Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

tamam kızlar anlaştık p.tesi tartılıyoruz ve 10 nisan a kadar tartı yüzü görmek yok

öğlen menüm

3 kaşık mantar çorbası
1 kaşık bulgur pilavı
4 ızgara köfte domates biberi yanında
1 bardak ayran

evet öğlen menüm de şahanee akşama da sebze düşünmüştüm ama et olacak yine muhtemelen neyse protein ağırlıklı olsun bugünlük bakalım

kızlar akşama sporumuzu yapmayı unutmuyoruz bu arada ben jillian 5. güne devam edicem sizden de egzersiz programı bekliyorum ona göre

Aksam Menum

izgara et
salata ve yogurt

Bi saat sonra jillian yapmayi planliyorum hadi bakalimmm mavi kedi

Slm canlarım memlekete gittim geldim uçakla
Dayımla yengemin Mevlütü vardı orda olmak istedim dün geldim evime bugün de temizlikle geçti günüm pazartesi aranızdayım öpüyorum hepinizi

Gunaydin kizlar
Topigimiz 3. Sayfalara dusmus

Bende duzensiz beslendigim bir hafta sonundan sonra karsinizdayim
sizler de aktif olun canlar yaz kapida
bir birakirsak hepten gider

Kahvaltim
1 elma
1 portakal
Sut

Slm canlarım memlekete gittim geldim uçakla
Dayımla yengemin Mevlütü vardı orda olmak istedim dün geldim evime bugün de temizlikle geçti günüm pazartesi aranızdayım öpüyorum hepinizi
Allah kabul etsin canim
Ben de bu Haftasonu azicik bozdum gibi bugun tekrar toparladim
Gel valla belki bizde daha azimli oluruz

Ogle yemegim
2 mercimek köftesi
1 kase yogurtlu sehriye salatasi

Dun aksam
yogurtlu karnabahar Bolca
3 kasik bulgur pilavi

Kahvaltim 2 dlm kepekli ekmege peynirli tost
Beyazcay

günaydın günlükçüm
sınavlarım bitti ve ben geldim

kahvaltım

bi kase yoğurt
3 gün kurusu

günaydın canım hoşgeldin
kahvaltım 1 yumurta 1kk peynır 5 zeytin 2 dilim ekmek

günaydın canım hoşgeldin
kahvaltım 1 yumurta 1kk peynır 5 zeytin 2 dilim ekmek

günaydınlar tatlımmm diyete devam ediyor muydun sen kimse günlüğe yazmayınca herkes firar diye düşünmüştüm

ben hep baktım günlüğe kımse yazmayınca bende yazmadım devam ediyorum etmeyıp napcam canım çok zor kılo verıyorum resmen yapıştı kılolar gıtmıyo spora başladım inş boyle faydasını görürüm

iyi yapmışsın tatlımm diyetisyenin kontrolü üzerinde oluyordur , dikkat ettiğin iyi olmuş
ben sınavlar fln derken çok dikkat edemedim pek, artık güzel şeyler yapmak istiyorum bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…