• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.

Haberlerde işten çıkarılan 2 kişi tarafından saldırıya uğradığı yazılmış. Bahşiş meselesi olduğunu sanmıyorum.

İnsanlar konuşuyor Mert kenardan bakıyor, çok uyuz oldum ben buna. Sürekli söylenirim artık

Mert: fish and chips için balığı açtığını ve ayıkladığını, öbür yemeğin 1 kase yeşil acı sosunu yaptığını, diğer yemeğin de patates püresini yaptığını söyledi.

Bu durumda adam fazlasıyla iş yapmış oluyor.

Mert: fish and chips için balığı açtığını ve ayıkladığını, öbür yemeğin 1 kase yeşil acı sosunu yaptığını, diğer yemeğin de patates püresini yaptığını söyledi.

Bu durumda adam fazlasıyla iş yapmış oluyor.
Ekranda pek öyle görünmedi.

Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.
Böyle bir şey olamaz dedi eşim. Puan sistemi olur. Şef, garson ve kominin puanları farklı olur bölüşürler dedi. Eski yeni fark etmez dedi. Bazı restaurantlarda komiye puan yazmazlar. Ona da sigara sattırırlar dedi. Başka bir sorun oldu demek ama hiçbir şey karşındakine şiddet göstermeye sebep olamaz. Şartları beğenmiyorsan işten çıkarsın.

Eda ya da mert gitsin ikisini de beğenmiyorum dedim arka arkaya yukarı çıktılar. Burcuyla gamze gitmesin bari
Eda ve Mert yukarıda, gitmez ki.🤷🏻‍♀️Burcu,Gamze,Çağatay ve Ayaz. Bu dördünden biri gidecek.
Cümleyi tam okumamışım, pardon🤭

Gamze 100 bin TL ödülünü de almışken gidebilir bence. Yemekleri belki gerçekten çok lezzetlidir ancak davranışları çok itici.
Bana kendi halinde, işine odaklanıyor, kimseyle pek ilgilenmiyor gibi geldi, ama çok sık izlemedim başlarda🤔

Strongerwoman Strongerwoman Burcu kısa sürede yoğurt yaptı yazmış profilde, merak ettim, katı kıvamlı, yoğurt gibi duruyor muydu? 🤔
Ben eşime yoğurt olamaz bu kısa sürede krema falandır dedim süzme yoğurt yaptım diyince şok geçirdim tam anlamıyla. Eşim de bana bişey bilmiyosun gibisinden baktı 😂

Back