Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

selam olsun sana günlükçüm

öğleden sonra biraz çiköfte yediğimden akşam açıkmadım ve bu yüzden bi kepçe işkembe içtim biraz da çağla yedim yeni çıkmış tuzla aşırı seviyorum
9 gibi de sade kahve içtim arkadaşla bi kaç kare bitter ile.
vee sonunda biraz yürüyüş de yapabildim. bugünlük bu kadar. maalesef pek diyet modunda değilim ama pek yanlış şeyler yapmamaya çalışıyorum

günaydın kızlar
dün aksam
erken yedim 16.00 gibi
3 kasık kısır
1 kasık kabak yemeği
yeşillik

bu sabah kahvaltı
1 elma

öğleni de yazarım sekerler
bu arada dun yarım saat yürüyüs

Tatlım menün iyi bence diyet menüsü olarak
bitteri bende tüketiyorum ara ara
en fazla 3 kareyi geçmiyorum
yoksa tatlı krizlerim feci oluyor

bir de tatlım ben olaya söyle bakıyorum
evet suanda sağlıklı besleniyorum ve diyetteyim fikri aklımda
arada kaçırsam da dengeliyorum ve saldırıcasına yemiyorum bu fikir frenliyor beni
yoksa mükemmel menüler zaten çıkaramıyorum
76 kiloyken olan azmim yok
ve cok yediğimde vicdanen degilde bedenen rahatsız oluyorum

Bu arada yakamozzz nerdesin sen bakayım
kaç gündür yoksun
buraları ıssız bırakma
bekliyoruz

Kahvaltı 1 elma yemiştim
az önce de 1 fincan yesilçay yanında 1 piko yedim

öğleni yanımda getirdim
sabah sabah yarı uykulu hazırladığım
bir kase erişteli salata
ayran
yine yazarım
mutlu günler herkese

Sanırım bir süredir kimse yazmıyor.Ben mavimi yi defalarca kez okumuş bir insanım. Ve artık okumak yerine yazmak istiyorum. Kimse okumasa da insanın zayıflama sürecinde yazması çok önemli.
Bir nevi otokontrol sağlıyor.

Son düzenleme:
Ben de karar verdim yazmaya. Kısaca çok kötü dibe çöktüğüm yapayalnız kaldığım aylarda kendimi acılarımı unutmak için deli gibi yemek yemeye başladım . Oysa yemek yemeğe çok düşkün değilimdir. Özellikle geceleri aman Allahım. Görseniz belki şaşardınız. Kahvaltı yok, öğken hamur işleri, sonra yemişler çikolatalar, her gece tatlı ama öyle böyle değil. Sonra param da bitmeye başladı. Ve süreç kendiliğinden başladı. Yaklaşık 9 gün önce pazar günü yine deli gibi yedim...Ertesi gün çok mutsuz bitkin uyandım ve dur dedim dur yeme. Evimi temizledim, ufak yer değişiklikleri yaptım ve çay demledim. Evde hep abur cubur lduğundan çayın altını kapatıp markete gittim. Domates, salatalık, zeytin, yumurta aldım. Geldim güzel bir omlet yaptım. Ekmeksiz kahvaltı yaptım.
Çok mutlu oldum. Zaten aylardır Acıkma duygumu kaybetmiştim. Ertesi gün öğlen değil birkaç saat erken kalktım, omlet çay ohh misss, akşam biraz tavuk haşladım yoğurt ve salata ile yedim.
Spor salonuna üye olduğum halde gitmiyorum. Çünkü herkes bana bakacakmış gibi hissediyorum Zaten gittiğim sürede de kendimi çok sıktım , orada spor yapamadım bunaldım. Düşündüm spor yapmalı mıyım?Hayır dedim önce vucudum bu yeme düzenine alışsın. Kendimi korkutmak istemedim. Bu arada bo 163 kilo 66 idi. Hayatımda ilk kez göbek ve simitlerle tanıştım. Kalça bacak.. Hiç sormayın, uzun zamandır pantolon giymiyorum, zaten bu bedende pantolonum yok Bir kaç gün böyle devam ettim. Göbeğim inmeye başladım. Tabi suyu eksik etmedim. Günde bir fincan Türk kahvesi içtim.

