akak
selamlar kızlar
dün akşam vakit bulup gelemedim hemen menümü yazayım
1 kepçe kuru fasülye
biraz bulgur pilavı
yoğurt
şalgam
turşu
kahvaltıma hiç gelmeyim evde hazırlamaya vaktim olmadı maalesef çok saçmaladım
etinin yulaflı sütlü bisküvileri var ondan yedim süt içtim bi bardak kadar da ama çok mutsuzummm yaa
öğlen yemeğim ise
rosto köfte püreli
mercimek çorbası bi kaç kaşık kadar
cacık
vee biraz da turşuuu
akşam sade bi yemek yemem gerekli ki dengeleyim bugünü kahvaltımı hiç beğenmedim
yakamozzzz nerelerdesin tatlımmm oruç mu tutuyorsun halen bekliyoruz aramıza, sea da artık çok istekli istikrarlı yalnız bırakma bizi hadi
selamlar günlükçüm
dün akşam gelip yazamadım ama şimdi yazabilirim
saçma sapan bi gündü dün oturup düzgünce bir şeyler yemedim sabahki bisküviden kaynaklanıyo o hep :18:
akşam
önce kahve
8 soğan halkası
4 tane tane köfte
bi kaç parça et döner
yoğurt
ve şalgam
kahvaltım
kaşarlı omlet 2 yumurtadan
2 bardak süt
öğlen de tavuk döner salata fln yicem muhtemelen yedikten sonra gelip yazarım
bir de sabah tartı da 61 dedi şaştım kaldım 5 kiloluk suyla da kontrol edeyim dedim yanlışlık yok allah allah gerçek değildir dicem ama bilmiyorum çok saçma ve çok üzücüüü:18::18::18::18::18:
2 haftadır dikkat ediyorum kilo mu aldım yani ayy çok mantıksız çok hüzünçlüyüm :84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
mavimicim sıkıntı etme , kedidir o kedi , geldiği gibi gider
buarada Adana gelini , şalgama iyi alışmışın ,maşAllahh , düğün ne zaman şekerim
selamlar günlükçüm
saçma sapan bi gündü dün oturup düzgünce bir şeyler yemedim sabahki bisküviden kaynaklanıyo o hep :18:
akşam
önce kahve
8 soğan halkası
4 tane tane köfte
bi kaç parça et döner
yoğurt
ve şalgam
kahvaltım
2 bardak süt
bir de sabah tartı da 61 dedi şaştım kaldım 5 kiloluk suyla da kontrol edeyim dedim yanlışlık yok allah allah gerçek değildir dicem ama bilmiyorum çok saçma ve çok üzücüüü:18::18::18::18::18:
2 haftadır dikkat ediyorum kilo mu aldım yani ayy çok mantıksız çok hüzünçlüyüm :84::84::84::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
selamlar günlükçüm
akşam
önce kahve
8 soğan halkası
4 tane tane köfte
bi kaç parça et döner
yoğurt
ve şalgam
kahvaltım
2 bardak süt
Slm canlarım burdayım biryere gitmedim 5 günüm kaldı orucun bitmesine oruç bitince tam anlamıyla başlıcam niyetliyken olmuyo gerçekten önümüzdeki hafta içine kadar bitmiş olur hiç kaçamaksız eskisi gibi yapcam diyetimi
Mavimicim sıkma tatlı canını fazladan içilen su bile bazen vücutta kalıyor ben o yüzden geçen yıl yaptığım diyette akşam fazla su tüketmezdim sabah tartıda oynamasın diye
Sea canım maşallah sana kilo tahmininde bulunayım senin için bence yarın sabah 64.8 gösterecek tartın :)
Maşallah söyle bir baktımda 2012 den berı yazıyorsunuz,yanlıs hatırlamıyorsamda 73 den fln düştünüz bu kılolara degilmi cok iyi ya dılerım hızla dahada ıncelırsınız ince gelın olmak cok guzel gercekten amaaaa dugunden sonra aman dıkkat arkadasım kılo alınıyor emeklerın boşa gitmesin ve evlı iken kısıtlı yemek yemek zor oluyor biraz eşinden ötürübenki rejm dıyet kelımelerını bılmez idim evlenene kadar :S
selamlar tatlım evet yaa 75lerden 73lerden düştüm 1 yıl oldu. evet bu kadar uğraşıp kilo almayım evlendikten sonra haklısın dikkat etmek lazım hep :26:
sen de diyet mi yapıyorsun kilo mu aldın aşırı yoksa
kesınlıkle dıkkat edilmeli=)
ben yapmaya calısıyorum dıyelım=)ben kendımı bıldım bılelı 58 kıloydum hep ne asagı ne yukarı hıc degısmezdi oyuzden dıyet rejım bılmezdım bole seyler yapanlarada can bogazdan gelır yıyın ya derdım taakıı evlenene kadar evlenelı 9 ay oldu hıc farketmedım gunden gune genıslemısım meger elbıse gıyıyorum gobek fırlıo nerdeee o dumduz karnımdurmalısın dedım kendıme ve az yemeye basladım.buarada sıgarayıda bıraktım ben bununda etkısı var tabı ama bırakalı 2-2.5 ay fln oluyor evlendıgımden berı bı bıraktım bı ıctım zaten :S 65 e cok yaklasmıstım ki suan 63'üm 55 kıloya dusmek ıstıyorum cunku 5-6 ay sonra fln bebek dusunuyorum nasipse 55 kılo ıle hamıle kalırsam benım ıcın ıyı olur
evlendıgınde de keyıften kılo alıyorsun tamamen kosusturman artıyor zayıflayacagına alıyorsun cunkuu aksam kocayla flım keyfı yaparken cıpsler cerezler tatlılar , yenı evlısın mısafır gelcek dıe yapıosunda yapıosun pocaları kekler boreklerı fln yıyorsun sende onalrdan tabı farkında olmadan bı bakmıssın almıs basını kılo gıdıyor =) 9.5 aylık evlı olarak bekar halımle 6 kılo var arada =) surece bak kiloya bak=) amannnn evlenecekler dıkat oyuzden=))
ayy tatlımuzun yolun yok senin hemencik ulaşırsın hedefine
evet evet çok haklısın bebiş için de ne kadar zayıf olsak kardır bakalım ben de görebilicek miyim o günleri
ama doğru diyosun evlensem de dikkat edicem kendime kilo almamam lazım zayıf vücudumu korumam lazım
evet dıkat gereklı evlılık cok keyıflı ve guzel =) ıns cok mutlu bı yuva kurararsınız senın kosusturman yaklastıkcada zayıflarsın zaman daraldıkca
merhabaa kızlarr bırsey sorucammm bennnn
evet dıkat gereklı evlılık cok keyıflı ve guzel =) ıns cok mutlu bı yuva kurararsınız senın kosusturman yaklastıkcada zayıflarsın zaman daraldıkca
merhabaa kızlarr bırsey sorucammm bennnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?