Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

akak
Tatlım eveet yaaa yakamoz da gelsin artık
vereceğimiz 5-6 kilomuz var el birliğiyle bitirelim bu isi
kurtulalım su fazlalıklardan yaza kadar

Bu arada akşamki menüm kesinlestı
kıymalı ıspanak
ve yoğurt
ımmmh kaynanamın eline saglık
yemegı 17.30 gibi yerım
bugün yürüyüş yapamıycam hava cok soğuk ve yağmurlu
neyse sekerim yine yazarım

selamlar günlükçüm

dün akşam gelip yazamadım ama şimdi yazabilirim
saçma sapan bi gündü dün oturup düzgünce bir şeyler yemedim sabahki bisküviden kaynaklanıyo o hep :18:

akşam

önce kahve

8 soğan halkası
4 tane tane köfte
bi kaç parça et döner
yoğurt
ve şalgam

kahvaltım

kaşarlı omlet 2 yumurtadan
2 bardak süt

öğlen de tavuk döner salata fln yicem muhtemelen yedikten sonra gelip yazarım

bir de sabah tartı da 61 dedi şaştım kaldım 5 kiloluk suyla da kontrol edeyim dedim yanlışlık yok allah allah gerçek değildir dicem ama bilmiyorum çok saçma ve çok üzücüüü:18::18::18::18::18:
2 haftadır dikkat ediyorum kilo mu aldım yani ayy çok mantıksız çok hüzünçlüyüm :84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

mavimicim sıkıntı etme , kedidir o kedi , geldiği gibi gider

buarada Adana gelini , şalgama iyi alışmışın ,maşAllahh , düğün ne zaman şekerim

mavimicim sıkıntı etme , kedidir o kedi , geldiği gibi gider

buarada Adana gelini , şalgama iyi alışmışın ,maşAllahh , düğün ne zaman şekerim

selamlar tatlım inşallah kedidir ve hemencik gider

evet ya şalgam milli içeceğim oldu her yemekte şalgam içiyorum neredeyse
düğün agustos sonunda tatlım Allah nasip ederse bakalım :123::118:

öğlen yemeğim

tavuk döner
yoğurt
biraz da salata

ekmek yemiyorum epeydir ama bu 61 neyi nesi anlamadım yahu tartının beyni karışmıştır desem bilemedim yani offf uğraş didin az ye ekmek yeme tatlı sürme ağzına ama kilon 61 olsun reglden fln da değilim poooffffffffff

Son düzenleme:
slm mavimii ve okuyan herkes
tatlım o kilo degildr bence 2 günde hemen 2 kilo alınmaz
vücudun ödem yapmıştır yada tuzlu yemişsindir
bende sabah tartılıcam reglm tam bitti bakalım ne durumdayım yazarım
bugun bende saçmaladım sanki
ama söyle oldu
annem kuru dolma yapıp göndermıs kahvaltıda ondan yedim
6 tane ama küçüklerdi
neden kahvaltı da yedim yoksa aksama kendimi kaybederdim cok yerdim
birde sabahtan aksama yakarım diye duşundum
ögle 1 has. yumurta yedim haliyle toktum
aksama da hafif geciştiricem
yine ayrıntıları yazarım
bu arada iş cıkısı 2 saat gezicem carsı da perde bakıcam daha da uzayabilir belkim

Maşallah söyle bir baktımda 2012 den berı yazıyorsunuz,yanlıs hatırlamıyorsamda 73 den fln düştünüz bu kılolara degilmi cok iyi ya dılerım hızla dahada ıncelırsınız ince gelın olmak cok guzel gercekten amaaaa dugunden sonra aman dıkkat arkadasım kılo alınıyor emeklerın boşa gitmesin ve evlı iken kısıtlı yemek yemek zor oluyor biraz eşinden ötürü benki rejm dıyet kelımelerını bılmez idim evlenene kadar :S

bu arada regl donemınıze yakın isenız oda farkettırmıs olabılır hormonlardan ötürü =)

