- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.377
- 798
Kurslara gittiğini biliyorum, aktif aşçılık yapmıyor diye bildiğimden söyledimGamze'nin aşçılık üzerine, farklı kurumlardan aldığı eğitimleri mevcut.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kurslara gittiğini biliyorum, aktif aşçılık yapmıyor diye bildiğimden söyledimGamze'nin aşçılık üzerine, farklı kurumlardan aldığı eğitimleri mevcut.
Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.
İnsanlar konuşuyor Mert kenardan bakıyor, çok uyuz oldum ben buna. Sürekli söylenirim artık
Ekranda pek öyle görünmedi.Mert: fish and chips için balığı açtığını ve ayıkladığını, öbür yemeğin 1 kase yeşil acı sosunu yaptığını, diğer yemeğin de patates püresini yaptığını söyledi.
Bu durumda adam fazlasıyla iş yapmış oluyor.
Ekranda pek öyle görünmedi.
Böyle bir şey olamaz dedi eşim. Puan sistemi olur. Şef, garson ve kominin puanları farklı olur bölüşürler dedi. Eski yeni fark etmez dedi. Bazı restaurantlarda komiye puan yazmazlar. Ona da sigara sattırırlar dedi. Başka bir sorun oldu demek ama hiçbir şey karşındakine şiddet göstermeye sebep olamaz. Şartları beğenmiyorsan işten çıkarsın.Twitterda okudum. Normalde yeni baslayan garsonlar bahsis almazmiz. Bahsisleri eskiler paylasirmis. Danilo da yeni elemana da bahsis boleceksiniz demis. Eskiler de itiraz edince kavga cikmis.
Görünmedi derken kendi beyanı, sözleri, hareketleri de var zaten yapmayacağım diye. Sadece biz değil ki herkes aynı şeyi düşündü.Ekranda pek öyle görünmedi.
Eda ve Mert yukarıda, gitmez ki.Burcu,Gamze,Çağatay ve Ayaz. Bu dördünden biri gidecek.Eda ya da mert gitsin ikisini de beğenmiyorum dedim arka arkaya yukarı çıktılar. Burcuyla gamze gitmesin bari
Eda ya da mert gitsin ikisini de beğenmiyorum dedim arka arkaya yukarı çıktılar. Burcuyla gamze gitmesin bari
Bana kendi halinde, işine odaklanıyor, kimseyle pek ilgilenmiyor gibi geldi, ama çok sık izlemedim başlardaGamze 100 bin TL ödülünü de almışken gidebilir bence. Yemekleri belki gerçekten çok lezzetlidir ancak davranışları çok itici.
Bana kendi halinde, işine odaklanıyor, kimseyle pek ilgilenmiyor gibi geldi, ama çok sık izlemedim başlarda
Ben eşime yoğurt olamaz bu kısa sürede krema falandır dedim süzme yoğurt yaptım diyince şok geçirdim tam anlamıyla. Eşim de bana bişey bilmiyosun gibisinden baktıStrongerwoman Burcu kısa sürede yoğurt yaptı yazmış profilde, merak ettim, katı kıvamlı, yoğurt gibi duruyor muydu?