Ooovv harika bir menu olmus tatlimöğlen yemeğim
3 kadınbudu köfte
cacık
2 kaşık çorba
2 kaşık yoğurtlu havuç
Ooovv harika bir menu olmus tatlim
Karbonhidrat tuketmediginde gozumden kacmiyor
Bende bulgur pilavini biraz ara verme karari aldim cok seviyorum ama napalim
Aksama yemege misafirim var
Ama asla fazla kacirmiycam
Off o degilde isin yoksa git yorgun yorgun hazirlik yap offff
Bazen Calismaktan nefret ediyorum
İnsallah canım yaa hoş buldum5
Hosgeldin canim
Umarim ulasirsin hedefine
Senin bebisi de allah bağışlasın yok ben isparta da oturuyorumAllah bagislasin bebegini canim benimde 10 aylik bir kzm var yaslarimiz ve kilolarimzda birbirine yaknms bnde 23 yasndaym istanbulda mi oturuyorsn canim
Bu arada tartim gelmis
Esim aradi simdi
Bakalim sabah görcez
yazarim size
Bence bitiririz
yeterki kopmayalim burdan
Bak ben aralikta beri buralardayim
3 hafta biraktim hemen saldim
Canlarim ara ogun yapiyorum suan 1 tane ikisi bi arada bi de 1 elmayla 2 diyet biskuviyle tarcnla yapilms minik toplar
Kızlar bu gün çok fazla giremedim işleri bitirip yürüyüşe bi çıktım 2 de çıkış o çıkış yeni geldim ewe şimdi yemek yapmam lazım hadi akşam da davetliyim geç girerim kızmayın olurmu
Aksam yemegim biraz fazla oldu izgara 3 kofte bi kucuk tavuk 2 dilim ekmek 1 bardak ayran
Kizlar yarin oglum sunnet olucak girmeye calusicam
Mavi kedicik hayır süt koymuyoruz tatlım 1 orta boy elmayı rende yapıp içine 1 tatlı kas tarçın 2 ceviz ve 2 top karanfil atıp pişiriyoruz ardından limon lifli kepekli bisküvi den 2 tane içine ufalıyoruz küçük küçük yuvarlıyoruz 1 yemek kas Hindistan cevizine batırarak servis yapıyoruz canim tatlı ihtiyacına birebir
Ne cikarsa ciksin moral bozmak yok tatlim hemen toparlayip guzel sonuclar alicaz inaniyoruz yapicaz
Yok tatlim salmak birakmak sacmalamak yok neticelendiricez sunu skldik artik
Degisik bir seymis tatlim bu sen mi hazirladin sutle fln mi karistirp top haline getirdin
yok tatlim kimse kizmaz ama dikat etmelisin az ye öz ye hafif ye hafif kal. yemekten hemen sonra bekliyoruzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?