• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

günaydın çıtırlar güzel bir Ankara sabahından herkese selamlar günümüz hiç kaçamaksız az kalorili bol hareketli geçsin :KK55::KK49:

kahvaltım

2 yumurtadan omlet
zeytin
ve yoğurt
Etkili ve carpici bir baslangic olmus tatlim
Bu sabah bir hirsla basladim
Dun jilliani yarim biraktim belim agridi biraz
Ama jillian yapmadigim gunler tekrar yuruyus yapicam
Ne zamandir biraktim yurumuyorum artik baslamak lazim bir yerden

Gunaydin citirlar

Kahvalti
2 yumurta
2 dilim peynir
Cay

Oglene disardan soyledik
Tavuk Izgara olacak

Belki aksama da proteinli birseyler bulursam bugun protein gunu gibi olacak
Plan siz oldu ama yaparsam fena olmaz

dün akşam itibariyle bir karar aldım ve tatlı sea44 sea44 cığım da buna uymak istediğini söyledi.
Aldığım karar olması gereken bir şeydi aslında.
Olması gereken ama bizlerin biraz rahat davrandığı en azında kendim için söylüyorum.
çok katı kurallarım olacak!

Şöyleki;

ekmek ve türevi gıdalar yok, tatlı yok şeker yok

akşam 8 den sonra ağza lokma koymak yok

çay kahve içilebilir yanında hiç bir şey yemek yok

pirinç zaten pek sevdiğim bir şey değildi ama bulgur pilavı da yok belki 1 hafta içerisinde bi kaç kaşık

öğün atlamak yok,

ara öğün yok! çok acıktık baktık fena oluyoruz ; Leblebi 1 avuç kadar, ceviz, çiğ kuruyemiş kavrulmamış, gün kurusu incir az miktarda yenebilir ama mümkünse yenmeyecek ve leptinlerimiz özgürce salgılanacak!

bol su içilecek ben 2.5 - 3 litre kadar içmeye çalışıyorum.

yeşilçay- beyaz çay içilecek

kahvaltılar sağlam olacak yumurtalı , omletli sağlıklı sağlıklı,

spor yapılacak yürüyüş koşu egzersiz jillian leslie plates artık hangisi istenirse,

komşuya gittim, anneme gittim ay günüm vardı aman arkadaşlar ikram etti iki çatal şundan bir lokma bundan yedim demek yok her öğün sağlıklı olacak sağlam olacak!

2 hafta bu şekilde devam edilecek ve tartılmak da yok tartılar pilleri çıkarılıp dolaba kilitlenecek!

2 hafta sonunda sonuçlarımızı paylaşıyoruz ...

ben uyarım 2 hafta boyunca diyenleri bekliyorum ay yok gelemem ben uğraşamam benim diyetim böyle iyi diyenler, diyecek olanlar çabuk sıkılanlar, hiç katılmasın çok kızarım!

10 nisana kadar bakalım sonuçlar ne olacak!

evet ben geldim öğlen güzel bir yemek yedim tabiki kaçamak ve yememem gereken şeyler yok

öğlen
bi kaç kuşbaşı et
1 kepçe kadar zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık sebze çorba
bol salata

akşama doğru acıkırsam diye leblebi aldım bugün bitki çaylarımı da içicem ohh mis:KK37:

dün akşam itibariyle bir karar aldım ve tatlı sea44 sea44 cığım da buna uymak istediğini söyledi.
Aldığım karar olması gereken bir şeydi aslında.
Olması gereken ama bizlerin biraz rahat davrandığı en azında kendim için söylüyorum.
çok katı kurallarım olacak!

