Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

öğlen yemeğim

3 kadınbudu köfte
cacık
2 kaşık çorba
2 kaşık yoğurtlu havuç
Ooovv harika bir menu olmus tatlim
Karbonhidrat tuketmediginde gozumden kacmiyor
Bende bulgur pilavini biraz ara verme karari aldim cok seviyorum ama napalim

Aksama yemege misafirim var
Ama asla fazla kacirmiycam
Off o degilde isin yoksa git yorgun yorgun hazirlik yap offff
Bazen Calismaktan nefret ediyorum

Ooovv harika bir menu olmus tatlim
Karbonhidrat tuketmediginde gozumden kacmiyor
Bende bulgur pilavini biraz ara verme karari aldim cok seviyorum ama napalim

evet tüketmiyorum dikkat ediyorum tatlımm şu 59 u garantileyim ödül vericem kendime
ama bi sabah söyle sucuklu bi tost yapıp yiyeceğim aklıma koydum haftaya olur muhtemelen cumadan sonra şimdi cumayı riske atmayım boşuna

Aksama yemege misafirim var
Ama asla fazla kacirmiycam
Off o degilde isin yoksa git yorgun yorgun hazirlik yap offff
Bazen Calismaktan nefret ediyorum

dimi evde olaydık ev hanımı çeşit çeşit şeyler yapardık misafirlerimize hem çocuğumuzla vakit geçirirdik hem sporumuzu da yapardık tüm gün bizim olurdu akşama da kocişimizi dinç karşılardık

Canlarim ara ogun yapiyorum suan 1 tane ikisi bi arada bi de 1 elmayla 2 diyet biskuviyle tarcnla yapilms minik toplar

Kızlar bu gün çok fazla giremedim işleri bitirip yürüyüşe bi çıktım 2 de çıkış o çıkış yeni geldim ewe şimdi yemek yapmam lazım hadi akşam da davetliyim geç girerim kızmayın olurmu

Kizlar cok yedim bugun işlerde sıkıntılar var sinirim bozuluyor bozuldukca yedim bir seyler tok oldugum halde

Ara
2 avuc leblebi
limon
Maden suyu
2 ceviz
antep fistigi

Aksam
1 kepce corba
4 buyuk kofte
2 kasik Salata

Aksam da acikmamistim ama sıkıntıdan yedim abur cubur yemedim ciss li bir sey yok ama cok yedim rahatsiz oldum

Bu arada tartim gelmis
Esim aradi simdi

Bakalim sabah görcez
yazarim size

Ne cikarsa ciksin moral bozmak yok tatlim hemen toparlayip guzel sonuclar alicaz inaniyoruz yapicaz

Bence bitiririz
yeterki kopmayalim burdan
Bak ben aralikta beri buralardayim
3 hafta biraktim hemen saldim

Yok tatlim salmak birakmak sacmalamak yok neticelendiricez sunu skldik artik

Canlarim ara ogun yapiyorum suan 1 tane ikisi bi arada bi de 1 elmayla 2 diyet biskuviyle tarcnla yapilms minik toplar

Degisik bir seymis tatlim bu sen mi hazirladin sutle fln mi karistirp top haline getirdin

yok tatlim kimse kizmaz ama dikat etmelisin az ye öz ye hafif ye hafif kal. yemekten hemen sonra bekliyoruzz

Mavi kedicik hayr süt koymuyorz tatlim 1 orta boy elmayi rende yapip icine 1 tatli kas tarcn 2 ceviz ve 2 top karanfil atip pisiriyoruz ardndan limon lifli kepekli biskuvi den 2 tane icine ufaliyoruz kücuk kucuk yuvarliyorz 1 yemek kas hindistan cevizine batirarak servs yapiyorz canim tatli ihtyacina birebir

günaydın Çıtırlarım güzel bir gün hepimiz için güzel aydınlık olsun herkese bol bol muhabbete davet ediyorum biliyorum ki burdan uzaklaşırsak diyetten de uzaklaşıyoruz

kahvaltım
2 haşlama yumurta
maydanoz
biber
peynir
2 ceviz

hmm iyiymiş tatlımm bana bunlarla gelin şekersiz doğal tatlı afiyet olsun

Gunaydin kizlar
Mutlu bir gun olsun herkese
Nihayet tarti aci gerçi gosterdi
64.8 ciktim

Yani 65 e dayanmisim

Ama nedenini bildigin icin ins 2 haftaya eski kiloma donucem sonrasi da hedef bayrama 60

Dun aksam misafirim vardi
Ama tatli faln yemedim
Yemegimi yedim ve bol cay ictim

Aksam yemegim
1 porsiyon et sote
Yogurtlu havuc
Salata
Ayran

Kahvaltim
2 kucuk muz
Sut

Bugun erken cikicam oglen evdeyim bol saglikli seyler yiycem

Off kizlar su tarti beni çok motive etti

Cuma yine tartilir yazarim

Haklisin Tatlim olan oldu ama iyi de geldi gerçekle yuzlesmek hirs yapti bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…