• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

günaydın Çıtırlarım güzel bir gün hepimiz için güzel aydınlık olsun herkese bol bol muhabbete davet ediyorum biliyorum ki burdan uzaklaşırsak diyetten de uzaklaşıyoruz

kahvaltım
2 haşlama yumurta
maydanoz
biber
peynir
2 ceviz
Ohh harika bir kahvalti olmus
Bende dun boyle yemistim bugun meyve olsun istedim

slm kızlar k.b gece çok geç ewe geldik işim çok fazla ewde bitireyim bu gün ve dünün menüsünü paylaşcam sizinle bu arada sabah tartıldım 1300 g vermişim cumaya kadar 700 g verebilirmiyim sizce

Gunaydin kizlar
Mutlu bir gun olsun herkese
Nihayet tarti aci gerçi gosterdi
64.8 ciktim

Yani 65 e dayanmisim

Ama nedenini bildigin icin ins 2 haftaya eski kiloma donucem sonrasi da hedef bayrama 60
Canim benim hic üzulme hepimiz oyle olduk cok bosladk kilo aldk bnde en son 62 gelmistm ama napcz diyete devam bu isin üstesinden hepbirlkte gelelim artk

slm kızlar k.b gece çok geç ewe geldik işim çok fazla ewde bitireyim bu gün ve dünün menüsünü paylaşcam sizinle bu arada sabah tartıldım 1300 g vermişim cumaya kadar 700 g verebilirmiyim sizce
Masallah canim sonuc güzel verirsin ins. 1300 g mi ne kadar sürede verdn canim

Kizlar kahvaltim 1 tatli kasigi yagla 3 zeytn 1 tatli kas peynrle maydonoz ve bol sebzeyle yapilms yumurta yaninda da yesillik 1 dilim kepekli ekmek sekersz cay

Oglen ise 4 yemek kaşığı kiymali patlicanli patatesli firin yemegi 2 yemek kas. Pilav 1 bardk ayran

Gunaydin kizlar
Mutlu bir gun olsun herkese
Nihayet tarti aci gerçi gosterdi
64.8 ciktim

Yani 65 e dayanmisim

Ama nedenini bildigin icin ins 2 haftaya eski kiloma donucem sonrasi da hedef bayrama 60

neeeeee kız deniz gelmeyim oraya bi daha o 64 ü görürsem elimden çekeceğin var senin :KK67:

Dun aksam misafirim vardi
Ama tatli faln yemedim
Yemegimi yedim ve bol cay ictim

Aksam yemegim
1 porsiyon et sote
Yogurtlu havuc
Salata
Ayran

Kahvaltim
2 kucuk muz
Sut

Bugun erken cikicam oglen evdeyim bol saglikli seyler yiycem

Off kizlar su tarti beni çok motive etti

Cuma yine tartilir yazarim

dikkat edicez tatlımmm başka çaremiz mi var gözüm üstünde ona göre :KK62:

verilmez tatlımm verirsen sıkıntı var demektir 3 günde 700 gram yağdan verilmez ve dolayısıyla sağlıklı da olmaz o yüzden hedef koyma o şekilde sakın :KK19:

Kizlar kahvaltim 1 tatli kasigi yagla 3 zeytn 1 tatli kas peynrle maydonoz ve bol sebzeyle yapilms yumurta yaninda da yesillik 1 dilim kepekli ekmek sekersz cay

Oglen ise 4 yemek kaşığı kiymali patlicanli patatesli firin yemegi 2 yemek kas. Pilav 1 bardk ayran

menülerin güzel tatlımm afiyet olsun :KK55:

çökertme kebabı çıkmış yemekhanede, lezzetliydi anlatayım azcık ;
altta patates kızartması ince ince kıyılıp kızartılmış, üstüne yoğurt , üzerine et ve en üste salça sosu bu şekilde bi tabak ama retorana kıyaslanırsa yarım porsiyon ancak çıkardı bence

öğlen

çökertme kebabı
2 kaşık çorba
2 çatal da makarna yemesem de olurdu ama menüm zengin değil diye yedim

neeeeee kız deniz gelmeyim oraya bi daha o 64 ü görürsem elimden çekeceğin var senin :KK67:

dikkat edicez tatlımmm başka çaremiz mi var gözüm üstünde ona göre :KK62:

verilmez tatlımm verirsen sıkıntı var demektir 3 günde 700 gram yağdan verilmez ve dolayısıyla sağlıklı da olmaz o yüzden hedef koyma o şekilde sakın :KK19:

menülerin güzel tatlımm afiyet olsun :KK55:
Tesekkurler canim

A
çökertme kebabı çıkmış yemekhanede, lezzetliydi anlatayım azcık ;
altta patates kızartması ince ince kıyılıp kızartılmış, üstüne yoğurt , üzerine et ve en üste salça sosu bu şekilde bi tabak ama retorana kıyaslanırsa yarım porsiyon ancak çıkardı bence

öğlen

çökertme kebabı
2 kaşık çorba
2 çatal da makarna yemesem de olurdu ama menüm zengin değil diye yedim
AFiyet olsn canim güzelmis menun

tmm olduğu kadar artık
sabah menüm
iki tam buğday ekmeği 1 kk peynir tost
yeşillik
sekersiz çay
ara
yeşil elma

öğle menüm
1 kase tarhana çorbası
salata
1çb yoğurt

Aksam yemegim 4 yemek kaşığı kiymali patlicanli patatesli firin yemegi 1 dilim kepekli ekmek bir küçük kase cacik ve salata

Eveeett ben geldim

Ogle
1 porsiyon firinda tavuk
Yogurtlu patlican
Salata

Aksam az once yedim
Kozlenmis biber patlican
Ayran
Maydanoz

Ve kizimla 25 dk yuruyus yaptik 1 saat önce
Dahada yururduk ama yagmur atistirinca döndük

Sizin menuler de cok iyi kizlar:KK15:
Ben sıkı yonetim ilan ettim su fazlaliklari derhal atmaliyim:KK20:
2 hafta Tadimlikta olsa kaçamak yasak
Eski yediklerime sayayim:KK48::KK59:

Aksam yemegim
Tavuklu peynirli salata
Ayran

Bugun erken yedim iyi oldu keske iste daha erken dönsem de daha erken yiyebilsem

Back