Ohh harika bir kahvalti olmusgünaydın Çıtırlarım güzel bir gün hepimiz için güzel aydınlık olsun herkese bol bol muhabbete davet ediyorum biliyorum ki burdan uzaklaşırsak diyetten de uzaklaşıyoruz
kahvaltım
2 haşlama yumurta
maydanoz
biber
peynir
2 ceviz
Hayirli olsun canimKizlar yarin oglum sunnet olucak girmeye calusicam
Sagol tatlim benim tesekkur edermhmm iyiymiş tatlımm bana bunlarla gelin şekersiz doğal tatlı afiyet olsun
Canim benim hic üzulme hepimiz oyle olduk cok bosladk kilo aldk bnde en son 62 gelmistm ama napcz diyete devam bu isin üstesinden hepbirlkte gelelim artkGunaydin kizlar
Mutlu bir gun olsun herkese
Nihayet tarti aci gerçi gosterdi
64.8 ciktim
Yani 65 e dayanmisim
Ama nedenini bildigin icin ins 2 haftaya eski kiloma donucem sonrasi da hedef bayrama 60
Masallah canim sonuc güzel verirsin ins. 1300 g mi ne kadar sürede verdn canimslm kızlar k.b gece çok geç ewe geldik işim çok fazla ewde bitireyim bu gün ve dünün menüsünü paylaşcam sizinle bu arada sabah tartıldım 1300 g vermişim cumaya kadar 700 g verebilirmiyim sizce
Gunaydin kizlar
Mutlu bir gun olsun herkese
Nihayet tarti aci gerçi gosterdi
64.8 ciktim
Yani 65 e dayanmisim
Ama nedenini bildigin icin ins 2 haftaya eski kiloma donucem sonrasi da hedef bayrama 60
Dun aksam misafirim vardi
Ama tatli faln yemedim
Yemegimi yedim ve bol cay ictim
Aksam yemegim
1 porsiyon et sote
Yogurtlu havuc
Salata
Ayran
Kahvaltim
2 kucuk muz
Sut
Bugun erken cikicam oglen evdeyim bol saglikli seyler yiycem
Off kizlar su tarti beni çok motive etti
Cuma yine tartilir yazarim
slm kızlar k.b gece çok geç ewe geldik işim çok fazla ewde bitireyim bu gün ve dünün menüsünü paylaşcam sizinle bu arada sabah tartıldım 1300 g vermişim cumaya kadar 700 g verebilirmiyim sizce
Kizlar kahvaltim 1 tatli kasigi yagla 3 zeytn 1 tatli kas peynrle maydonoz ve bol sebzeyle yapilms yumurta yaninda da yesillik 1 dilim kepekli ekmek sekersz cay
Oglen ise 4 yemek kaşığı kiymali patlicanli patatesli firin yemegi 2 yemek kas. Pilav 1 bardk ayran
Tesekkurler canimneeeeee kız deniz gelmeyim oraya bi daha o 64 ü görürsem elimden çekeceğin var senin
dikkat edicez tatlımmm başka çaremiz mi var gözüm üstünde ona göre
verilmez tatlımm verirsen sıkıntı var demektir 3 günde 700 gram yağdan verilmez ve dolayısıyla sağlıklı da olmaz o yüzden hedef koyma o şekilde sakın
menülerin güzel tatlımm afiyet olsun
AFiyet olsn canim güzelmis menunçökertme kebabı çıkmış yemekhanede, lezzetliydi anlatayım azcık ;
altta patates kızartması ince ince kıyılıp kızartılmış, üstüne yoğurt , üzerine et ve en üste salça sosu bu şekilde bi tabak ama retorana kıyaslanırsa yarım porsiyon ancak çıkardı bence
öğlen
çökertme kebabı
2 kaşık çorba
2 çatal da makarna yemesem de olurdu ama menüm zengin değil diye yedim
en son geçen cuma tartıldım işte 6 gündeMasallah canim sonuc güzel verirsin ins. 1300 g mi ne kadar sürede verdn canim
Guzel sonuc canimen son geçen cuma tartıldım işte 6 günde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?