- 9 Şubat 2010
- 18.325
- 1
- 41.372
- 798
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Azizeden başka yedek yok. Son yedekti o bildiğim kadarıyla, burcunun gidip azizenin gelmesi çok komik ya. Kıyas bişe kabul etmezlerAzize geliyormuş bugün elenen yarışmacı yerine. Diğer yedekler kim, bilen var mı?
Çok zayıfladi ben ona bağladım ama çok değişti di miAzize botoks mu yaptırmış acaba pek bir genç görünüyor
Sayı azaldıkça ego falan kalmayacak yusuf yusufa bağlayacaklar. Ben şu an gitmesi gerekenlere bakıyorum, sezonunda iyi olanlardan performansı düşük çok insan varsergenden gıcık kaptım
aşırı egolanmış aşırı
1.ler 2.ler girsin görürüz egosunu
Teşekkür ederim canım benimNevreste kiraz yaprağı sarması yapıyorlar şef tabağı olarak. Bakalım becerebilecekler mi? Bayağı farklı bir şekilde yapmış, ama inceliği aynı. Benim için kiraz yaprağı sarması demek sen demek
Fragman olay olmuşBölüm sonunda anormal bir durum var gibi fragman vardı. Yarışmacılar ağlıyor,bekleme odasındakiler şaşırıyordu. Büşra arkası dönük şekilde ağlıyor. Büyük ihtimalle elendi. Diğer yarışmacılar dan da ağlayan var. Belki çoğu yapmamıştır yemeği, o yüzden ağlıyordur