Gunaydin
Kahvalti
1 yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
1 cay bardagi sutlu kahve
Ufff 4 gundur ayni kilodayim
Bu nasil bir seydir
bu ara fazla mi yiyorum acaba diye dusunmekteyim
Gunaydin tatlisleernasilsiniz? Bugun kahvaltim 1 haslanmis yumurta 2 dilim salam 1 kk peynir maydanoz , yesil cay
Günaydın kızlar kahvaltm 6 yeşil zeytin bir haslanms yumurta maydanoz domates bir kepek ekmeği ve sekersiz cay
Canim Aynen metabolizmamız mi durdu neben de aynı şeyi düşünüyorum çok mu yiyorum diye her gün tartılmak istemiyorum ama 2 gün tartılmam gerekli haftada pazartesi ve cuma günleri o yüzden tartılıyorum ama pazartesi 59.5 din bugün ise sormaaa Allahıımmm yaa sinir oluyorummmmm sinirrrrr veremiyorum neden yaa nedennnn
Canim Aynen metabolizmamız mi durdu ne
Ya kaçamak bile yapmiyoruz
Inan ki hamurisinin tadini unuttum
Cikolata desen dun 1 kare icin bir ton vicdan yaptim
arkadas kunefeye gidelim dedi gecen gitmedim onlar bir guzel yedi
Bugun gelmis 2 kilo verdim diyor saka gibi
Seytan diyor ki onune ne gelirse ye soklansin vucut ama bu kez de onlari vermek icin ugras dur 2 hafta
Aglaaaacaaaaam
günaydın tatlişimmm kahvaltın çok güzel yinee maydanoz güzeli dicem sana ben gibi aşırı maydanoz yiyorsun çünkü maydanoz güzeliyiz bizz
güzel kahvalın tatlımmm afiyet olsun hepimiz maydanozcu olduk
[/QUOTE]]yan bilmiyorum valla kelin ilacı olsa hesabı
o son kilolarında fln mı 2 kilo verdim diyor tombuldur belki o biiz gibi değildir
bilmiyorum ne yapcağımı neden böyle olduğunu deli gibi spor yaptım 2 hafta bana mısın demedi gram faydasını görmedim bu hafta da benim gidesim gelmedi artık içimden gelmiyor heyecanım bitti resmen
Yani tombul da kunefeler borekler
kahvaltida Pideler yiyipte haftada 2 kilo
Insan ben neden boyleyim diyebiliyor
Yanlis yazmisim salata 5 kasik ti tam olcup koymustumNeyse iyice karamsarlasmadan ben menumu yazayim
Ogle
5 kasik az yagli bulgur pilavi
4 kasik patlican salatasi
Birazdan 2. Beyazcayimi içerim
Yanlis yazmisim salata 5 kasik ti tam olcup koymustum
Mutluluğun daim olsun tatlımöğlen yemeğim
çiğköfte bol marullu ve ayran
ayyy kızlar sabah tahlil yaptırmıştım kan değerlerim için fln geçen yıllarda karaciğer yağlanmam vardı yüksek derecede şimdi normalee dönmüşümm ayy o kadar mutlu oldum ki anlatamam
Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem
Bencede canim artk korumaya gec cnku boy kilo endeksn gayet iyi. Hem eminimki fiziginde de fazlalik bi yer görunmuyodur artk. Korumaya gecmek senin icin daha iyi olrKızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?