Tatlim burda pek kutlanmiyor nevruzOglen yemeyim ciyer kavurma (zeytin yagli)3 kasik. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata. Ayran. Ara ogun 1 Adet kivi ve Mandalina. Aksam yemegim Mercimek çorbası tavuk Izgara kanat 3 Adet. Ayran. Bu gunun yemegi bu kadar aksam aciksam elma yeyicem, her gun 1,5 litre su tuketiyorum ve 3kupa yesil cay . Bugun temizlik yapiyorum,onun için saatinde yediklerimi paylasamadim. Ben Azerbaycanda yasiyorum bizde Nevruz bayrami olucak sizde kutluyormusunuz bu bayrami? Yazida yanlis yazsam kusura bakmayin
Guzel menu olmusKzlar aksam yemegim smdi yedim 4 ymk kas. Karnbahrli havuclu patatesli yemek 3 yemek kas. Bulgur pilavi. Bir kucuk kase yogurt ve salata
Tatlim burda pek kutlanmiyor nevruz
bu arada Azeri olman ne guzel
cok severim kardes milletiz
bir de cok guzel bir lehceniz var ben turkce ogretmeniyim
Universitede Azeri Turkcesi dersini almistim
Cok sirin bir dil
Evet noluyo be
Diyecektimki caktim olayi
Deryacim Benim de teknolojiyle pek aram yok hic anlamam
Seyma senin de masallah in var tabloya falan valla ben beceremezdim
Olsun Bunlari yapmaktan beceriHehehehtabloyu excell de yaptim kizzz burdan bulamadim nasil yapiliyo sonra goruntu olarak kaydedip resim gibi yukluyorum buraya abartmaya gerek yok
Oglen yemeyim ciyer kavurma (zeytin yagli)3 kasik. Mercimek çorbası. Bol yesillikli Salata. Ayran. Ara ogun 1 Adet kivi ve Mandalina. Aksam yemegim Mercimek çorbası tavuk Izgara kanat 3 Adet. Ayran. Bu gunun yemegi bu kadar aksam aciksam elma yeyicem, her gun 1,5 litre su tuketiyorum ve 3kupa yesil cay . Bugun temizlik yapiyorum,onun için saatinde yediklerimi paylasamadim. Ben Azerbaycanda yasiyorum bizde Nevruz bayrami olucak sizde kutluyormusunuz bu bayrami? Yazida yanlis yazsam kusura bakmayin
Gunaydinlarrrrr disarida kasvetli yagmurlu bir hava var
Sogukta
Evde olsakta battaniyeye sarinip keyif yapsak
Neyse hafta sonuna az kaldi
Kahvaltim
1 has yumurta
2 dl peynir
2 lokma pide
5 zeytin
2 kuru kayisi
Cay
Gunaydinnasilsiniz kizlar? Gune maydanoz limon kuru ile basladim birazdan kahvalti yapicam. 1 dilim Salam 1 kk peynir 2 zeytin maydanoz ve 1 Adet salatalik. 1 kupa yesil çay. Turkiye ile Azerbaycan arasında 2 saat fark var diye benim kahvaltim bu saatte simdi bizde saat 07 : 32.
Hayr canim diyetisyene gitmiyorm ama bir cok kez diyeet yapip basari almis biriymGuzel menu olmus
Tatlim diyetisyene giden sen miydin
Mavi kedicim maydonoz kürunu bilmem ama bende maydonozu tavsiye edebilirm dogumdan sonraki kilolarimi verirken her kahvaltmda mutlaka tuketr diger ogunlermdede salatama bol bol koyardm kisa surede verdm buyuk kismini halende cogu zaman kahvaltmda maydonoz tuketiyormkahvaltın güzel tatlımm afiyet olsun
maydanoz ben de tüketmeye başladım da sen kürü nasıl hazırlıyorsun tatlım bu arada ?
Yine guzel bir mavi kedi menusugünaydın tatlişlerimmmmm
kahvaltım
omlet 1 yumurtadan
ayran
zeytin
maydanoz
bi lokmacık da simit ve peynir
Mavi kedicim maydonoz kürunu bilmem ama bende maydonozu tavsiye edebilirm dogumdan sonraki kilolarimi verirken her kahvaltmda mutlaka tuketr diger ogunlermdede salatama bol bol koyardm kisa surede verdm buyuk kismini halende cogu zaman kahvaltmda maydonoz tuketiyorm
Yine guzel bir mavi kedi menusu
Tatlim 1 arkadas soyledi de
Ekmek cok azaltilarak yapilan diyetler yuzden cokme goz alti morlugu falan yapiyor diye
Gurkan kubilay dan dinle mis
Senin onceki diyette boyle bir sey oldu mu
Tesekkurler canimtatlım tatlımm tatlımmm menülerin çok güzel hep böyle devam
nevruz bizde de kutlanır tatlımmm 10 gün sonra falan sanırım
15 16 dal maydanozu blenderden geciriyorum, yarim limon suyu ile bilrikte. Onlar pure kivamina gelince 1 su bardagi su ilave ediyorum, sabahlari ac karinina içiyorum, 15gun yapicam Bunu. Simdi 7ci gunumdeyim. Tadi guzel maydanoz seviyorum diye tadi bana guzel geliyorkahvaltın güzel tatlımm afiyet olsun
maydanoz ben de tüketmeye başladım da sen kürü nasıl hazırlıyorsun tatlım bu arada ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?