• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Gunaydin

Kahvalti
1 yumurta
1 dl peynir
1 dl ekmek
4 zeytin
1 cay bardagi sutlu kahve

Ufff 4 gundur ayni kilodayim
Bu nasil bir seydir
bu ara fazla mi yiyorum acaba diye dusunmekteyim

ben de aynı şeyi düşünüyorum çok mu yiyorum diye her gün tartılmak istemiyorum ama 2 gün tartılmam gerekli haftada pazartesi ve cuma günleri o yüzden tartılıyorum ama pazartesi 59.5 din bugün ise sormaaa Allahıımmm yaa sinir oluyorummmmm sinirrrrr veremiyorum neden yaa nedennnn :mad:

Gunaydin tatlisleer :KK39::KK25: nasilsiniz? Bugun kahvaltim 1 haslanmis yumurta 2 dilim salam 1 kk peynir maydanoz , yesil cay

günaydın tatlişimmm kahvaltın çok güzel yinee maydanoz güzeli dicem sana ben gibi aşırı maydanoz yiyorsun çünkü maydanoz güzeliyiz bizz :KK48:

Günaydın kızlar kahvaltm 6 yeşil zeytin bir haslanms yumurta maydanoz domates bir kepek ekmeği ve sekersiz cay

güzel kahvalın tatlımmm afiyet olsun hepimiz maydanozcu olduk :KK19:

ben de aynı şeyi düşünüyorum çok mu yiyorum diye her gün tartılmak istemiyorum ama 2 gün tartılmam gerekli haftada pazartesi ve cuma günleri o yüzden tartılıyorum ama pazartesi 59.5 din bugün ise sormaaa Allahıımmm yaa sinir oluyorummmmm sinirrrrr veremiyorum neden yaa nedennnn :mad:
Canim Aynen metabolizmamız mi durdu ne
Ya kaçamak bile yapmiyoruz
Inan ki hamurisinin tadini unuttum
Cikolata desen dun 1 kare icin bir ton vicdan yaptim
arkadas kunefeye gidelim dedi gecen gitmedim onlar bir guzel yedi
Bugun gelmis 2 kilo verdim diyor saka gibi
Seytan diyor ki onune ne gelirse ye soklansin vucut ama bu kez de onlari vermek icin ugras dur 2 hafta
Aglaaaacaaaaam:mad::mad:

Canim Aynen metabolizmamız mi durdu ne
Ya kaçamak bile yapmiyoruz
Inan ki hamurisinin tadini unuttum
Cikolata desen dun 1 kare icin bir ton vicdan yaptim
arkadas kunefeye gidelim dedi gecen gitmedim onlar bir guzel yedi
Bugun gelmis 2 kilo verdim diyor saka gibi
Seytan diyor ki onune ne gelirse ye soklansin vucut ama bu kez de onlari vermek icin ugras dur 2 hafta
Aglaaaacaaaaam:mad::mad:

yan bilmiyorum valla kelin ilacı olsa hesabı
o son kilolarında fln mı 2 kilo verdim diyor tombuldur belki o biiz gibi değildir
bilmiyorum ne yapcağımı neden böyle olduğunu deli gibi spor yaptım 2 hafta bana mısın demedi gram faydasını görmedim bu hafta da benim gidesim gelmedi artık içimden gelmiyor heyecanım bitti resmen

günaydın tatlişimmm kahvaltın çok güzel yinee maydanoz güzeli dicem sana ben gibi aşırı maydanoz yiyorsun çünkü maydanoz güzeliyiz bizz :KK48:

güzel kahvalın tatlımmm afiyet olsun hepimiz maydanozcu olduk :KK19:

:KK68::KK68::KK68: Evet maydanoz guzeliyiz cok tatli yaa:KK36:

Gunaydn kizlar gec uyandgm icin dogru duzgun kahvalti yapamadm metabolizmam calismaya baslasn diye 3 kuru kayisi ve ihlamur cayi ictm. Kahvaltiyi saat 1 di yaptm 1 haslanms yumurta 3 zeytn 1 dlm kepekli ekmk roka maydonoz sekersz cay

]yan bilmiyorum valla kelin ilacı olsa hesabı
o son kilolarında fln mı 2 kilo verdim diyor tombuldur belki o biiz gibi değildir
bilmiyorum ne yapcağımı neden böyle olduğunu deli gibi spor yaptım 2 hafta bana mısın demedi gram faydasını görmedim bu hafta da benim gidesim gelmedi artık içimden gelmiyor heyecanım bitti resmen
Yani tombul da kunefeler borekler
kahvaltida Pideler yiyipte haftada 2 kilo
Insan ben neden boyleyim diyebiliyor

[/QUOTE]

]yan bilmiyorum valla kelin ilacı olsa hesabı
Yani tombul da kunefeler borekler
kahvaltida Pideler yiyipte haftada 2 kilo
Insan ben neden boyleyim diyebiliyor

[/QUOTE]
Ayni sekilde bende 4 gundur yurumuyorum
Isin tuhafi cok istahim da yok
Sadece tarti uzuyor beni

öğlen yemeğim

çiğköfte bol marullu ve ayran

ayyy kızlar sabah tahlil yaptırmıştım kan değerlerim için fln geçen yıllarda karaciğer yağlanmam vardı yüksek derecede şimdi normalee dönmüşümm ayy o kadar mutlu oldum ki anlatamam :KK71:

öğlen yemeğim

çiğköfte bol marullu ve ayran

ayyy kızlar sabah tahlil yaptırmıştım kan değerlerim için fln geçen yıllarda karaciğer yağlanmam vardı yüksek derecede şimdi normalee dönmüşümm ayy o kadar mutlu oldum ki anlatamam :KK71:
Mutluluğun daim olsun tatlım:KK15:

Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem o_O

yüzün küçülmeye başladıysa çirkinleşiyorsa yapma tatlımm tabiki daha fazla sağlık güzellik için yapıyoruz bunu zaten değil mi ?
eşin ne diyor ?

Kızlar bişey sorcam
Ben mezun olsam mı artık ya
Yüzüm çok kötü olmuş yanaklarım iyice çökmüş
Koruma ya mı geçsem o_O
Bencede canim artk korumaya gec cnku boy kilo endeksn gayet iyi. Hem eminimki fiziginde de fazlalik bi yer görunmuyodur artk. Korumaya gecmek senin icin daha iyi olr

Back