- 8 Şubat 2015
- 2.107
- 1.304
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Klitoral orgazmda zaten penetrasyon gerekmez. O nedenle masturbasyonda penetrasyon olmadan da orgazm olunabilir.kızlar kendi kendine penetrasyon olmadan orgazm olabilen var mı ? ekşi sözlükte bir yazı okudum da kız yapmış.ben okşayarak klitorisi şişirdim vs hatta beyaz bir sıvı bile vardı vajina çevresinde ama öyle titreyerek bir şey olmadı devamında.
evet de işte olmuyor daha uzun mu okşamak gerekiyor.Klitoral orgazmda zaten penetrasyon gerekmez. O nedenle masturbasyonda penetrasyon olmadan da orgazm olunabilir.
Daha cok oksamak lazım belki gec oluyordurevet de işte olmuyor daha uzun mu okşamak gerekiyor.
bunun ıcın egzersız gıbı duzenlı olarak bellı bır yerı uyarman gerek ama bırazda hormon durumuna baglı kolay gerceklesen bırsey degılevet de işte olmuyor daha uzun mu okşamak gerekiyor.
bunun ıcın egzersız gıbı duzenlı olarak bellı bır yerı uyarman gerek ama bırazda hormon durumuna baglı kolay gerceklesen bırsey degıl
Abdestlenmek gerek oluyordurSadece kasilmalar oluyorsa sıvı çıkışı olmuyorsa bu orgazm olmuyor mu
Bende orgazm değil sanıyordum illa bi sıvı bekliyordumAbdestlenmek gerek oluyordur
oylede olunabılır ama benden kremsı kıvamda sıvı gelir arko gıbıSadece kasilmalar oluyorsa sıvı çıkışı olmuyorsa bu orgazm olmuyor mu
Bende zamanını çok abdestsiz gezisin Allah affetsinBende orgazm değil sanıyordum illa bi sıvı bekliyordum
ki sıvı çıkışı penısın altındakı cıkıntıda bırıkır prezervatıf kullanmıyorsa eşin o kısımda grdugun sıvı sana aıt yanıSadece kasilmalar oluyorsa sıvı çıkışı olmuyorsa bu orgazm olmuyor mu
Hmm anladim canım çok sagol ben onun olduğunu bilmiyordumki sıvı çıkışı penısın altındakı cıkıntıda bırıkır prezervatıf kullanmıyorsa eşin o kısımda grdugun sıvı sana aıt yanı
Hic deme tobeeeBende zamanını çok abdestsiz gezisin Allah affetsin
onemlı degıl :)Hmm anladim canım çok sagol ben onun olduğunu bilmiyordum
Ben daha rüyalarla nasıl onu ayırt edemiyorum çamaşırda ki ne ney bilmiyorumHic deme tobeee
Sadece klitorisi uyardiginiz da oluyor mu bu bende sıvı gelmiyor sadece kasılmalarKendini taniman gerekiyor cnm... hafif oksaman lazim yavas yavas hatta ilk bir yag yardimiyla yaparsan daha kolay olur.. sonra bir kac kez bosalma gerceklesebilir cunku sivi gelir :) ...