salatalık
1adet yımurta
1 tk bal
labne peyniri
süt

10 gibide
1 bardak yeşil çay

Kahvalti gayet güzel canım ama bence sütü ara ogun olarak içsen daha iyi olur hem tok tutar zeytin yağ bende günde mutlaka 1 yemek kaşığı kullanıyorum bana da iyi geliyor

Ara ogun olarak leblebi yiyordum artık çıkarttım onu hayatımdan sadece içeceklerle ara yapcam

Birazdan egzersizimi yapcam sonra görüşürüz arkadaşlar

Arkadaşlar bu arada unutmayalım kilo başına 1 lt su tüketeceğiz.Ben şimdiden 1,5 u devirdim valla :))
Kaldı 2,700 gr su :27:

Ben birde kan grubuna göre beslenmeye de dikkat ediyorum,Zaten vitiligo var bende o yüzden sizler gibi herşeyi yiyemiyorum.Yasak olmayan şeylerle oluşturuyorum listemi.

Sizler de bi bakın derim kan grunuza göre ne yemeliymişsiniz?:38:

Selam kızlar

güzel dileklerin için teşekküürler
mavım sadece kararlı ve sabırlı olmak yetiyor bu işte tatlım

ben önceleri diyetisyen akapunktur zayıflam ilaçları otlar macunlar zayıflama ile ilgili aklına ne geliyorsa hepsini denedim bunlar kısaca para tuzağı
geçen yıl 19-mart 2012 yılında 75kg ile 44-46 beden de idim karar verdim sonra nısan da bur da kk soya sosu zayıflıyor topiğnde soyanın ve diğer arkadaşların sayesinde verdim kilolarımı bazı aylar veremedim hatta aldım kıloları ama hiç bir zaman pes etmedim yapman gereken diyet değilde sağlıklı ve düzenli beslnemeyi yaşam tarzı halıne getirmen inan böyle olunca zaten gidiyor benım kılolarımda inanttçı idi ama ben ondan daha inatçı çıktım ve yağ kütelerime veda ettim

şimdi 38 beden giyiyorum hatta bıraz bol bile oluyor

en önemlisi bundan sonra geri almamak şimdi onun için çaba harçıyacağım canım

mavimi kilo vermen durduysa iki günlük hafif bir detoks yapabilirsin. hem bahar başlıyor iyi de olur metabolizman hızlanır. ben ender saraç ın detoks reçetelerine güveniyorum.bir araştır istersen.

lesliyi nereden indirdin heveslendim bende:8:

saat 10.30 da bir fincan nescafe devirdim:32: yanında da eti form bisküvi 4 tane en kese kağıdı tadından:)

öğlen için bir kase çorba hazırladım anına da sadece yeşillerden oluşan bir salata . iş yerine getirdim. onları yiyeceğim.:56:

Selam kızlar

güzel dileklerin için teşekküürler
mavım sadece kararlı ve sabırlı olmak yetiyor bu işte tatlım

ben önceleri diyetisyen akapunktur zayıflam ilaçları otlar macunlar zayıflama ile ilgili aklına ne geliyorsa hepsini denedim bunlar kısaca para tuzağı
geçen yıl 19-mart 2012 yılında 75kg ile 44-46 beden de idim karar verdim sonra nısan da bur da kk soya sosu zayıflıyor topiğnde soyanın ve diğer arkadaşların sayesinde verdim kilolarımı bazı aylar veremedim hatta aldım kıloları ama hiç bir zaman pes etmedim yapman gereken diyet değilde sağlıklı ve düzenli beslnemeyi yaşam tarzı halıne getirmen inan böyle olunca zaten gidiyor benım kılolarımda inanttçı idi ama ben ondan daha inatçı çıktım ve yağ kütelerime veda ettim

şimdi 38 beden giyiyorum hatta bıraz bol bile oluyor

en önemlisi bundan sonra geri almamak şimdi onun için çaba harçıyacağım canım

azim irade kararlılık hepsi bende mevcut tatlımmmm kilo verdikçe de katlanarak artması cabası:9:

ayy çok sevindim çok mutlu oldum senin adına ben de hele bi ulaşayım bak nasıl topik topik gezip hava atıyorum :10::24:
umarım hep böyle kalırsın tatlım :54:

