Mavi kedicim kesinlikle sana katiliyorum ve sonuna kadar da uymata hazirim artk şu kilo skntısndan bir an önce kurtulmak istiyorumGünaydın Çıtırlarım
günlüğün kurucu başkanı olarak bazı kararlar aldım ve uymanızı rica ediyorum. Şöyleki;
1- Aktif katılım göremiyorum. maalesef herkes yediğini yazıp çıkıyor bazen onu da yazmıyor mavi kedi dahil. herkesten aktif katılım bekliyorum gün içinde en az 6 mesaj bekliyorum menülerin dışında bu da tabiki.
2- birbirimizin kontrolü sağlanmalı. burda günlük arkadaşıysak birbirimizi kontrol edip yanlışlarımızı eksikliklerimizi söylemeliyiz ki şu kilo verme işini sıkı tutup bir an evvel bitirelim.
3- kilo bildirimi yapmıyoruz bu da olmaz. ben cuma günleri kilo bildirimimiz olsun diyorum. başka öneriniz itirazınız varsa beklerim.
4- spor aktivite ve su. bunlar önemli ve bunlara da dikkat edilip bildirilecek.
kısaca özet geçeyim:
1- aktif katılım ve günlük 6 mesajdan fazla hafta sonları da dahil.
2- birbirimizi kontrol ve denetleme
3- cuma günleri kilo bildirimi
4- spor ve bol su
not: talep ve görüşlerinize açığım.
Tatlim bende ayca kayayi uyguluyorum genelde. Yani uyguluyorm demeyelim de örnek aliyorum. Verdigi örnek menulerini cok begeniyorm ve cok uygun geliyo bana. Hatta kitabini da aldim guzel oluyo arada acip bakmakmavi kedicim katılıyorum tatlım sana artık üstümüze yapışan kılolardan kurtulalım gitsin
bu arada bende diyetisyene gitmiycem artık daha once uyguladığım ayça kaya diyetime geri doınuş yaptım bugun ıtıbarıyle
ve spor leslı yapıyorum akşamları ve gun içinde yarım saat yuruyuş
günaydın kızlar 22 yasındayım evliyim bir kızım var 1.5 ysında doğumda 18 kilo aldım 8 kg verdim ama 10 kilo kaldı defalarca diyete başlayıp bıraktım ama bu hafta gerçekten kararlıym 60.9 kiloyum 154 boyum hamile kalmadan önce 50 kiloydum
sağol cnm :)
kurallara uyabileceğimi düşünüyorum spor ve suya gelince her gün yürüyüş yapıp 2.5 l su içiyorum zaten
kilo bildirimleri ne zaman
Bende aynisini örnek aliyorum canim bizim kilomuza uygunuda bu zatenBende kitabi var canim verdigi tarifleti bende deniyorum gayet guzel ben 42323 uyguluyorum sen hangisini uyguluyosun
Allah bagislasin bebegini canim benimde 10 aylik bir kzm var yaslarimiz ve kilolarimzda birbirine yaknms bnde 23 yasndaym istanbulda mi oturuyorsn canimgünaydın kızlar 22 yasındayım evliyim bir kızım var 1.5 ysında doğumda 18 kilo aldım 8 kg verdim ama 10 kilo kaldı defalarca diyete başlayıp bıraktım ama bu hafta gerçekten kararlıym 60.9 kiloyum 154 boyum hamile kalmadan önce 50 kiloydum
Guzel menu canimKzlar ögle ögunum 3 ince dilim sucuk ve 1 ince dilim kasarla 2 dilm kepekli ekmekle yapilms yagsz tost 3 zeytn salatalik domates ve sekersz cay
Bence bitiririzBayrama kadar ins bitirirz kizlar bu isi
Hosgeldin canimgünaydın kızlar 22 yasındayım evliyim bir kızım var 1.5 ysında doğumda 18 kilo aldım 8 kg verdim ama 10 kilo kaldı defalarca diyete başlayıp bıraktım ama bu hafta gerçekten kararlıym 60.9 kiloyum 154 boyum hamile kalmadan önce 50 kiloydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?