mavi_eren meme estetiği ameliyatıı

mavi eren cesaretimi topladım ve carşamba günü için dr randevu aldım gercektende cook heyecanlıyım bakalım neler olacak bu arada sen kaca yaptırdın nasıl oldun ağrıların azaldımı yazarsan sevinirim

mavi eren cesaretimi topladım ve carşamba günü için dr randevu aldım gercektende cook heyecanlıyım bakalım neler olacak bu arada sen kaca yaptırdın nasıl oldun ağrıların azaldımı yazarsan sevinirim

sevindim senin adına canım hayırlısı ile atlatırsın inşlhh..4.500 e yaptırdım..ağrılarım bugün biraz daha azaldı...daha ii olucam inşlhh...gelişmeleri paylaşırsın cnm...hayırlısı olsun..

fotolarımı yükledim kızlar ama bu avatar fotosunu nasıl değiştircem kendi fotomu koycam nerden yapılıyor bana bir yardımcı olurmusunuz

Son düzenleme:
mavi erencim sen şu anda artık kendi işini kendin görebiliyormusun cok soru soruyorum farkındayım kusura bakma

tam anlamıyla değil.cnm..ağrılarım devam ediyor.çok fazla yormamaya çalışıorum..eşim saolsun çok destek oluyor.3 yaşında oğlum var onunlada ilgileniyor..sanırım ilk bir hafta geçtikten sonra rahat rahat işlerimi görebilirim..kafana takılan ne varsa sorabilrsin cnm seve seve cevaplarım...

Son düzenleme:

canım benimde 2 tane kızım var 8 ve 5.5 onrlada ilgilenmem lazım aslında içimde korkuda var sen ne güzel zor olanı atlattın bundan sonrası kolay gibi diren takıyormuş bazı dr sende varmıydı mesut hoca taktımı bundan korkuyorum biraz ilk muayneya gittiğinde neler konuştunuz yarın gidicem bende

mavi erencim yine soru sorucm belki bu cumartesi olabilirim ama olursam ertesi günü dışarı cıkabilirmiyim acaba malum pazar günü secim var sen nasıldın ertesi günü nasıl olurum bir fikrim yok

pelin81 sanırım her doktor diren takmıyo ama ben araştırdım ve takılması gerektiğine inandım bende birbuçuk ay önce tamer yavaş a dikleştirme ve silikon aynı anda ameliyat oldum ve sabaha kadar direnle kaldım bi kaç saatte dirende toplanan kanı boşalttılar bunun sayesindede şişlşik ve morluk hiç olmadı he çıkarırken biraz acıdı ama o an çok acı gelmedi öyle yani inş bu mutululuğu sende erişirsin dilediğin kafana takılan soruyu sorabilirsin bu konuyu çok uzun süre takan biri olarak baya bişey öğrendim:)

pembeFrezya avatar resmindekiler seninmi eğer senin ise çok tatlı duruyorlar bende estetik ameliyatı olmayı düşünüyorum ama şuan değil kendimi hazır hissetiğimde şuanda bazı korkular var başta ailem.

aslında ameliyat olduğum gün benim akşam eve dönmem lazım çünkü 2 tane cocuğum var takılması daha iyidir mutlaka ama o gece orda kalmam lazım bilmiyorum nasıl olacak artık yarın dr konuşucam birde ameliyat ertesi günü kendini nasıl hissetmişitn canım

hayır cnm mesut bey diren takmıyor..sabah ameliyat olursan akşamına çıkartıyor..ilk muayenede göğüslerine bakıyor..olucakları anlatıyor.kaç cc takılabilir ondan bahsediyo.böyle cnm.inşlhh hayırlısı ile atlatırsın cnm..gelişmeleri bildir cnm...

mavi erencim yine soru sorucm belki bu cumartesi olabilirim ama olursam ertesi günü dışarı cıkabilirmiyim acaba malum pazar günü secim var sen nasıldın ertesi günü nasıl olurum bir fikrim yok

pelincim herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..ağrın olmassa kendini iyi hissedersen çıkabilirsin cnm.ben 3. gün dışarı çıkmıştım..ilk 2 gün ağrılarım olmuştu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…