• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mavi_eren meme estetiği ameliyatıı

aslında ameliyat olduğum gün benim akşam eve dönmem lazım çünkü 2 tane cocuğum var takılması daha iyidir mutlaka ama o gece orda kalmam lazım bilmiyorum nasıl olacak artık yarın dr konuşucam birde ameliyat ertesi günü kendini nasıl hissetmişitn canım

hayatım zaten ameliyat olduğun gün çıkartıyor mesut bey.dirende takmıyor ..ameliyattan sonraki gün biraz zor geçiyor ama ağrı kesicilerle atlatıyosun ..hayırlısı ile atlatırsın inşlhhhh

aslında ameliyat olduğum gün benim akşam eve dönmem lazım çünkü 2 tane cocuğum var takılması daha iyidir mutlaka ama o gece orda kalmam lazım bilmiyorum nasıl olacak artık yarın dr konuşucam birde ameliyat ertesi günü kendini nasıl hissetmişitn canım

pelincim ben max acı duyanlardanım benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ertesi gün yanına gidememiştim çünkü sadece yatar bi poozisyonda oturup arada yürüyebiliyodum ancak ben iki ameliyat birden oldum dikleştirme ve protez bi arada ameliyatım 3 saat sürdü ve kas altı yerleştirildi bunların hepsi daha fazla zorluk çekmeme sebep oldu ama ne olursa olsun ilk üç gün yanında biri olmalı çocuk olduğu için. ve tam haftasına kendi işini kendin görebiilirsin insanı bu kadar mutlu eden bi ameliyat için de kesinlikle değer bi acı...

mavi eren nasılsın kontrole gitdinmi cicişler ne durumda?

iyiyim cnm.kontrolüm cuma günü..bugün çok daha iyiym.ağrılarım geçti..araba kullandım anneme gittim..dünde dışarı çıktım..çok şükür iyiyim..göğüslerim hala taş gibi...ne zaman yumuşucaklar merak ediyorum..pelin 81 ne yaptı acaba bugün görüşmesi vardı

pelincim herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..ağrın olmassa kendini iyi hissedersen çıkabilirsin cnm.ben 3. gün dışarı çıkmıştım..ilk 2 gün ağrılarım olmuştu.

mavi eren bu gün muayneye gittim salı gnü sabah ameliyat olucam allahın izniyle dr yanına girmeden cok sitresliydim ama şu an biraz rahatlamış gibiyim

pelincim ben max acı duyanlardanım benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ertesi gün yanına gidememiştim çünkü sadece yatar bi poozisyonda oturup arada yürüyebiliyodum ancak ben iki ameliyat birden oldum dikleştirme ve protez bi arada ameliyatım 3 saat sürdü ve kas altı yerleştirildi bunların hepsi daha fazla zorluk çekmeme sebep oldu ama ne olursa olsun ilk üç gün yanında biri olmalı çocuk olduğu için. ve tam haftasına kendi işini kendin görebiilirsin insanı bu kadar mutlu eden bi ameliyat için de kesinlikle değer bi acı...

canım bana sadece protez olacak salı günü olucam bende senin ikisi bir arada olduğu için zor olmuştur umarım şimdi iyisindir bakalım benim nasıl olacak benimde 2 kızım var onlarla ilgilenmem lazım umarım cok zorlanmam

mavi eren canım kac gündür hiç acmadın seni merak ettim bir aksilik yoktur inşallah canım bu gün benim son günüm umarım pişman olmam:50: kendin iyi bak :64::64::64:

mavi eren canım kac gündür hiç acmadın seni merak ettim bir aksilik yoktur inşallah canım bu gün benim son günüm umarım pişman olmam:50: kendin iyi bak :64::64::64:

cnm benim evlilik yıldönümüm ,doğum günüm derken bu hafta baya gezdikk....iyiyim çok şükürr.çok iyiyim.kkendimi çok mutlu hissediyorum..darısı tüm isteyenlerin başına..pelincim inşlhh hayırlısı ile atlatıcaksınn..söz vermeyeyim ama belki ziyaretine gelip sana süpriz yapabilirimm...rahat ol cnmm...pozitif düşün..herşey çok güzel olucakk.....:71:

canım cok gecmis olsun.benim de 6.cı ayım doldu.7.ci aya doğru gidiyorum.doktorum mesut özcan :) canım doktorum.suan göğüslerim okadar seksi ve doğal ki.ilk günden beri öyleydiler ama zaman gectikce daha da oturuyorlar.

:71: mavı eren .....cook ama cook gecmıs olsun yenı uyelrdenım bende ....butun yazılarınızı okudum bende mesut özcana olmayı dusunuyorum ALLAH tan bıkac kısı var onların yorumlarını okudukca dahada cesaretlenıyorum.... şey sorcaktım sırt agrılarının sebebı yatamamktan mı oluyo gergınlıkten mı ... bı kactane yastık koysak yınede agrı olur mu kı ....neyse şimdiki sorularım bukadar öpüldunuzzzz :16:

Back