Slm canlarım burdayım biryere gitmedim 5 günüm kaldı orucun bitmesine oruç bitince tam anlamıyla başlıcam niyetliyken olmuyo gerçekten önümüzdeki hafta içine kadar bitmiş olur hiç kaçamaksız eskisi gibi yapcam diyetimi
Mavimicim sıkma tatlı canını fazladan içilen su bile bazen vücutta kalıyor ben o yüzden geçen yıl yaptığım diyette akşam fazla su tüketmezdim sabah tartıda oynamasın diye
Sea canım maşallah sana kilo tahmininde bulunayım senin için bence yarın sabah 64.8 gösterecek tartın :)

bilmiyorum tatlım inşallah öyle bir şeydir yoksa 61 den düşmeye çalışmak biraz moral bozucu olur benim için
gel tatlım ya iyi Allah kabul etsin az kalmış haftaya birlikteyiz desene

selamlar tatlım evet yaa 75lerden 73lerden düştüm 1 yıl oldu. evet bu kadar uğraşıp kilo almayım evlendikten sonra haklısın dikkat etmek lazım hep :26:

sen de diyet mi yapıyorsun kilo mu aldın aşırı yoksa

kesınlıkle dıkkat edilmeli=)
ben yapmaya calısıyorum dıyelım=)ben kendımı bıldım bılelı 58 kıloydum hep ne asagı ne yukarı hıc degısmezdi oyuzden dıyet rejım bılmezdım bole seyler yapanlarada can bogazdan gelır yıyın ya derdım taakıı evlenene kadar evlenelı 9 ay oldu hıc farketmedım gunden gune genıslemısım meger elbıse gıyıyorum gobek fırlıo nerdeee o dumduz karnım durmalısın dedım kendıme ve az yemeye basladım.buarada sıgarayıda bıraktım ben bununda etkısı var tabı ama bırakalı 2-2.5 ay fln oluyor evlendıgımden berı bı bıraktım bı ıctım zaten :S 65 e cok yaklasmıstım ki suan 63'üm 55 kıloya dusmek ıstıyorum cunku 5-6 ay sonra fln bebek dusunuyorum nasipse 55 kılo ıle hamıle kalırsam benım ıcın ıyı olur

evlendıgınde de keyıften kılo alıyorsun tamamen kosusturman artıyor zayıflayacagına alıyorsun cunkuu aksam kocayla flım keyfı yaparken cıpsler cerezler tatlılar , yenı evlısın mısafır gelcek dıe yapıosunda yapıosun pocaları kekler boreklerı fln yıyorsun sende onalrdan tabı farkında olmadan bı bakmıssın almıs basını kılo gıdıyor =) 9.5 aylık evlı olarak bekar halımle 6 kılo var arada =) surece bak kiloya bak=) amannnn evlenecekler dıkat oyuzden=))

ayy tatlımuzun yolun yok senin hemencik ulaşırsın hedefine

evet evet çok haklısın bebiş için de ne kadar zayıf olsak kardır bakalım ben de görebilicek miyim o günleri

ama doğru diyosun evlensem de dikkat edicem kendime kilo almamam lazım zayıf vücudumu korumam lazım

Son düzenleme:
25 günü geride bıraktım tatlım geriye kaldı 5 gün inşallah ondan sonra beraberiz
Ben evlenince kilo almadım aksine vermiştim evlenince 68 dim bi kaç hafta içinde 63 olmuştum öylede hamile kaldım 4 ay hiç kilo almadım ama son 5 ayda tam 24 kilooo aldım oda vitamin haplarından oluyor malesef
Doğumdan 5 ay sonra yine 64 olmuştum insanın kendi iradesiyle alakalı bu işler hem emzirdim hemde mis gibi kilo verdim proteinle beslenerek kilo vermiştim o dönem çünkü emen bebeğin proteine ve bol suya ihtiyacı vardır 6 ay sadece anne sütü sonrasında 2 yaşına kadar emzirdim oğluşumu
Yani süt olması için tıka basa yemenin hiiiiç anlamı yokmuş onu anladım en önemlisi su su su!
Bunlar benim tecrübelerim mavimiciğim inşallah seninde bebiş beklediğin günleride görürüz

evet dıkat gereklı evlılık cok keyıflı ve guzel =) ıns cok mutlu bı yuva kurararsınız senın kosusturman yaklastıkcada zayıflarsın zaman daraldıkca

iyi akşamlar günlükçüm

akşam yemeğim

türlü 1 porsiyon
bi kaç kaşık şehriye çorbası
zeytinyağlı enginar 1 halka
vee salata

sabah tekrar tartılıcam inşallah 59ları gösterir de rahatlarım poffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…