aslında ameliyat olduğum gün benim akşam eve dönmem lazım çünkü 2 tane cocuğum var takılması daha iyidir mutlaka ama o gece orda kalmam lazım bilmiyorum nasıl olacak artık yarın dr konuşucam birde ameliyat ertesi günü kendini nasıl hissetmişitn canım
aslında ameliyat olduğum gün benim akşam eve dönmem lazım çünkü 2 tane cocuğum var takılması daha iyidir mutlaka ama o gece orda kalmam lazım bilmiyorum nasıl olacak artık yarın dr konuşucam birde ameliyat ertesi günü kendini nasıl hissetmişitn canım
mavi eren nasılsın kontrole gitdinmi cicişler ne durumda?
pelincim herkesin ağrı eşiği farklı oluyor..ağrın olmassa kendini iyi hissedersen çıkabilirsin cnm.ben 3. gün dışarı çıkmıştım..ilk 2 gün ağrılarım olmuştu.
pelincim ben max acı duyanlardanım benimde 2,5 yaşında bi oğlum var ertesi gün yanına gidememiştim çünkü sadece yatar bi poozisyonda oturup arada yürüyebiliyodum ancak ben iki ameliyat birden oldum dikleştirme ve protez bi arada ameliyatım 3 saat sürdü ve kas altı yerleştirildi bunların hepsi daha fazla zorluk çekmeme sebep oldu ama ne olursa olsun ilk üç gün yanında biri olmalı çocuk olduğu için. ve tam haftasına kendi işini kendin görebiilirsin insanı bu kadar mutlu eden bi ameliyat için de kesinlikle değer bi acı...
mavi eren bu gün muayneye gittim salı gnü sabah ameliyat olucam allahın izniyle dr yanına girmeden cok sitresliydim ama şu an biraz rahatlamış gibiyim
hadi hayırlısı olsun cnmm...ağrısız sızısız atlatırsın inşlh...
inşallah canım sen nasıl oldun yarın kontrolün var dı diymi umarım bend ağrısız atlatırım
daha iyiyim hayatım..ağrım yok artık..yarın kontrolüm var .....
mavi eren canım kac gündür hiç acmadın seni merak ettim bir aksilik yoktur inşallah canım bu gün benim son günüm umarım pişman olmamkendin iyi bak
pelincim hayırlı haberlerle gel ilk fırsatta durumunu yaz en az acıyla atlatırsın inşallah:)
mavi eren canım kac gündür hiç acmadın seni merak ettim bir aksilik yoktur inşallah canım bu gün benim son günüm umarım pişman olmamkendin iyi bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?