• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mavimi : İri Yarı Bir Kızın 73lerden 58lere Düşme Azmi..

ne yiyip ne içiyosun tatlım onları da yazmıyosun ki anlayalım neden kilo veremediğini :44:

gunaydınnnnn canımmmmm
sabah kalktımmm ılık suyumu ve 2 adet limonnn :)

aksam tam 1 saat spor yaptımmm .:2: ter içindee kaldımmmmm amaaa tartıyaa çıktıgımdaaa
aç karnınaa 77 78 arası :2::1: gun ortasında ise 78 79:50::50::50: hiçbirsey anlamadım hangisini kale almalıyım sabah kalktığımdaki kilomumuu ::32::32::32:

gunaydınnnnn canımmmmm
sabah kalktımmm ılık suyumu ve 2 adet limonnn :)

aksam tam 1 saat spor yaptımmm .:2: ter içindee kaldımmmmm amaaa tartıyaa çıktıgımdaaa
aç karnınaa 77 78 arası :2::1: gun ortasında ise 78 79:50::50::50: hiçbirsey anlamadım hangisini kale almalıyım sabah kalktığımdaki kilomumuu ::32::32::32:

sabah boşaltımını yapmış aç çıplak olarak tartıldığın doğru kilodur tatlım öyle günde bi kaç kere tartılınmaz hafta da 1 kez hadi olsun 2 kez çok çok çıkıp yıpratma kendini :20::54:

günaydınlar günlüğümmmm , günaydınlar kızlarrr

kahvaltım

omlet 2 yumurtadan
bi kaç çatal peynir
zeytin 10 kadar
süt

güzel bir kahvaltı oldu çok doyurdu şükür bugünümee :52:

sabah boşaltımını yapmış aç çıplak olarak tartıldığın doğru kilodur tatlım öyle günde bi kaç kere tartılınmaz hafta da 1 kez hadi olsun 2 kez çok çok çıkıp yıpratma kendini :20::54:

o zmannn canımmm benimmm 2 kilo vermişimmm heheh yuppii yokkk canım benımmmmmm hep tartılmıyorum aksam tartıldım 78-79

sabah kalktım 77,78 :1:

o zmannn canımmm benimmm 2 kilo vermişimmm heheh yuppii yokkk canım benımmmmmm hep tartılmıyorum aksam tartıldım 78-79

sabah kalktım 77,78 :1:

anladım tatlım bir de ılık suya 2 adet limon ne demektir 2 limonu sıkıp içtim deme paralarım seni aç karnına faydadan çok zarar edeceksin boş mideye doldurulmaz o kadar asit :20:

[sıze=3]

anladım tatlım bir de ılık suya 2 adet limon ne demektir 2 limonu sıkıp içtim deme paralarım seni aç karnına faydadan çok zarar edeceksin boş mideye doldurulmaz o kadar asit :20:
[/sıze]

yok canımmmm ılık suya 2 dilim limon koydumm :) sadece 1 dilimini yedmmmm:50::50:

tamam tatlım şimdi oldu limonu ben de çok severim :27::54::54::54::54:

Ben pek sevmemm amaa yiyebiliyorumm artık suratım ekşi ekşi olsadaaa :27::27:
canım başka ne yapabilirim bilğin birşey varmı banaa önericeğinnn

ben ekmek yemiyorum
3 lt su
3 adet yeşil çay
ve saat 4 5 den sonra birsey yemiyorummm...
günde 1 1,30 saat yürüyüşle birlikte spor yapıyorummm
:44::44:

Ben pek sevmemm amaa yiyebiliyorumm artık suratım ekşi ekşi olsadaaa :27::27:
canım başka ne yapabilirim bilğin birşey varmı banaa önericeğinnn

ben ekmek yemiyorum
3 lt su
3 adet yeşil çay
ve saat 4 5 den sonra birsey yemiyorummm...
günde 1 1,30 saat yürüyüşle birlikte spor yapıyorummm
:44::44:

çok güzel tatlım spor yapman bir de şahanee :54:
ara öğün pek yapmamaya çalış öğünlerini güzel ye leptin hormonunun salgılanması için
nişastalı gıdaları tercih etme,
yumurta yoğurt ayran mutlaka tüket bol bol,
zeytinyağı ve tereyağı tercih et diğer yağlardan kaç
salata sebze yemekleri fırında köfte tavuk bu tarz şeyler ye hazır gıdalara yönelme hiç
mümkünse yoğurdunu kendin yap ben diyetteyken süt alıp yoğurt yapıyordum. bunların dışında aklıma şuan bir şey gelmiyor tatlım oldukça konuşuruz yine :16:

çok güzel tatlım spor yapman bir de şahanee :54:
ara öğün pek yapmamaya çalış öğünlerini güzel ye leptin hormonunun salgılanması için
nişastalı gıdaları tercih etme,
yumurta yoğurt ayran mutlaka tüket bol bol,
zeytinyağı ve tereyağı tercih et diğer yağlardan kaç
salata sebze yemekleri fırında köfte tavuk bu tarz şeyler ye hazır gıdalara yönelme hiç
mümkünse yoğurdunu kendin yap ben diyetteyken süt alıp yoğurt yapıyordum. bunların dışında aklıma şuan bir şey gelmiyor tatlım oldukça konuşuruz yine :16:

vallah ilk spora başladımm her tarafımmm agrıyor amaa pes etmedim:41: dedimki senin başkalarından neyin eksik abur cubur yemeyi kestimmm bakalımmmm kısmetse bıtıcek bu yağlardaa bendenn gideceekkkkk :25::26: amaa buranın banaa cok destegi oluyorrr yani biri banaa dur dıyorr sizdeki azmide görünceee dur dıyorum cansu ve duruyorumm :27::27:

ÖGLEN YEMEĞİMMM..

2 kepçe arpaşehriye
4 adet küp patates
2 adet tavuk sote
1 kasık bulgur pilavı
hepsi pul biber ve karabiber boll :)
:21::21::21:

Benim fazla kilom yok ama 2 kilo almışım ondan korktum biraz
o kiloyu 15 günde vermem lazım, sabah salam,kaşar,beyaz peynir
domates koydum çeyrek ekmek kadar kepek ekmeğinin arasına
benim ki tam diyet değil tabi sadece biraz dikkat etmeye başladım
2 kilo yüzünden :D Öğlende de tavuklu patates 2 dilim kepek ekmeği
ve 3 kaşık kadar da makarna salatası yedim..

öğlen yemeğim

püreli rosto köfte
1 kepçe mercimek çorbası
ayran

akşam bakalım ne yicem bakalım bakalım bakalım aslında yemeğim var ama 3. gün olunca sıktı azcık :51:

Meraba mavimi bende senin topiğini uzun zamandır takip ediyodum.
Ben dün tartılmıştım 57.1 kiloydum dün hem az hemde sağlıklı yedim sadece minik bi kaçamağım oldu oda sporla eridi gitti.
Ama sabah uyandığımda regl olmuştum ve sabah 57.8 kilo çıktım. Ben 56ları görürüm diye umuyodum.
Acaba reglle alakalı bi durum mu hani ödem falan şişkinlik ve gazda oluyo.

elimde bi kupa limonlu yeşilçay kasvetli bir ankara dan selamlar:ssz:

dün akşam uğrayamadım akşam yemeğimi yazayım hemmencikk

03.09.2013

akşam yemeğim

1 kepçe türlü
1 kase yoğurt

buraya kadar çok güzel lakin akşam çaya arkadaşa gittiğimde büsküvi cips tarzı şeyler götürdüm mideye :17:

1 saat yürüyüş yaptım ardına da inşallah yediklerim uçup gitmiştir :46::27:

04.09.2013

kahvaltım
2 yumurta haşlama
peynir- zeyin
yarım domates
1 salatalık
veee süt

dün akşamki çayla birlikte götürdüğüm saçmalığı saymazsak (saymayalım saymayalım :27:)sağlıklı yaşamın dibiyim :56: :37:

Meraba mavimi bende senin topiğini uzun zamandır takip ediyodum.
Ben dün tartılmıştım 57.1 kiloydum dün hem az hemde sağlıklı yedim sadece minik bi kaçamağım oldu oda sporla eridi gitti.
Ama sabah uyandığımda regl olmuştum ve sabah 57.8 kilo çıktım. Ben 56ları görürüm diye umuyodum.
Acaba reglle alakalı bi durum mu hani ödem falan şişkinlik ve gazda oluyo.

selamlar tatlım hoşgeldin

görürsün tatlım tabiki reglden üstelik yediğine içtiğine dikkat etmişsin.

regl fırsatını iyi değerlendir metabolizman uçuyorken sporunu diyetini bırakma sakın ben regl dönemlerinde daha bi dikkat ederdim kaçamak yapmamaya çalışırdım hep ki misliyle karşılığını da görürdüm :54:

selamlar günlüğüm dün akşam marulla çiköfte yedim epey de çok yedim sonrasında da 45 dk kadar egzersiz yaptım :24:

sabah kahvaltım

1 simit
yarım domates
salatalık
peynir
zeytin

öğle oldu ama henüz acıkmadım kahvaltı da iyi yediğim için acıkırsam da bakarım bakalım neler yiyebileceğime :56:

akşamlar yürüyüş yapıyorum bu ara hep, çok da keyifli oluyor maaşallah bana :nazar:

Back
X