Ben burayı kullanmayı pek bilmiyorum, kusura bakmayın. Evet nerede kalmıştık? Bir ka gün sonra yürüyüş yapmaya başladım. 30 Dakika yürüdüm.
Ertesi gün yine 30 dakika. Ertesi gün 40 dakika. Üç gündür 40 dakika yürüyorum. Belki uzun süre değil ama alışma döneminde insanın motivasyonu değişebiliyor. Mesela bugun 15 dakika yürüdüm başım döndü oturdum su içtim tekrar devam ettim, zor bitirdim 40 dakikayı. Ama yaptım. Siz de bazen bıkmış ya da yapamayacak gibi hissederseniz ileriyi düşünün. Sizi bu halinizle beğenmeyenleri, kilo almışsın diyenleri..Hırslanın azcık. Çok değil 2 hafta içinde beyniniz alışacak inanın bana. O güzel pantolonlar fıstık bacaklarınızı saracak, beliniz incecik , poponuz çepçekici olacak. Ve bunlar için paraya ihtiyaç yok. Sadece inanın, ve başlayın. Ben 15 kilo vermeyi hedeflemiyorum. İlk 1 ayın sonucuna göre devam edecek ve geriye kaç kilo vermem gerektiğine bakacağım. En güzeli de bugun aynada göbeğimin biraz indiğini, bacaklarımın hafif toparlandığını gördüm Mutlu oldum.
Paylaşımlarım devam edecekHepinizi öpüyorum iyi geceler fıstıklar

Bende kilo vermek istiyorum ama hic basaramiyorum her seferinde kilolarima kilo eklendi evlendikten sonrada cok kilo aldim hic yeme duzenim yok sabah kahvaltisi yok hic yiyesim gelmiyor dogal olarak acikincada kendimi kaybedip cok yiyorum bole bole 91 kilo oldum ve kilom yuzunden cocuk sahibi olamiyorum ama basaramiyorum da hep diyet gunlukleri okuyup gaza gelip bi kac gun sonra unutup kilo aldim simdi diyetisyenden randebum var bi kac gu sonra ins bu sefrr başarıp bende burda gunlugumu yazarim

Canım mavimi 229. sayfada link vermiş sen de oraya gel, beraber verelim kilocukları, unutmaki istersen her şey olur. İçini karatma

vay be ne günlerdi ne kadar zaman geçti üzerinden duygulandım şimdi

ahh günlüğüm şeker günlüğüm ne güzel umut dolu dünlerdi özledim tadı bir başkaydı

selamlar günlükçüm yine ben yine mavimi özledim seni

çok relaks rahat oldum artık iş okul evlilik üçgeni yoruyor yıpratıyor yetişmez oldum başka şeylere, sağlıklı beslenmeye spor yapmaya.. vee tabiki bunlar bahane bahanenin daniskası!
akşamları 1 saat yürüyüş yapsam haftada bi kaç kez bomba gibi enerjik olurum , olur muyum evet olurum.. beni engelleyen nedir peki ;

tabikiii temmbeeelllikkkk

neyse düşünüyorum dikkat etmeyi ve düşündükçe ne oluyor biliyor musun daha çok yiyorum daha çok iştahım açılıyor düşündükçe ve harekete geçmedikçe azimlenmedikçe aksine davranıyorum daha çok sarılıyorum ıvır zıvır kıvır a

ama yapabilirsin mavimi içimde sana dair hala bir güven inanç var !

selamlar günlüğüm ben geldim artık sana yazmaya karar verdim iş yerinde kahvaltı yapalım dedik börekler çörekler kekler vardı dokunmadım hiç aferim banaaaa

kahvaltım
1 buçuk haşlanmış yumurta
peynir
zeytin
çay

öğlen yemeğim
yoğurtlu ıspanak
2 kaşık mercimek çorbası

Vay be nerdeyse 3 yıl olmuş ne çabuk geçiyor zaman sen o zamanlar nişanlısını şaşırtmak için uğraşan mavimi şuan evli!
Ben o zamanlar 1,5 yaşındaki oğlumun 2 Yaş doğum Gününde fit görünmeye çalışan anne!
Şuan 4 yaşa hazırlık!
Buraya da takılırım

aynen tatlımmm yaaa ben de eski sayfaları kurcukluyordum oğluşun tarihi 20 nisan bu kaldı aklımda
çok hoştu ya valla azmettik başardık yine yaparız elbette ben günlüğümüzü seviyorum anılarımla birlikte olmak istedim eskiye dönüp dönüp azimlenirim diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…