Egzersizimi yaptım şimdi yeşil çayımi içiyorum inşallah gidecek bu kilolar 20 nisan oğlumun doğum günü 2 yaşına girecek allah izin verirse o zamana kadar 60 olmak istiyorum yaa

mavimi kilo vermen durduysa iki günlük hafif bir detoks yapabilirsin. hem bahar başlıyor iyi de olur metabolizman hızlanır. ben ender saraç ın detoks reçetelerine güveniyorum.bir araştır istersen.

lesliyi nereden indirdin heveslendim bende:8:

saat 10.30 da bir fincan nescafe devirdim:32: yanında da eti form bisküvi 4 tane en kese kağıdı tadından:)

öğlen için bir kase çorba hazırladım anına da sadece yeşillerden oluşan bir salata . iş yerine getirdim. onları yiyeceğim.:56:

oyy salataya bayılıyorum ya afiyet olsun tatlım sapsağlıklı bi menü olmuş:54:

youtubedan bakım tatlım çok zevkliymiş daha evvel neden denemedim kızdım bile kendime :21::21:

detoks nasıl olcak tatlım ya nasıl yapalım?

mavimii kaç kiloya düştüünn merak ettimm
Ve deee çok tebrik ederim bu gğne dek sürdürmüşsün..
iyi sabıırr

mavimii kaç kiloya düştüünn merak ettimm
Ve deee çok tebrik ederim bu gğne dek sürdürmüşsün..
iyi sabıırr

uğramıştın sayfama demi tatlım hatırlıyorum.:54:

güzel oldu o sabrın azmin meyvesini alıyorum darısını başına tatlım uğradım topiğine arada ederim misafirlik:32:

pek fazlan yok senin zaten normalsin şuan ama 50 az gibi geldi bana çok zayıf olmaz mısın ben 55 e zayıf derken :44:

uğramıştın sayfama demi tatlım hatırlıyorum.:54:

güzel oldu o sabrın azmin meyvesini alıyorum darısını başına tatlım uğradım topiğine arada ederim misafirlik:32:

pek fazlan yok senin zaten normalsin şuan ama 50 az gibi geldi bana çok zayıf olmaz mısın ben 55 e zayıf derken :44:

Evet tatlım uğramıştım. Şimdi sayfalara bakıyorum şöyle bir neler yapmışsın diye.
Benim de planım senin gibi zayıflamak yediklerime dikkat ederek porsiyon düşürerek vs.
İstediğin sonuçları almana çokk sevindimm..

50 iyi gibi ben iri kemikliyim biraz. Çok sırıtacağını sanmıyorum .
Bir de diyeti vs kesince 1 2 kilo alınıyor sonradan diye biliyorum. O nedenle 50 hedef iyi gibime geliyor..
Bana çok azim verdin valla. Özendim iyice.

Zero cola ve 2 avuç çekirdek yedim biraz önce saat 3 gibi karnabahar yicem yoğurtlu

Mavimi anladigim kadarıyla seninde kilon durdu ne zamandır bu böyle

kızlar dun gece regli agrım tuttu cok fena, uykudan uyandırdı ve 2 saat agrının gecmesını bekeldım, snra dalmısım yıne
sabah klasık bı kahvaltı işte peynir zeytın domates ve tarcınlı sut içtımm
iş yerıne gelınce yesıl çayımı içtim
11.15 te elmalaı çay ve 2 tane kepeklı form bıskuvı yedım ara nıyetıne
öyle yemegınde: tavuk döner, domates corba, pilav ve ayran vardı
bende 5-6 kasık çorbadan, 1 çatal pılavdan ve yarım kabagı bıle dolturmıcak kadr tvuk döner yedım, üstunede ayranımı içtim ve tam dymadan kalktım
brazdanda yesıl çayımı içerim yıne
ama çok karnım agrıyoooooooo :43: :43: :43:

Back