- 1 Mart 2013
- 10.002
- 18.448
- 498
Slm canlarım burdayım biryere gitmedim 5 günüm kaldı orucun bitmesine oruç bitince tam anlamıyla başlıcam niyetliyken olmuyo gerçekten önümüzdeki hafta içine kadar bitmiş olur hiç kaçamaksız eskisi gibi yapcam diyetimi
Mavimicim sıkma tatlı canını fazladan içilen su bile bazen vücutta kalıyor ben o yüzden geçen yıl yaptığım diyette akşam fazla su tüketmezdim sabah tartıda oynamasın diye
Sea canım maşallah sana kilo tahmininde bulunayım senin için bence yarın sabah 64.8 gösterecek tartın :)
Ne oluyor bana yaa kendimi şuan hiç sevmiyorum bütün gün misafirlikteydim allahım yedikçe yedim sürekli yemek istedim bu neyin hırsı anlamadım şuan çokta midem bulanıyor kızlar kesinlikle başlıyorum diyetime yarından itibaren kaçamak yapmadan hemde bir lokma tatlı bile yemicem yeter ya kendime gelmeliyim orucum diye diyet yapamam diye kandırıyorum kendimi
Evet kızlar eskisi gibi karşınızdayım geçen yıl yaptığım diyette 2 ay kaçamaksız geçmişti bukez yine aynı şekilde yola devam 55 i görmeden dönmek yok
Ne oluyor bana yaa kendimi şuan hiç sevmiyorum bütün gün misafirlikteydim allahım yedikçe yedim sürekli yemek istedim bu neyin hırsı anlamadım şuan çokta midem bulanıyor kızlar kesinlikle başlıyorum diyetime yarından itibaren kaçamak yapmadan hemde bir lokma tatlı bile yemicem yeter ya kendime gelmeliyim orucum diye diyet yapamam diye kandırıyorum kendimi
Evet kızlar eskisi gibi karşınızdayım geçen yıl yaptığım diyette 2 ay kaçamaksız geçmişti bukez yine aynı şekilde yola devam 55 i görmeden dönmek yok
Ayy herkes kilo alma hikayesini yazmış da sea durur mu
Bende evlenene kadar hep 58-60 arası gidip gelirdim boyuma göre idealdi
tam 36 bedendim ki bende mavimi senin gibi ailemden uzakta çalışıyordum
yalnız yasadıgın zaman dışarıda yeme olayı cok olur arkadaşlarla falan
Neyse evlendim denilenlerin aksine öyle kilo da almadım ki istediğimi yerdim esimle hafta sonları
gezmeler kısa tatiller yapardık
veee 6 aylık evliyken istemeden hamile kaldım(niye istemiyorsam o zamanlar iyiki de olmuş)
veeee geldi kilolar 60 la hamiş kalıp
16 kilo aldım
sonrasında benim sütüm azdı emzirmeyle kg veremedim bir verdim bir aldım derken
iste buralarda takılıyorum
ama 1 mayısta 60 kg olmak istiyorum:84:
niye 1 mayıs hiçbir anlamı yok ama düz bir tarih o bakımdan neysemmm çenem düştü öyle işte
selamlar kızlar ayy 2 haftadır iyi sabah iyi öğlen iyi ama akşam vahşett neler neler yedim yazmaya yüzüm yok neyse yarın toparlıcam saçmalamak yok mavimiii:18::18:
Slm canlarım bugünkü iftar menüm şöyle
Yarım tavuk göğüsünden yağsız bol baharatlı sote ve turşu bir bardak kola oğluma balık patates yapmıştım fırında bir kaç lokmada ondan yedim ve İki bisküvi
Yarın niyetli değilim protein yapmak istiyorum unutmazsam inşallah
inşallah canım evet gecen sene bir bıkkınlık vardı üstümdeSea tatlım maşallah sana ya mavimi ve ben geçen yıl senden daha azimliydik bu kez sen bizden daha azimlisin umarım hedefine ulaşana kadar aynı kararlılıkta devam edersin
Hımmm mavimiiiii bu sen değilsin
mavimi eşittir azim hırs ve kararlılık gibi bir seydi sanırsam
bak tatlım gelinliğinde ipincecik süzüldüğünü düşün
Adanalıların sana hayran gözlerle bakarak üff bee oğlumuzda ne güzel cıtır bir gelin bulmuş dediklerini düşün ve
kendine gel 55 e az kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?