- 8 Temmuz 2021
- 707
- 959
- 53
- 29
- Konu Sahibi Panikli anne
Arkadaşlar dün akşam çocukları uyuttuktan sonra video açıp mastürbasyon yaptım evet tuaf geliyor çoğu kişiye ama eşim geç geliyor ve bazen hormonlarımı kontrol edemiyorum doğurgan zamanlarda olunca,dünde öyle bir gündü neyse oda karanlık açtım o malum videodu kendimi tatmin ederken eşim gelmiş farkında değilim kulaklık kulağımda videoya odaklanmışım girmiş ne yaptığımı farketmiş sanırım,geldi biri bacağıma dokununca irkildim korktum kapattım hemen üstümü eşim tabi utandı yüzü düştü gitti içeri,bende aşırı utandım ve rezil oldum normalde böyle erken gelmez geleceği tuttu haberde vermedi yakalandım yani anlayacağınız, insanlık hali bazen böyle şeylere ihtiyaç duruyor kadın olsun erkek olsun ben çocuklarla annemlere gidince de eşim yapıyor bunu çok iyi biliyorum ve onu anlıyorum onunda beni anlaması lazım bence ama,seni öyle gördüm tuaf oldum gözümden gitmiyor o görüntün diyip beni dahada utandırıp yerin dibine sokuyor,bende farkındayım ve hala aklıma geldikçe o halim aşırı utanıyorum ama oldu işte yüzüne bakarken aklıma geliyor içim rahat etmedi size içimi dökmek istedim başka kimseye açıklayamam çünkü sizce haklı mı hata mı ettim