Şöyleki;

ekmek ve türevi gıdalar yok, tatlı yok şeker yok

akşam 8 den sonra ağza lokma koymak yok

çay kahve içilebilir yanında hiç bir şey yemek yok

pirinç zaten pek sevdiğim bir şey değildi ama bulgur pilavı da yok belki 1 hafta içerisinde bi kaç kaşık

öğün atlamak yok,

ara öğün yok! çok acıktık baktık fena oluyoruz ; Leblebi 1 avuç kadar, ceviz, çiğ kuruyemiş kavrulmamış, gün kurusu incir az miktarda yenebilir ama mümkünse yenmeyecek ve leptinlerimiz özgürce salgılanacak!

bol su içilecek ben 2.5 - 3 litre kadar içmeye çalışıyorum.

yeşilçay- beyaz çay içilecek

kahvaltılar sağlam olacak yumurtalı , omletli sağlıklı sağlıklı,

spor yapılacak yürüyüş koşu egzersiz jillian leslie plates artık hangisi istenirse,

komşuya gittim, anneme gittim ay günüm vardı aman arkadaşlar ikram etti iki çatal şundan bir lokma bundan yedim demek yok her öğün sağlıklı olacak sağlam olacak!

2 hafta bu şekilde devam edilecek ve tartılmak da yok tartılar pilleri çıkarılıp dolaba kilitlenecek!

2 hafta sonunda sonuçlarımızı paylaşıyoruz ...

ben uyarım 2 hafta boyunca diyenleri bekliyorum ay yok gelemem ben uğraşamam benim diyetim böyle iyi diyenler, diyecek olanlar çabuk sıkılanlar, hiç katılmasın çok kızarım!

10 nisana kadar bakalım sonuçlar ne olacak!
Onceden de dedigim gibi ben varim tatlim
Hatta o kadar varim ki bugun yemegin yaninda gelen tatliyi yemedim tum israrlara ragmen

evet ben geldim öğlen güzel bir yemek yedim tabiki kaçamak ve yememem gereken şeyler yok

öğlen
bi kaç kuşbaşı et
1 kepçe kadar zeytinyağlı taze fasulye
2 kaşık sebze çorba
bol salata

akşama doğru acıkırsam diye leblebi aldım bugün bitki çaylarımı da içicem ohh mis:KK37:

Oh afiyet olsun
Menun cok iyi
Bozmak yok aslaaaàa

Onceden de dedigim gibi ben varim tatlim
Hatta o kadar varim ki bugun yemegin yaninda gelen tatliyi yemedim tum israrlara ragmen

aferin sanaaa:nazar::nazar::nazar::KK50:

Ogle yemegim
1 porsiyon tavuk pirzola
Ayran
Azcik maydonoz nane

menü şahanee tatlımmmm afiyet olsunnn :KK15:

Oh afiyet olsun
Menun cok iyi
Bozmak yok aslaaaàa

asla tatlımm aslaaa şu iki hafta bir geçsin sonuçları görelim de ona göre şekilleniriz yine :KK53:

Ara
Bi avuc leblebi
Maden suyu

Aksam
Balik
Salata

Iyi geceler millet

Kizi uyut falan derken ancak gelebildim

Aksam yemegim
1 kocaman tabak Kiymali ispanak
Yogurt
Turp

Ayrica Bolca temizlik yaptim
SPor sayilmasada hiç oturmadim

Gunaydn kizlar kusura bakmayn bikacgundur katilamuorm yogundm baya okudum yorumlarnizi gayette güzel ben varim kizlar ama paxartesi kilomuzu görüp oyle baslasak daha iyi olmazmi hem tam ne kdr verdgmizi gorurdk

günaydın Çıtırlarımmmmm

kahvaltım geç yaptım biraz maalesef elimde olmayan sebeplerden dolayı

salatalık
zeytin
ve yoğurt

Gunaydin kizlar

Kahvaltim
2 yumurta
4 zeytin
Bolca peynir
Cay

kahvaltın güzel tatlım devam bu şekilde :kk77:

Gunaydn kizlar kusura bakmayn bikacgundur katilamuorm yogundm baya okudum yorumlarnizi gayette güzel ben varim kizlar ama pazartesi kilomuzu görüp oyle baslasak daha iyi olmazmi hem tam ne kdr verdgmizi gorurdk

olur tatlım p.tesi son kez tartılalım sonra 10 nisan a kadar tartılmak yok ve dediğim kurallar geçerli kurallar asla delinmeyecek:KK20:

Back