Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Kizlar mrb ogle yemegim aksamdan vardi 2 porsiyonluk yapmstm yemegimi. 4 ymk kas. Karnbaharli havuclu patatesli yemek 3 ymk kas. Bulgur pilavi 1 kücuk kase yogurt ve salata

öğlen yemeğim

2 kaşık ezogelin çorba
sebzeli kebap (türlü gibiydi)
3 kaşık bol peynirli makarna
Konya gevreği

kızlar sabahtan yazamadım işim vardı reglı olucam hep aynı kıloda gosterıyo reglıden olabılır mı tarında kontrole gıdıcem bakalım kaç gelıcem

olabilir tabiki tatlım hatta kesin ondandır

Ben neredeyse 1 kilo artıdayım ya canım çok sıkkın regl olamadığım için olabilirmi acaba

o yüzdendir tatlım regl zamanı moral bozmadan tartıya çıkmadan dikkatli bir şekilde beslenmek gerekli canını sıkma kısa süre içinde hedefine ulaşacaksın ben inanıyorum

Canim simdi hatirladim maydanoz kuru bagirsaklarada iyi gelir, kabizligi aradan goturur.

hmmm bunu öğrendiğim iyi oldu maydanozun dibine vurucam artık

Merhaba kizlar kusura bakmayn bugunbildrm yapamadm nobetteym yogunm biraz sabah kahvaltm kucuk dilim peynir 3 siyah zeytin salatalk domates sekersiz cay küçük parca beyaz ekmek sonra bir kayisi cayi ictm ogle yemegi patates puresi vardi 3 catal 3 kasik domates çorbası simdi öğün arasi yesil cay bir kuru incir avuc ici kadar kuru üzüm

Ayran Detoksu ile Zayıflama

Ayran detoksu, kısa süre içerisinde hızlı kilo vermek isteyen pek çok kişinin tercih ettiği bir yöntemdir. Amaç, vücutta bulunan ödemin atılması ve vücutta bulunmakta olan toksinlerden kurtulmaktır. Genellikle, düzenli beslenme ve spor yöntemi ile kilo vermekte olan kişiler, duraklama dönemine girdiklerinde uygular. Böylelikle, hem vücuttaki ödem atılır ve tarzı da büyük bir sola kayış olduğundan dolayı, kişiler motive olur ve diyetlerine kaldıkları yerden devam ederler, hem de metabolizma şaşırtılmış olunur.

Ayran Detoksu Nasıl Uygulanır?
Ayran Detoksu ile zayıflama sürecinde, ayran detoksuna uygun bir kahvaltı yapılır ve ardından her 2 saatte bir yalnızca ayran çorbası tüketilir. Kahvaltının geç saatlere kalmaması ve en geç saat 10’a kadar yapılması önemli bir ayrıntıdır. Son içilecek olan çorba ise; saat 20 civarında içilmelidir.

Ayran detoksunu uygularken, mümkün oldukça fazla su içerek, vücudun temizlenmesine yardımcı olmak önemlidir. Bir diğer nokta ise; çay, kahve gibi kafeinli içeceklerden mümkün oldukça uzak durmaktır. İçilecekse dahi, mutlaka şekersiz içilmeli ve ardından 1 büyük bardak su içilmelidir.
Ayran Detoksu Kahvaltısı Nasıl Olmalıdır?
Ayran detoksu kahvaltısı hafif bir kahvaltı olup, önerilen öğünden az ya da çok tüketilmemelidir.

• 1 kibrit kutusu kadar az yağlı peynir
  • Dilediğiniz kadar domates ve salatalık
  • 1 adet orta boy haşlanmış yumurta
  • 1 ince dilim esmer ekmek

Ayran Çorbası Nasıl Hazırlanır?
1 Günlük Malzemeler;

• 2 litre kadar ayran( Hazır ayranlardaki katkı maddelerinden dolayı önerilmemektedir.)
  • 2 adet orta boy salatalık
  • 4 yemek kaşığı buğday
  • 4 yemek kaşığı nohut
  • Dilediğiniz baharatlar

Yapılışı;

• Nohutları haşlayın ve beklemeye alın. Dilerseniz, fazla miktarda nohut haşlayarak, hem sonraki gün kullanabilirsiniz hem de buzdolabınızın buzluk kısmında uzun süre saklayabilirsiniz.
  • Buğdayları haşlayın ve salataları rendeleyin.
  • Hazırlamış olduğunuz 2 litre ayranın içerisine, nohut, buğday ve salatalıkları ekledikten sonra, dilediğiniz baharatları ekleyerek tüketebilirsiniz.

Ayran Detoksu Ne Kadar Süre Yapılmalıdır?
Uzmanlar tarafından ayda 1 kereden fazla yapılmaması tavsiye edilen bir yöntemdir ve 2 gün boyunca uygulamak mümkündür. Dilerseniz, 2 hafta ara ile birer gün de uygulamanız mümkündür. Detoksun ilk gününde, kilonun yaklaşık %75’i verilirken, 2. Gün bu oran %25’e indiği için, 2 hafta ara ile uygulamak daha fazla kilo kaybı yaşamanıza neden olacaktır.

Ayran Detoksu ile Ne Kadar Kilo Verilir?
En çok merak edilen soru, bu detoksu ile ne kadar kilo verilebileceğidir. Öncelikle bilmelisiniz ki, yaşanacak olan kilo kaybı kişisel farklılıklara göre değişecektir. Kilo kaybındaki en önemli etken, kişinin vücudundaki ödem miktarı olup, bunun yanı sıra, yaşı, kilosu, metabolizma hızı gibi etkenlere göre değişecektir. Ortalama olarak ise; 2 gün boyunca sürdürülen bu detoks boyunca 1,5-2 kilo kadar zayıflama görüldüğü tespit edilmiştir.

ne dersiniz kızlar bi inceleyin zor değil ama sıkıcı gibi son kilolarında olanlar için de kilo azalması pek söz konusu olmaz gibi ama ne yapalım bi konuşalım tartışalımm ?

ne dersiniz kızlar bi inceleyin zor değil ama sıkıcı gibi son kilolarında olanlar için de kilo azalması pek söz konusu olmaz gibi ama ne yapalım bi konuşalım tartışalımm ?
1 gunlulugune yapilabilir
Herkes uyarsa ben varim

Slm kızlar akşam yemeğimi yedim biraz önce
Yarım tavuk göğüsünden yağsız sote
Yağsız yeşillik salatası
Bir orta boy muz

Aksam yemegim
1 porsiyon ali nazik
1 kase yogurtlu mor lahana
Veèe bir kare bitter
Offf nasil da iyi geldi kizlar en son ne zaman yedim unutmusum
ama cok guzeldi

Neyse Bugunu de tamamladim
yagmur nedeniyle yuruyuste yok
Yat deniz yat kavun karpuz misali

Kzlar aksam yemek canim istemedi midem cok bulaniyodu. Ama ogun atlamamak adina 1 su bard sut ve yarm muz yedm az once de 2 tane cevz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…