Sergenden etkilendiğini sanmıyorum, zaten tripli bir tip. Yalnız şu haller sergene de hiç yakışmıyor.
Sergen ilk çıktığında çok sempatik geliyordu ama artık gelmiyor.Sergen insanları çok rahat manipule edıyor, bence cok kısı de cekınıyor ondan
Mertı salak yerıne koydular dun oylamada hele rıfatın sacmalamaları, sutlac daha zormus cezeryeden falan fılan.. Merte hak veriyorum valla bugunku programda hıcbıseye karısmıcam dedı, ınsallah yıne mavı kaybeder. Bunların hepsi birbirine duser bakın gorunSergen ilk çıktığında çok sempatik geliyordu ama artık gelmiyor.
Eray da akşam oylama sonunda odada Mert 'e destek çıktı. Eda ve Suna ile tartıştı. Yarışmadan sonra erkek dayanışması yapmış olabilirler ve de Mert daha da gaza gelmiş olabilir.Yaptıkları hakkını savunmak değil bana göre, çok itici geldi.
Potaya sergen gırseydı aynısını o da yapacaktı, kı ona benzer bıseyler de soyledı ben yemek yapmıcam gıbısınden, gecen sezon da bırsuru yarısmacı basta gamze potaya gırınce tepkı verıp yemeklere karısmadı, bır de cocugın uzerıne cok gıttıler, sırf sergenle ters dusmemek ıcın, saf yerıne koydılar, ben mertı haklı buluyorum sonuc olarakBen merti de haklı bulmuyorum. Programın sonunu şimdi izledim. Ağzı olan konuşur ona müdahale edemezsin, kimine göre fırın sütlaç daha zor ki bence de cezeryeden zor. Sanki ilk defa girmişler potaya, yemeğin geçseydi de girmeseydin. Sergenle ikisinin oylar kafa kafaya gitti zaten ayrıca sergen diğer yemeklere de yardım etmiş mert ne akıyor ne kokuyor, yemeğimi yaparım gerisi umurumda değil modunda. Hem kimseye faydan olmasın hem yemeğin geçemesin ondan sonra bir de tavır yap. Kendi sezonlarında da sevmezdim şimdi iyice kıl oldum.
Bu arada fragmanı görünce edaya çok üzüldüm. Bunu yapacağımı söyleseler inanmazdım
Bu saatten sonra merti kimse mecbur kalmadan takımına almaz diye düşünüyorum
Geçen sezon izleyemedim o yüzden bahsettiğin şeyleri bilmiyorum aynı şeyi sergen de yapsa ona da kızarım. Mantıklı gelmiyor banaPotaya sergen gırseydı aynısını o da yapacaktı, kı ona benzer bıseyler de soyledı ben yemek yapmıcam gıbısınden, gecen sezon da bırsuru yarısmacı basta gamze potaya gırınce tepkı verıp yemeklere karısmadı, bır de cocugın uzerıne cok gıttıler, sırf sergenle ters dusmemek ıcın, saf yerıne koydılar, ben mertı haklı buluyorum sonuc olarak
Ben merti de haklı bulmuyorum. Programın sonunu şimdi izledim. Ağzı olan konuşur ona müdahale edemezsin, kimine göre fırın sütlaç daha zor ki bence de cezeryeden zor. Sanki ilk defa girmişler potaya, yemeğin geçseydi de girmeseydin. Sergenle ikisinin oylar kafa kafaya gitti zaten ayrıca sergen diğer yemeklere de yardım etmiş mert ne akıyor ne kokuyor, yemeğimi yaparım gerisi umurumda değil modunda. Hem kimseye faydan olmasın hem yemeğin geçemesin ondan sonra bir de tavır yap. Kendi sezonlarında da sevmezdim şimdi iyice kıl oldum.
Bu arada fragmanı görünce edaya çok üzüldüm. Bunu yapacağımı söyleseler inanmazdım
Bu saatten sonra merti kimse mecbur kalmadan takımına almaz diye düşünüyorum
Mert elini hiçbirşeye sürmeyen gelin veya kız, Eda da koşturup duran kv yada anne gibi.Potaya sergen gırseydı aynısını o da yapacaktı, kı ona benzer bıseyler de soyledı ben yemek yapmıcam gıbısınden, gecen sezon da bırsuru yarısmacı basta gamze potaya gırınce tepkı verıp yemeklere karısmadı, bır de cocugın uzerıne cok gıttıler, sırf sergenle ters dusmemek ıcın, saf yerıne koydılar, ben mertı haklı buluyorum sonuc olarak
Haydaaaa, sebep ne acabaDanilo çalışanları tarafından saldırıya uğramışEki Görüntüle 3274638
Ben yorum yapamıyorum şu an, dilaranın yemek olmamış sanki, soslar aynı değil gibiMavi kazanacak gibi ne diyorsunuz kizlar?
4-3 mavi benceBen yorum yapamıyorum şu an, dilaranın yemek olmamış sanki, soslar aynı değil gibi
Eda pes etmiş zaten, canımız sağ olsun dedi.4-3 mavi bence
BilemiyorumHaydaaaa, sebep ne acaba
Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.Haydaaaa, sebep ne acaba
Yemeklerin dış görünüşüne göre mavi takımın yemekleri daha güzel duruyor.Mavi kazanacak gibi ne diyorsunuz kizlar?
Esra'nın yaptığı yemek için dedi onu, kalıptan çıkarıp sunun demiş Somer Şef, Esra kalıptan çıkarmamış.Eda pes etmiş zaten, canımız sağ olsun dedi.
Gülmesi de gıcık ediyor insanıİnsanlar konuşuyor Mert kenardan bakıyor, çok uyuz oldum ben buna. Sürekli söylenirim artık
O da aptallık gibi yapılacak iş mi oEsra'nın yaptığı yemek için dedi onu, kalıptan çıkarıp sunun demiş Somer Şef, Esra kalıptan çıkarmamış.
Güzide gitti gerçekten. İddialı tipler belli zaten. Gamze çok iyi direniyor. Bu konuda Eğitimi yok ama hırs ve ilgisi çok yüksek. Yarışmanın sonunu göremez ama 2 3 hafta daha kesin orada bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?