Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mavi kedicim sen kac aydir yapiyosun kac kilo verdin basari öykulerini nereden okuyim varmi senin okudugun yer azim cok önemli ama insallah vereceğim
Kahvalti 1 yumurta 1 domates 2 salata peynir iki dilim ekmek . Uc ayda on kilo gitcek
Canm mecburen yedm yumuşak olduğu icinden disimden ötürü bisey yiyemiorm dun sabah sut ve biskuvi yedm aksam yogurtla patates yedm cok azdı zaten o saatten sonrada yemeyecktm ama midem cok bulaniodu ve agriodu anlayacagn mecburen yedm Bu arada sabah kahvaltm bir saklıköy bisküvi bir bardak süt
Tabiki istiyorum gobegimden nefret ediyorumtatlımm bu arada ideal kilonun epey üstündesin porsiyonlarını büyüt sen biz gibi yeme 2 yumurta ye mesela , peyniri falan artır menülerin bol olsun ceviz badem ye ama çiğ olanlarından kavrulmuş olmasın bi öğün et yiyorsan diğer öğün sebze yap bu tarz şeyler tatlımm sen ben cidden istiyorum kilo vermek diyorsan biz yardımcı oluruz sana![]()
Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 dlm peynir
1 dl ekmek
zeytin
Maydanoz marul salatalik ve domatesten olusan az zeytinyağlı salata
1 cay bardagi sutlu kahve
Bir de dun gece uyumadan 2 kuru kayisi yedim
Yoksa bagirsaklar calismiyor
Basarz cnm azimli kizlarz biz:))R rahimenazli , N nnisam G guziss35YaKaMoZz-z ,
sea44
kızlar menüler mükemmel herkes iradeli maaşallahhhh aferin bize![]()