• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

Mavi kedicim sen kac aydir yapiyosun kac kilo verdin basari öykulerini nereden okuyim varmi senin okudugun yer azim cok önemli ama insallah vereceğim

11mart.JPG

tatlişlerim günaydın güncelledim çizelgemizi inşallahhh yanlışlık yoktur :KK53:

yeni arkadaşlarım katılımınız daim olursa pazartesi günü listeye dahil ederim sizleri de çoookk öpüyorum :KK15::KK15::KK15::KK15:

Mavi kedicim sen kac aydir yapiyosun kac kilo verdin basari öykulerini nereden okuyim varmi senin okudugun yer azim cok önemli ama insallah vereceğim

selam tatlımm günlüğün başından okuyabilirsin azimlenmek istiyorsan :KK55:

Kahvalti 1 yumurta 1 domates 2 salata peynir iki dilim ekmek . Uc ayda on kilo gitcek

tatlımm bu arada ideal kilonun epey üstündesin porsiyonlarını büyüt sen biz gibi yeme 2 yumurta ye mesela , peyniri falan artır menülerin bol olsun ceviz badem ye ama çiğ olanlarından kavrulmuş olmasın bi öğün et yiyorsan diğer öğün sebze yap bu tarz şeyler tatlımm sen ben cidden istiyorum kilo vermek diyorsan biz yardımcı oluruz sana :KK15::KK15::KK15:

Canm mecburen yedm yumuşak olduğu icinden disimden ötürü bisey yiyemiorm dun sabah sut ve biskuvi yedm aksam yogurtla patates yedm cok azdı zaten o saatten sonrada yemeyecktm ama midem cok bulaniodu ve agriodu anlayacagn mecburen yedm Bu arada sabah kahvaltm bir saklıköy bisküvi bir bardak süt

anladım tatlımm yaa kıyamam artık bi kaç gün bu şekilde olucak sonra seni bomba gibi görmek istiyoruzzzz :KK55::KK55:

tatlımm bu arada ideal kilonun epey üstündesin porsiyonlarını büyüt sen biz gibi yeme 2 yumurta ye mesela , peyniri falan artır menülerin bol olsun ceviz badem ye ama çiğ olanlarından kavrulmuş olmasın bi öğün et yiyorsan diğer öğün sebze yap bu tarz şeyler tatlımm sen ben cidden istiyorum kilo vermek diyorsan biz yardımcı oluruz sana :KK15::KK15::KK15:
Tabiki istiyorum gobegimden nefret ediyorum

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 dlm peynir
1 dl ekmek
zeytin
Maydanoz marul salatalik ve domatesten olusan az zeytinyağlı salata
1 cay bardagi sutlu kahve

Bir de dun gece uyumadan 2 kuru kayisi yedim
Yoksa bagirsaklar calismiyor

Gunaydin kizlar
Kahvaltim
2 dlm peynir
1 dl ekmek
zeytin
Maydanoz marul salatalik ve domatesten olusan az zeytinyağlı salata
1 cay bardagi sutlu kahve

Bir de dun gece uyumadan 2 kuru kayisi yedim
Yoksa bagirsaklar calismiyor

aynen tatlım ben de habire yiyorum ama gördüm faydasını , demekki her gün yemek lazım kabızlık çekelim ve ya çekmeyelim :kk77:

Günaydın kızlar
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta
Domates, salatalık
Beyaz peynir
5 acı biber turşusu
Bi dilim çavdar ekmeği ( grisinim yoktu)
Bi bardak çay

az evvel beyaz çay içtim birazdan da yemeğimi yicem bakalım ne yicem henüz belli değil maalesef :kk77:

Eve erken gidince ogle yemeginde esimle Kahvalti yaptim

1 yumurta
Peynir
Salata
4 zeytin
2 kasik bulgur pilavi

Kizlar kahvatm 2 kuru kayisi ihlamur cayi öglen 2 haslanmis yumurta 4 zeytn 1 dlm kepekli ekmk bol yesillik sekersz cay
Ogleden sonraki ara ogunum bir avuc ici kadar kuru uzum leblebi karisimi yesil cayla birlikte

kızlar öğle yemeğim bıraz kötu oldu sankı çorba tavuk ve gül böreği vardı çorba tavuk kötüydü bende sadece gül böreği yedimm:))

Back