Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..
Etkili ve carpici bir baslangic olmus tatlim
Bu sabah bir hirsla basladim
Dun jilliani yarim biraktim belim agridi biraz
Ama jillian yapmadigim gunler tekrar yuruyus yapicam
Ne zamandir biraktim yurumuyorum artik baslamak lazim bir yerden
dün akşam itibariyle bir karar aldım ve tatlı sea44
cığım da buna uymak istediğini söyledi.
Aldığım karar olması gereken bir şeydi aslında.
Olması gereken ama bizlerin biraz rahat davrandığı en azında kendim için söylüyorum.
çok katı kurallarım olacak!
Şöyleki;
ekmek ve türevi gıdalar yok, tatlı yok şeker yok
akşam 8 den sonra ağza lokma koymak yok
çay kahve içilebilir yanında hiç bir şey yemek yok
pirinç zaten pek sevdiğim bir şey değildi ama bulgur pilavı da yok belki 1 hafta içerisinde bi kaç kaşık
öğün atlamak yok,
ara öğün yok! çok acıktık baktık fena oluyoruz ; Leblebi 1 avuç kadar, ceviz, çiğ kuruyemiş kavrulmamış, gün kurusu incir az miktarda yenebilir ama mümkünse yenmeyecek ve leptinlerimiz özgürce salgılanacak!
bol su içilecek ben 2.5 - 3 litre kadar içmeye çalışıyorum.
yeşilçay- beyaz çay içilecek
kahvaltılar sağlam olacak yumurtalı , omletli sağlıklı sağlıklı,
spor yapılacak yürüyüş koşu egzersiz jillian leslie plates artık hangisi istenirse,
komşuya gittim, anneme gittim ay günüm vardı aman arkadaşlar ikram etti iki çatal şundan bir lokma bundan yedim demek yok her öğün sağlıklı olacak sağlam olacak!
2 hafta bu şekilde devam edilecek ve tartılmak da yok tartılar pilleri çıkarılıp dolaba kilitlenecek!
2 hafta sonunda sonuçlarımızı paylaşıyoruz ...
ben uyarım 2 hafta boyunca diyenleri bekliyorum ay yok gelemem ben uğraşamam benim diyetim böyle iyi diyenler, diyecek olanlar çabuk sıkılanlar, hiç katılmasın çok kızarım!
dün akşam itibariyle bir karar aldım ve tatlı sea44
cığım da buna uymak istediğini söyledi.
Aldığım karar olması gereken bir şeydi aslında.
Olması gereken ama bizlerin biraz rahat davrandığı en azında kendim için söylüyorum.
çok katı kurallarım olacak!
Şöyleki;
ekmek ve türevi gıdalar yok, tatlı yok şeker yok
akşam 8 den sonra ağza lokma koymak yok
çay kahve içilebilir yanında hiç bir şey yemek yok
pirinç zaten pek sevdiğim bir şey değildi ama bulgur pilavı da yok belki 1 hafta içerisinde bi kaç kaşık
öğün atlamak yok,
ara öğün yok! çok acıktık baktık fena oluyoruz ; Leblebi 1 avuç kadar, ceviz, çiğ kuruyemiş kavrulmamış, gün kurusu incir az miktarda yenebilir ama mümkünse yenmeyecek ve leptinlerimiz özgürce salgılanacak!
bol su içilecek ben 2.5 - 3 litre kadar içmeye çalışıyorum.
yeşilçay- beyaz çay içilecek
kahvaltılar sağlam olacak yumurtalı , omletli sağlıklı sağlıklı,
spor yapılacak yürüyüş koşu egzersiz jillian leslie plates artık hangisi istenirse,
komşuya gittim, anneme gittim ay günüm vardı aman arkadaşlar ikram etti iki çatal şundan bir lokma bundan yedim demek yok her öğün sağlıklı olacak sağlam olacak!
2 hafta bu şekilde devam edilecek ve tartılmak da yok tartılar pilleri çıkarılıp dolaba kilitlenecek!
2 hafta sonunda sonuçlarımızı paylaşıyoruz ...
ben uyarım 2 hafta boyunca diyenleri bekliyorum ay yok gelemem ben uğraşamam benim diyetim böyle iyi diyenler, diyecek olanlar çabuk sıkılanlar, hiç katılmasın çok kızarım!
Gunaydn kizlar kusura bakmayn bikacgundur katilamuorm yogundm baya okudum yorumlarnizi gayette güzel ben varim kizlar ama paxartesi kilomuzu görüp oyle baslasak daha iyi olmazmi hem tam ne kdr verdgmizi gorurdk
Gunaydn kizlar kusura bakmayn bikacgundur katilamuorm yogundm baya okudum yorumlarnizi gayette güzel ben varim kizlar ama pazartesi kilomuzu görüp oyle baslasak daha iyi olmazmi hem tam ne kdr verdgmizi gorurdk